Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013

ΧΙΟΝΟΘΥΕΛΛΕΣ ΓΕΩΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΣΠΕΡΝΟΥΝ ΤΟΝ ΟΛΕΘΡΟ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ



«Υπάρχει ένα βουνό δεδομένων, συμπεριλαμβανομένων των ήδη πραγματοποιημένων πειραμάτων  απο δορυφορικές εικόνες, εργαστηριακές εξετάσεις του χιονιού, παρατηρήσεις επί του εδάφους, και πολλαπλά υπάρχοντα διπλώματα ευρεσιτεχνίας, τα οποία δείχνουν σταθερά στο συμπέρασμα ότι οι χιονοθύελλες έχουν κατασκευαστεί με τις καθιερωμένες διαδικασίες τροποποίησης του καιρού.



Δύο γνωστά διπλώματα ευρεσιτεχνίας για τη διαδικασία της «τεχνητής πυρηνοποίησης πάγου για τροποποίηση του καιρού», που δημοσιεύεται στο κάτω μέρος αυτού του άρθρου. Η κινεζική κυβέρνηση έχει παραδεχθεί ανοιχτά ότι προωθεί τη δημιουργία «τεχνητών χιονοθύελλων", αλλά αργότερα υπαναχώρησε προκαλώντας ένα δισεκατομμύριο δολάρια ζημιές στο Πεκίνο.
Αν η κινεζική κυβέρνηση μπορεί να δημιουργήσει θύελες χιονιού, πόσο πιο προηγμένη πρέπει να είναι η αμερικανικη κυβέρνησή στην ίδια διαδικασία;
Γιατί να το κάνουν αυτό;
Πρώτον, επειδή μπορούν. 
Γιατί η παγκόσμιες ελίτ πυροδότησαν πάνω από 1800 πυρηνικές βόμβες; Επειδή δεν υπάρχει κανείς για να σταματήσει τα πειράματα αυτά. 
Επειδή δεν υπάρχει καμία απολύτως ρύθμιση των εν εξελίξει παγκόσμιων προγραμμάτων γεωμηχανικής αν και πολλές «ενδείξεις» υφίστανται για μια τέτοιου είδους διακυβέρνηση, αυτά τα προγράμματα δεν είναι ακόμη πραγματικότητα. 
Υπάρχουν πιθανόν άλλοι απλοί λόγοι. 60 χρόνια παγκόσμιου κλιματικού πειραματισμού έχουν φέρει φρικτά τραύματα στο παγκόσμιο κλιματικό σύστημα.
Οι τεράστιες τρύπες του όζοντος (που δημιούργησε για συγκεκριμένο σκοπό η Λευκή αδελφότητα) και οι απελευθερώσεις μεθανίου που εμφανίζονται απο την τρύπα του όζοντος.
Τώρα φαίνεται ότι τα άτομα στο τιμόνι των παγκόσμιων προγραμμάτων ψεκασμού προσπαθούν να "καλύψουν" την ζημιά που έχει γίνει από τον ψεκασμό με περισσότερο ψεκασμό ακόμη, και ίσως με ένα συνεχή αυξανόμενο κατάλογο τοξικών στοιχείων. 
Δεν είναι αυτή η αλήθεια ... ο ορισμός της τρέλας; Να κάνουμε το ίδιο πράγμα σε μια διαρκώς μεγαλύτερη κλίμακα αναμένοντας ένα διαφορετικό αποτέλεσμα;

atheatignosi
http://pisoapothnkoyrtina.blogspot.gr/2013/12/blog-post_311.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters