Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

!!! KAREN HUDES: ΠΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΤΟΥ ΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΙΗΣΟΥΪΤΩΝ

!

!! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ !!!

ΣΑΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ KAREN HUDES


ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑ: Ημερομηνία: Κυρ, 3 Νοέμβρη 20
ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ & ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΟΜΑΔΑ EI-END ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ
Αγαπητέ .....
Υπάρχει ένας αγώνας για τον έλεγχο του νομισματικό σύστηματος στον κόσμο ο οποίος ήταν υπεύθυνος για την ανείπωτη ανθρώπινη δυστυχία. Υπάρχουν 58 κεντρικές τράπεζες που ανήκουν στην IBS - Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών στην Ελβετία. 

Αυτές οι ιδιωτικές τράπεζες κρύβονται κάτω από ένα πέπλο μυστικότητας, πίσω από αυτες είναι μυστικές εταιρείες και μασονικές Λέσχες όπως οι Ιππότες της Μάλτας και πίσω από αυτές βρίσκονται οι Ιησουίτες . Το νομισματικό σύστημα στον κόσμο είναι ένας πύργος από τραπουλόχαρτα στα πρόθυρα κατάρευσης. Είμαι αισιόδοξος ότι το χάρινο άνευ αξίας νόμισμα θα αντικατασταθεί σύντομα με νόμισμα που θα βασίζεται στην ισσοτιμία χρυσού ή πολίτιμων μετάλλων και ότι το κράτος δικαίου θα επικρατήσει.

Έχω συνεργαστεί με μια ομάδα για να αποκαλύψω αυτή η διαφθορά . Έχουμε καθοδηγηθεί από ένα ακριβές μοντέλο μετάβασης εξουσίας που πρόβλεπει με 90 % πιθανότητα ότι θα κερδίσουμε από τη στιγμή που η Υπηρεσία Καταπολέμησης Σοβαρής Απάτης Ηνωμένου Βασίλειου(UK Serious Fraud Office) εγκαλεί την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς των ΗΠΑ (Securities and Exchange Commission ) το 2010.
Ο ΚΡΥΜΕΝΟΣ ΧΡΥΣΟΣ 

Οι Ιησουίτες έχουν κρυμμένο το χρυσό του κόσμου από τους ανθρώπους. Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης ανήκουν και ελέγχονται από τους Ιησουίτες. 

Πολλοί Αμερικανοί δεν αναγνωρίζουν τη διαφορά ανάμεσα στα ψέματα των μέσων ενημέρωσης και την αλήθεια. Πολλοί Αμερικανοί έχουν πλήρη άγνοια για το πώς το Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου (Δίδυμοι Πύργοι) το οποίο κατεδαφίστηκε στις 11 Σεπτεμβρίου 2001 από ψυχρή σύντηξη.

Δεν γνωρίζουν πώς οι Ιησουίτες προσπάθησαν στις 8 Οκτωβρίου του 2013 να πυροδοτήσουν μια πυρηνική συσκευή στη Νότια Καρολίνα προκειμένου να υποβάλουν στη χώρα στρατιωτικό νόμο .

Ο Υποστράτηγος Michael Carey , Διοικητής της 20ης Πολεμικής Αεροπορίας, αρμόδιος για τρεις πτέρυγες των διηπειρωτικών πυραύλων, και ο Αντιναύαρχος Tim Giardina , υπεύθυνος του πυρηνικού οπλοστασίου του Ναυτικού,είδε την βόμβα να εξεράγει 600 μίλια ανοικτά των ακτών. Αυτό το μήνα ο Carey και ο Giardina , μαζί με 200 άλλους αξιωματικούςστο Υπουργείο Άμυνας, απολύθηκαν και έχουν απαλλαγεί από τις διαταγές τους. Έγραψα στον Γενικό Επιθεωρητή του Υπουργείου Άμυνας και απαίτησα ότι πρέπει να αποκατασταθούν αμέσως.

Η ομάδα μου έχει ενημερώσει τους 188 υπουργούς Οικονομικώνστο κέντρο του συστήματος του Bretton Woods( Παγκόσμια Τράπεζα και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο ), τους διοικητές των 50 πολιτειών, τους γενικούς εισαγγελείς των πολιτειών, τα στελέχη της κομητείας, τους νομοθέτες , και τους σερίφηδες για τη διαφθορά και την ανομία. Η ομάδα μου διαμήνυσε στο Κογκρέσο των ΗΠΑ ότι θα υπάρξει μια Συνταγματική Συνέλευση σύμφωνα με το άρθρο V του Συντάγματος προκειμένου να επαναφέρει το κράτος δικαίου σε αυτές ,στις Ηνωμένες Πολιτείες .

Εάν επιθυμείτε ένα κράτος δικαίου στη Χαβάη , σας προτείνωνα ενημερώσετε τους συμπολίτες σας . Σας εσωκλείω μερικά μηνύματα του ηλεκτρονικού μου ταχυδρομείου απο σήμερα το πρωί που θασας βοηθήσουν σε αυτό.

Best,
Karen
-----------------------------

Από: ... .....
> Θέμα: Τραπεζικο
>
> Σώμα Μήνυματος:

> Είμαι από τη Χαβάη και θα ήθελα να μάθω πως όλες αυτες οι συνομιλίες του Παγκοσμιου τραπεζικού συστήματος επηρεάζουν την Χαβάη? Γιατι θα πρεπει να ειμαι προετοιμασμένος ? Είναι αξιοπιστο το τραπεζικό σύστημα στη Χαβάη ? Θα υπάρξει μία αναπροσαρμογή? και τι σημαίνει αυτό για εμάς στη Χαβάη? Ποια βλέπετε να ειναι η πορεια των ανθρώπων με ολα αυτα? και για εσάς και για όλα αυτά που έχετε κανει για να τα διορθωσετε ποιοι άλλοι έχουν κάνει αδικίες? Ευχαριστούμε Karen, για όλες τις πληροφορίες σας. Δεν θα γνώριζα τι συμβαίνει εαν αν δεν ειχα σκοντάψει επάνω σ' αυτό... Ισως να μην μπορω να τα κατανοησω όλα αυτά. Αλλά το λάθος είναι λάθος ... Και σωστο είναι σωστό ... Και πάλι, σας ευχαριστώ πολύ Karen και ο Θεός να σας ευλογεί σε όλα όσα κάνετε ...

------------------
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΡΕΥΣΕΙ
Αγαπητέ ... ....,

Δεν έχουμε δοκιμάσει επανειλημμένως με την παγκόσμια έρευνα, με τη Περιεκτική Ερευνητική Ομάδα Έρευνας (CRG) τη Περιεκτική Ερευνητική Ομάδα Σύνταξης?

Αυτοι Θέλουν να διαδώσουν τον δικό τους λογο , δεν θέλουν να ακούσουν κατι που ίσως να αλλάξει την γνωμη τους.Μπορεί να κάνω λάθος , αλλά οι σκέψης τους βάσιζονται στις θεωρίες του David Wilcock και στο θείκο σύμπαν του. Εσυ εχεις πάει σε σεμινάριο του. Ποτέ δεν είπες τα συμπερασματα σου από αυτό .

Επιτρεψε μου να πω : Ο κόσμος δεν θα καταρρεύσει, τουλάχιστον όχι τόσο γρήγορα , και ουτε το χρηματοπιστωτικό σύστημα δεν θα καταρεύσει . 

Το χρηματοπιστωτικό σύστημα και το παραστατικό χρήμα είναι δυνατα βασισμενο στο χρυσό του κόσμου που απο πάντα εκλεβαν εκρυβαν,και εξαφανιζαν, για πολλα χρονια , πρώτα απ'ολους από τις βασιλικές οικογένειες και τις αποικιακές δυνάμεις τους και στη συνέχεια από τους Εβραίους τραπεζίτες οι οποίοι ήταν ικανοι να πείθουν τους γαλαζοαίματους να καταθέσουν το χρυσό τους ή τουλάχιστον ένα μέρος από αυτό στις σκιερες τράπεζες τους , με απορρητες εγγύησης, φυσικά.. Θα γνωριζεις οτι οι γαλαζοαίματοι δεν είδαν ποτέ ξανα τα κλοπιμαία τους . 

Οι τραπεζίτες αρνιόντουσαν να επιστρέψουν το χρυσό ζητωντας τους απόδειξεις κυριότητας που φυσικά η βασιλική οικογένεια δεν θα μπορούσε να προσφέρει.

Ενας Ρομπέν των Δασών έπρεπε να έρθει και να κλέψει το χρυσό από τις εβραϊκές τράπεζες . Οι τραπεζίτες θύμωσαν πολύ, εθέσαν την υψηλότερη απαγόρευση σε αυτον τον Ρομπέν των Δασών , κάτι που τους έδωσε απόλυτη εξουσία και ανέτρεψε κάθε συζήτηση ή επιχειρήματα, οσα περισσότερα τόσο το καλύτερο , 
Η"Λίστα του Σίντλερ " ήταν η πρωτη που εδωσε υψηλα -φώτα. Μπορεί να επαναληφθεί και να ανακατεύει ξανά και ξανά , αναλόγως πως τους ευχαριστεί .

Θα έλεγα ότι ειναι μάλλον άδικο , ότι ο κόσμος δεν ξέρει τίποτα για το χρυσό . Όπως είναι τωρα, μόνο λίγοι επίλεκτοι άνθρωποι γνωρίζουν τι συμβαίνει και ειναι γνωστοι ως « οι εκλεκτοι ανθρωποι » , και συμβαίνει να κυβερνούν τον κόσμο χρησιμοποιώντας το απατηλο μυστικό κομμάτι των πληροφοριών μονο για δικό τους όφελος . Αν ήμουν "αυτοί" , θα ήθελα να ενθαρρύνω τους ανθρώπους να αντιπαρατεθουν δυνατά, με τον τρόπο που κάνουν στο διαδίκτυο, για να εξαπλωθούν όλα αυτα τα είδη των ''αγριων ιστοριων''και να ανακατευτεί το θέμα . Θα πληρώνα ακόμη και τον Neil Keenan της Ινδονησίας και την συνοδεία του να πάει και να συνδεθεί με την οικογένεια των Δράκων . Ποιούς ομως?, τον Λευκό δράκο, τον Μαύρο Δράκο , ή τον Πράσινο Δράκο? Μπορείς να κάνεις ωραία πράγματα στο διαδίκτυο, όπου δυστυχώς, δεν θα υπάρξει φως στο τούνελ .

Εχουμε περιστρέψει το νήμα , όπως έχουμε εφεύρει όλα τα είδη μουσικής. Ας επιστρέψουμε στα κλασικά . Μια Συμφωνία του Μπετόβεν με Αρ. 3, που παίχτηκε υπό τη διεύθυνση του Gustavo Dudamel στο Καράκας θα επιβιώσει τα επόμενα 500 χρόνια ως το καλύτερο από τα καλύτερα . Εάν εμείς είμαστε ακόμα εκεί σε 500 χρόνια. Η ιστορία θα το δείξει.

Σκέψου αυτο: Τα πάντα στην ιστορία μας είναι ένα ψέμα , από την Ατλαντίδα στις Πυραμίδες, από τον Μέγα Αλέξανδρο στον Αδόλφο Χίτλερ . Παρεμπιπτόντως, μια μέρα κάποιος μου είπε ένα παράξενο κομμάτι της ιστορίας που κανείς σε αυτόν τον κόσμο δεν θα πιστεύε.

Πάει κάπως έτσι : 
Βρισκόμαστε στο έτος 1975 ,στο Πανεπιστήμιο του Σαν Λούις στο Μπαγκουιο των Φιλιππίνων ,σ' ένα μικρό νεκροταφείο . Μια μικρή ομάδα ανθρώπων , 4 ηλικιωμένοι άνδρες μπροστά σε ενα φέρετρο οταν αυτο κατεβαίνει στα 3 πόδια. 
Ο JPR , 114 ετών, η πρωτη μετακίνηση , ο δεύτερος γιος του. Τομιγιουκι Γιαμασιτα (Tomiyuki Yamashita) χαιρετά σιωπηλά,σαν στρατιώτης που είναι, ο τρίτος γιος του , και ο Πρόεδρος των Φιλιππίνων Φερντιναντ Μαρκος (Ferdinand Marcos), ο πολιτικός , βάζοντας την τρίτη μετακινηση προς τα κατω στο λευκό φέρετρο του Αδόλφου Χίτλερ
'Ολοι υποτίθεται θα έπρεπε να ειναι νεκροί, Ο JPR του 1896, ο Yamashita του 1945 και παρ' όλα αυτά, θάβουν τον Αδόλφο Χίτλερ που δεν πέθανε απο αυτοκτονία σε ένα καταφύγιο στο Βερολίνο ( δείξτε μου το πτώμα του), αλλά έζησε στη χώρα του βιολογικου του πατέρα , όπου και ο ίδιος μεγάλωσε και έμαθε να μιλάει τα γερμανικά με αυτον τον αστείο τρόπο.

Λοιπον, ετσι, εν συνεχεια , ο Ρομπέν των Δασών απο τις ημέρες πριν από τον Β Παγκόσμιο Πόλεμο ήταν επίσης από βασιλικό αίμα . Ναι ήταν . Ο JPR με το αληθινό του όνομα Ζοζε Αντόνιο Μακ Λεοντ Ντιαζ Ταλλανο (Jose Antonio Mc Leod Diaz Tallano) ήταν γιος του πρίγκιπα Τζουλιαν Μακ Ταλλανο (Julian McLeodTallano) ο οποίος γεννήθηκε το 1819 ως ο δίδυμος αδελφός της βασίλισσας Βικτωρίας . Έτσι λοιπον ο JPR ήταν ο ανιψιός της βασίλισσας Βικτωρίας το οποίο αφήνει τους γιους του ως μεγαλοανιψια της βασίλισσας Βικτωρίας .Τώρα αυτο είναι βόμβα   !!!Ο Αδόλφος Χίτλερ !!!!     

Και αυτός ( ή μάλλον οι ΣΣ) έκλεψε το χρυσό από τις εβραϊκές τράπεζες πριν από τον Β Παγκόσμιο Πόλεμο και τον παρέδωσεστον ετεροθαλή αδελφό του τον Γιαμασιτα (Yamashita),ο οποίος ήταν στη Bρετανική αποικία του Στέμματος της Σιγκαπούρης( να θυμάστε ότι είναι τα μεγαλοανιψια της βασίλισσας της Αγγλίας ) .Η εταιρια DEGUSSA ξανά έλιωσε το χρυσό και ο Ιαπωνικός αυτοκρατορικός στρατός εθαψε τον θησαυρό στις Φιλιππίνες , 172 πλάκες χρυσού Γκαρισον , σε όλους γνωστά ως ο Θυσαυρος του Γιαμασιτα 'Yamashita Treasure' , σχεδόν ένα εκατομμύριο τόνους χρυσού . 

Και ο κόσμος δεν γνωρίζει ακόμη και δεν θέλουν να ξέρουν .Και κάτι ακόμη : Ο Μάρκος πήρε τον χρυσό ή καλύτερα, πήρε το μεγαλύτερο μέρος του και το κατάθεσε στις 49 πιο προνομιακές τράπεζες σε όλο τον κόσμο . Εχετε ακούσει απο κάποια τράπεζα να λέει το γνωστό "πολύ μεγάλη για να αποτύχει" ; " too big to fail " !, τότε αυτή είναι μια από αυτες . 

Καλώς ορίζω οποιονδήποτε να ανταγωνιστεί μαζί μου ως προς την εγκυρότητα και την νομική τεκμηρίωση αυτών των καταθέσεων και λογαριασμών , HSBC , Citibank, UBS , της Barclay , Standard Chartered , η Rabobank , και πρώτη απ' όλες η Τράπεζα της Κίνας.

Ευχαριστώ, ... .... , Χάρηκα που τα είπαμε την Κυριακή , 


ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑ: Ημερομηνία: Κυρ, 3 Νοέμβρη 2013 ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ & ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΟΜΑΔΑ EI-END ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ
______________________________________

ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ Γ.ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ Ei-End Mνημοσύνη στο facebook
 Γιάννης Καλογερόπουλος ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ΣΥΝΔΙΑΣΤΕ ΤΟ ΜΕ ΕΝΑΝ ΥΨΗΛΟ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΑΣΙΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ... ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΚΛΕΙΔΩΣΟΥΝ ΟΛΑ ... ΤΕΛΕΙΑ !!!!!!!! ΤΙ ΧΡΩΜΑ ΘΕΛΕΤΕ ΤΟΝ ΔΡΑΚΟ ;;;; ΠΩΣ ΕΙΠΑΤΕ ;;;; 

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟ ΜΩΡΟ...
_________________________________________________
From: Karen Hudes 
Date: Sun, Nov 3, 2013 at 11:15 PM
Subject: Rescission of the Zenith World Trust


This is to inform you of the rescission of the attached Zenith World Trust following my conversation today with Kimberly A. Tater and Dee Thomas Murphy. The document is fatally flawed. Please be informed that: (1) "people are not the one true god" (2) the grant was not approved by the authorized signatory over the collateral accounts, source of the funding and (3) the member countries of the World Bank do not agree that the funding for their projects are to flow via a trust established in the United States and subject thereto.

Sincerely,
Karen Hudes
Acting General Counsel
International Bank for Reconstruction and Development 


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: Η παρούσα επιστολή είναι πρός ενημέρωσή σας σε ότι αφορά στήν ακύρωση της επισυναπτώμενης Zenith World Trust επιστολής, κατόπιν συνομιλίας μου με την κ. Kimberly A. Tater και τον κ. Dee Thomas Murphy. Το έγγραφο είναι μοιραία λανθασμένο. Παρακαλώ ενημερωθείτε όπως: 1) "ο λαός δέν είναι ο ένας και αληθινός θεός" 2) το δάνειο δέν εγκρίθηκε από τον διαπιστευμένο αντισυμβαλλόμενο για τους εγγυητικούς λογαριασμούς, την πηγή χρηματοδότησης και 3) οι χώρες μέλη της Παγκόσμιας Τράπεζας δεν συμφωνούν για το ότι η χρηματοδότηση των εργασιών πάνω στις οποίες γίνονται μελέτες και οι οποίες βρίσκονται σε εξέλιξη (projects) θα πρέπει να ρευστοποιηθεί μέσα από ένα εδραιωμένο ταμείο στις Ηνωμένες Πολιτείες και να υπόκειτε σε αυτό. 

Με τιμή 
Κάρεν Χούντς
Εν Ενεργεία Γενική Σύμβουλος
Διεθνής Τράπεζα Αναδόμησης & Ανάπτυξης

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΟΜΑΔΑ EI-END ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ


_______________________________________

H ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ KAREN ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ:
There is a struggle for control over the world's monetary system, which has been responsible for untold human misery. There are 58 central banks who belong to the Bank for International Settlements in Switzerland. These private banks are cloaked in secrecy, behind them are secret societies like the Knights of Malta, and behind the secret societies are the Jesuits. The world's money system is a house of cards on the verge of tumbling down. I am hopeful that the paper fiat currencies will soon be replaced by asset backed currencies, and that the rule of law will prevail. 

I have been working with a team to expose this corruption. We have been guided by an accurate power transition model that has been predicting the 90% likelihood that we will win ever since the UK Serious Fraud Office called the US Securities and Exchange Commission in 2010. http://www.larsschall.com/2013/05/08/governance-issues-at-the-world-bank-a-security-risk-to-the-world-order/

The Jesuits have hidden the world's gold from the world's people. The mainstream media is owned and controlled by the Jesuits. Many Americans do not know the difference between the lies in the media and the truth. Many Americans are ignorant about how the World Trade Center was demolished on September 11, 2001 by cold fusion https://www.youtube.com/watch?v=TIwFhdqdMqo They do not know how the Jesuits tried on October 8, 2013 to detonate a nuclear device in South Carolina and take over the country by martial law. http://www.whatdoesitmean.com/index1714.htm Major General Michael Carey, Commander of the 20th Air Force, responsible for three wings of intercontinental missiles, and Vice Admiral Tim Giardina, in charge of the Navy's nuclear arsenal, saw to it that the bomb went off 600 miles off the coast instead. This month Carey and Giardina, together with 200 other officers in the Department of Defense, were fired and relieved of their command. I wrote to the Inspector General of the Department of Defense and demanded that they be reinstated forthwith.

My team has been informing the 188 Ministers of Finance at the center of the Bretton Woods system (the World Bank and the International Monetary Fund), the Governors of the 50 states, the state attorneys general, the county executives, the state legislators, and the sheriffs about the corruption and lawlessness. My team has told the US Congress that there will be a Constitutional Convention under Article V of the Constitution to take back rule of law in these United States.

If you want rule of law in Hawaii, I suggest you inform your fellow citizens. I am enclosing some emails in my inbox this morning to help you with this.

Best,
Karen
Law Offices of Karen Hudes
www.kahudes.net


> To: karenhudes@hotmail.com
> Subject: banking
> Date: Sun, 3 Nov 2013 09:19:12 +0000
> From: karenhudes@hotmail.com

> From: Jaye
> Subject: banking

> Message Body:
> I'm from Hawaii and wanted to know with all the talks of the World banking system how does it affect Hawaii? What should I be prepared for? Is the banking system in Hawaii to be trusted? Will there be a Revaluation? and what does it mean for us in Hawaii? Where do you see all this going for the people? and for you and for all what you have done to make right which others have done wrong? Thank-you Karen, for all your information. I would not have known what has been going on if I had stumbled upon it...I may not understand all of it. But wrong is wrong...And right is right...Again, many thanks to you Karen and May God bless you in all you do...

> --
> This mail is sent via contact form on kahudes http://kahudes.net/contact-us/
>
Date: Sun, 3 Nov 2013 00:13:18 -0700
From: wolfgangstruck@yahoo.com
Subject: Re: info
To: richard

Dear Richard,

Haven't we tried it again and again with Global Research, crgresearch and crgeditor? They want to spread their own word, they don't want to listen and maybe change their mind. I may be wrong but most of their thinking is based on the theories of David Wilcock and his divine cosmos. You have been in his seminar. You never really said what you got of it. Let me say it: The world will not crumble, at least not so fast, and the financial system is not coming tumbling down. The financial system and the fiat money is firmly based on the gold of the world that has always been stolen, hidden, and stashed away, big-time, first by the Royal Families and their colonial powers and then by the Jewish bankers who were able to convince the blue-blooded to deposit their gold or at least part of it in their shady banks, secrecy guaranteed, of course. Would you know, the blue-blooded never saw their stolen goods again. The bankers refused to return the gold asking for proof of ownership which the royals could not provide. A Robin Hood had to come and steal the gold from the Jewish banks. The bankers got very angry and put the highest ban on that Robin Hood, something that gave them absolute powers and thwarted all discussion or arguments, the more the better, "Schindler's List" was one of the early high-lights. It can be repeated and reshuffled again and again, as it pleases them.

It is just, or rather unjust, that the world does not know anything about the gold. As it is, only a few chosen people know and it happens that they are known as "the chosen people", and it happens that they rule the world using that illusive secret piece of information for their own benefit. If I were "they", I would encourage people to debate ever louder the way they do on the internet and spread all sorts of wild stories to muddle the issue. I would even pay Neil Keenan and his Indonesian entourage to go on and connect to the Dragon Family. Which one, the white Dragon, the black Dragon, or the green Dragon? It makes good stuff on the internet where there is, unfortunately, no light at the end of the tunnel. 

We have spun the yarn like we have invented all music. Let's get back to the classics. A Beethoven Symphony No. 3 played under the baton of Gustavo Dudamel from Caracas will survive the next 500 years as the best of the best. If we are still there in 500 years. History will tell. Come to think of it: Everything in our history is a lie, from Atlantis to the Pyramids, from Alexander The Great to Adolf Hitler. By the way, the other day someone told me a weird piece of history that nobody in this world would believe. It goes like this: The year is 1975, San Luis University in Baguio Philippines, a small cemetery. A small group of people, 4 elderly men in front as the coffin goes down 3 feet only. JPR, 114 years old, first shuffle, his second son Tomiyuki Yamashita greeting silently the soldier he is, his third son, and the Philippine President Ferdinand Marcos, the Statesman, putting the third shuffle on the white coffin of Adolf Hitler. They are all supposed to be long dead, JPR 1896, Yamashita 1945 and, yet, they bury Adolf Hitler who did not die in suicide in an a bunker in Berlin (show me the body) but lived in the country of his blood father where he also grew up and learned his funny way of speaking German. So, then Robin Hood of the days before WWII was royal blood also. Yes they were. JPR with true name Jose Antonio McLeod Diaz Tallano was the son of Prince Julian McLeod Tallano who was born 1819 as twin brother of Queen Victoria. So JPR was the nephew of Queen Victoria which leaves his sons as grandnephews of Queen Victoria. Now that is a bomb! Adolf Hitler!

And he (or rather his SS) stole the gold from the Jewish banks before WWII and handed it to his half-brother Yamashita who was in the British Crown Colony Singapore (remember they are grandnephews of the Queen of England). DEGUSSA re-smelted the gold and the Japanese Imperial Army buried the treasure in the Philippines, 172 garrisons, all known as the Yamashita Treasure, almost one million tons of gold. And the world still does not know and does not want to know. One more: Marcos got it or most of it and deposited it in 49 prime banks all over the world. You hear of any bank "Too Big To Fail", then that is one of them. I welcome anyone to compete with me as to valid legal documentation of those deposits and accounts, HSBC, Citibank, UBS, Barclay's, Standard Chartered, Rabobank, Bank of China first and foremost.

Thanks, man, nice talking to you on a Sunday,

Your old friend Wolfgang



TOP SECRET-ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ:ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ BARCLΑY'S



http://alfeiospotamos.pblogs.gr/2013/11/karen-hudes-pataxh-ths-diafthoras-toy-tagmatos-twn-ihsoy-twn.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters