Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ SKY NEWS: Η Dr Shaaban καταγγέλει ότι τα παιδιά των βίντεο της χημικής επίθεσης ήταν παιδιά που είχαν απαγάγει οι ισλαμιστές από την Λαττάκεια!

ΔΕΝ ΤΟ ΧΩΡΑΕΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΝΟΥΣ!
ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΑΠΗΓΑΓΑΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΦΑΓΗ ΟΙ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ (και κανένα δυτικό καλοπληρωμένο κάθαρμα δεν ασχολήθηκε), ΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΩΝ “ΧΗΜΙΚΩΝ”!
Τα πραγματικά κίνητρα και οι αληθινοί πρωταγωνιστές
Βρυξέλλες, Δ.Πορφύρης/Π.Σταφυλά
Τα ακαριαία αντανακλαστικά των ΗΠΑ και των λοιπών συμμαχικών δυνάμεων συμπεριλαμβανομένων των αραβικών πετροαυτοκρατοριών, προς σωφρονισμό της συριακής κυβέρνησης που έκανε χρήση χημικών όπλων, αποδεικνύουν τον προμελετημένο χαρακτήρα της βιντεοαφορμής του πολέμου. Ωστόσο η φτηνή σκηνοθεσία των βιντεοκλίπ από μια χώρα που διακρίνεται στις κινηματογραφικές υπερπαραγωγές καταστροφολογικού περιεχομένου, υποδηλώνει μια επίσπευση υλοποίησης του σεναρίου σε χρόνο dt.
Αυτή η σπασμωδική και αποσπασματική κινηματογράφιση δεν δικαιολογείται από τις έκτακτες συνθήκες του τραγικού περιστατικού μιας και οι σκηνές είναι σαφέστατα στημένες αλλά και η εικόνα ανάλυσης είναι εξαιρετική που σημαίνει ότι δε χρησιμοποιήθηκαν κινητά τηλέφωνα όπως συνήθως χρησιμοποιούν οι ισλαμιστές αντάρτες για να απαθανατίσουν τα ανδραγαθήματά τους. Παρόλη την αθρώα συνάθροιση των θυμάτων της αποδιδόμενης στον Άσσαντ χημικής επίθεσης, τα περισσότερα εκ των οποίων είναι παιδιά της ίδιας ηλικίας , χωρίς γονείς , η σκηνοθεσία πάσχει σε φυσικότητα και πειθώ. Προφανώς δεν υπήρξε ο απαραίτητος χρόνος μιας επιμέλειας της συλλογής Youtube από τους maitres της 7ηςτέχνης .
Το πρόσταγμα για άμεση προσφυγή στο σχέδιο της χημικής προβοκάτσιας δεν άφηνε τα περιθώρια για μια πιο αναβαθμισμένη εκτέλεση του σατανικού σχεδίου. Αυτή η πλημμελής επιμέλειά του, μάλιστα σε τόπο και χρόνο που δεν ήταν και οι ιδεατοί λόγω της κακής συγκυρίας με την παρουσία των επιθεωρητών του ΟΗΕ, ευθύνεται και για την πρόωρη ανάρτηση της κολεξιόν στο διαδίκτυο, για την ασυμφωνία των υπηρεσιών της αντιπολίτευσης περί του αριθμού των θυμάτων, για την μη εύρεση ηθοποιών που θα αναλάμβαναν το ρόλο των γονέων , για τα μη πειστικά σκηνικά των αυτοσχέδιων νοσοκομείων, για τη μη πρόβλεψη των απαραίτητων αξεσουάρ όπως μάσκες, γάντια και στολές για τους διασώστες, για τη μη κινηματογράφιση εξωτερικών πλάνων της βιοχημικής τραγωδίας, για την απουσία των κατάλληλων φροντιστών των κλιπ που θα συνέβαλλαν στην καλύτερη παραγωγή των συμπτωμάτων μόλυνσης από σαρίν,για τη μη κινηματογράφιση των ενταφιασμών των θυμάτων…
από τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις Βρυξέλλες
Η ίδια επιπολαιότητα οδήγησε και στη βεβιασμένη χρήση χημικών μικρής κλίμακας από τους μισθοφόρους στα περίχωρα της Δαμασκού την επόμενη ημέρα, προκειμένου να διαπιστωθούν κάποια ίχνη από τους επιθεωρητές (τους οποίους και καθυστέρησαν όσο το δυνατόν περισσότερο μέχρι να προλάβουν την επιχείρηση « μόλυνση »). Τέλος, η παντελής έλλειψη καταγραφής έστω και κάποιων ονομάτων των θυμάτων που κατά προτίμηση είναι μόνο παιδιά της ίδιας ηλικίας και άντρες δημιουργεί και άλλα κενά στην υπόθεση της « γενοκτονίας ».
Ποιό ήταν το κίνητρο μιας τόσο πρόχειρης προβοκάτσιας, της οποίας η αληθοφάνεια καταρρέει προοδευτικά και πλήτει όχι μόνο την ήδη χαμένη αξιοπιστία μιας ένοπλης αντιπολίτευσης που καθοδηγείται από την Αλ Κάιντα,αλλά και αυτής των υπερδυνάμεων όπως ΗΠΑ, Γαλλίας και Αγγλίας; Πρόκειται περί αντιποίνων στην ταπεινωτική ήττα μιας κρίσιμης μυστικής επιχείρησης των « φίλων της Συρίας » για την άλωση της Δαμασκού και τη δολοφονία του σθεναρού ηγέτη του συριακού λαού. Όλες οι κατηγορίες των τζιχαιστών και των δυτικών χορηγών τους, έγιναν σε μια στιγμή που ο αραβικός συριακός στρατός επιχειρούσε εκτεταμένη επέμβαση με τον κωδικό « ασπίδα της Δαμασκού » για να απελευθερώσει ολοσχερώς την πρωτεύουσα. Η κατασκευασμένη κατηγορία εντάσσεται σε μια μορφή ψυχολογικού πολέμου ώστε να αποκρύψουν αυτήν την ήττα κι απ’την άλλη να αποπροσανατολίσουν την συριακή άμυνα επιτρέποντας στους τζιχαιστές την επανάκτηση περιοχών.
Οι συριακές αρχές επίσημα σιωπούν, αρνούμενες να αποκαλύψουν την πραγματικότητα για λόγους στρατιωτικής δεοντολογίας καθώς είχαν λάβει τις σωτήριες πληροφορίες από συνδέσμους τους στις υπηρεσίες ενόπλων δυνάμεων άλλων αραβικών κρατών. Ωστόσο, κάποια βασικά σημεία της υπόθεσης διέρρευσαν σε πολλά συριακά και λιβανέζικα μέσα μετά τις επικίνδυνες διαστάσεις που εξέλαβε η προβοκάτσια.
Αμερικανικη πρεσβεια στις Βρυξέλλες
Η ψευδεπίγραφη χρήση των χημικών όπλων υπήρχε στο τραπέζι από την αρχή της συριακής κρίσης και πολλές απόπειρες συκοφάντησης του στρατού είχαν αποτύχει. Μερικές μόλις ημέρες πριν από την πρόσφατη αποδιδόμενη επίθεση, ο Ιορδανός πρωθυπουργός δήλωσε « ότι η χώρα του είναι έτοιμη για κάθε ενδεχόμενο σενάριο στο συριακό συμπεριλαμβανομένης χημικής επίθεσης ». Γνώριζε τα διάφορα εναλλακτικά σενάρια ενώ οι τρομοκράτες έχαναν έδαφος ειδικά στην Γκούτα στην περιφέρεια της Δαμασκού.Σύμφωνα με τις πηγές των αραβικών μέσων 6000 με 6500 τρομοκράτες μαζί με τους ξένους εκπαιδευτές τους ,υψηλόβαθμους μυστικών υπηρεσιών και πολύ καλά εκπαιδευμένους κομάντος, μεταξύ αυτών αποσπάσματα αυτοκτονίας που οδηγούσαν οχήματα φορτωμένα με τόνους υψηλού εκρηκτικού φορτίου, προσέγγιζαν από διαφορετικά σημεία από βόρεια, ανατολικά και νότια τη Δαμασκό .
Το σχέδιο ήταν να έχουν ως προπομπό από ένα σαουδάραβα καμικάζι αυτοκτονίας με το μεγαλύτερο δυνατό εκρηκτικό φορτίο ο οποίος θα άνοιγε δρόμους σε άλλους, μικρότερης δυναμικής, καμικάζι.Θα τους ακολουθούσαν ορδές χιλιάδων μισθοφόρων οι οποίοι θα καταλάμβαναν μεγάλα τμήματα της πρωτεύουσας και από εκεί θα ξεκινούσαν το σφυροκόπημα σειράς επιλεγμένων στόχων, όπως δημόσιες υπηρεσίες, κεντρικές οδικές αρτηρίες, σταθμούς παραγωγής ενέργειας,αστυνομικά κτίρια, στρατιωτικές εγκαταστάσεις με τελικό στόχο να κυριεύσουν την πρωτεύουσα μέσα σε μία ή δύο ημέρες.
Ένα σατανικό σχέδιο που θα είχε επιτύχει αν δεν υπήρχαν κάποιοι « άγγελοι », όπως χαρακτηριστικά τους αναφέρουν τα δημοσιεύματα, που μετέφεραν στον αραβικό συριακό στρατό λεπτομερώς το όλο σχέδιο. Η συριακή ηγεσία ακολουθώντας κατάλληλη στρατιωτική επιχείρηση κατάφερε να αιφνιδιάσει τους άρτια εκπαιδευμένους μισθοφόρους, σκοτώνοντας τουλάχιστον 1500 επίλεκτα στελέχη, μεταξύ των οποίων και μυστικούς πράκτορες δυτικών και μη χωρών. Δημοσιεύματα αναφέρουν ότι σε αυτήν την επιχείρηση του συριακού στρατού σκοτώθηκε και γάλλος υψηλόβαθμος πράκτορας γεγονός που έπληξε ανεπανόρθωτα το κύρος της Γαλλίας για αυτούς που γνωρίζουν…
Ο απαρφανισμός των αμερικανικών και των άλλων « συμμαχικών » υπηρεσιών στρατιωτικής ασφαλείας , αποτέλεσε το πραγματικό αλλά ανομολόγητο casus belli. Δίνεται εντολή άμεσης εφαρμογής της γνωστής τακτικής κατασκευής « ύψιστης ανθρωπιστικής κρίσης » λόγω χημικής επίθεσης σε πολίτες (στα ακατοίκητα της Δαμασκού ως πολεμικής ζώνης) στην ίδια περιφέρεια όπου οι δυνάμεις τους εξολοθρεύθηκαν τις αμέσως προηγούμενες 5 ημέρες.
Η γαλλική Figaro επιβεβαιώνει προσχεδιασμένη άλωση της πρωτεύουσας στις 17 και 19 Αυγούστου, από ταξιαρχίες που εκπαίδευσε επί τόπου η CIA σε στρατόπεδο στην Ιορδανία. Η αποτυχία του σχεδίου επέφερε την εν θερμώ απόφαση για την κατασκευή σκευωρίας με τα τόσα κενά και τόσες επιφυλάξεις που είναι προφανείς ακόμα και για την κοινή γνώμη.
Oι ΗΠΑ μην όντας καλά προετοιμασμένες για την υπεράσπιση του σεναρίου της επίθεσης που στερείται κάθε λογικής βάσης αλλά και στοιχείων που θα μπορούσαν να δικαιολογήσουν στρατιωτική επέμβαση σε τρίτη χώρα, προσέθεσαν στη λίστα των πειστηρίων απομαγνητοφωνημένη συνομιλία στρατιωτικών αρχών της Συρίας. Αναφέρουν ότι είχαν υποκλέψει την επικοινωνία μεταξύ κάποιου υψηλά ιστάμενου από το στρατηγείο της Δαμασκού ο οποίος σε κατάσταση πανικού απευθύνεται σε διοικητή της περιφέρειας και τον ρωτάει αν όντως έγινε αυτή η ενέργεια. Η Wall Street , πρώτη είχε αποκαλύψει ότι ένα κρίσιμο κομμάτι της υπόθεσης προέρχεται από τις κατασκοπευτικές ισραηλινές υπηρεσίες που προώθησαν στη CIA κάποια σοβαρά ενοχοποιητικά στοιχεία.
Το επίσης αμερικανικό Daily Caller μεταφέρει ότι « οι αναφορές αποστρατευμένων μυστικών πρακτόρων που διατηρούν επαφές με τους εν ενεργεία συναδέλφους τους και οι οποίοι έχουν πρόσβαση στις αυθεντικές εκθέσεις αυτών των υπηρεσιών, αποφαίνονται ότι η τηλεφωνική συνομιλία που χρησιμοποιούν για νομιμοποίηση του πολέμου είναι στην πραγματικότητα μια συνδιάλεξη που υπέκλεψε η φημισμένη μονάδα 8002 της ηλεκτρονικής κατασκοπείας της Μossad την οποία και διοχέτευσε στις αντίστοιχες υπηρεσίες των ΗΠΑ για υποστήριξη των επιχειρημάτων του πολέμου ».
Το ισραηλινής προέλευσης επίμαχο υλικό είχε δημοσιοποιηθεί πρωτίστως στο ισραηλινό κανάλι 2, αργότερα στο γερμανικό περιοδικό Focus, ύστερα στην εφημερίδα Times of Israel για να καταλήξει στην καλωδιακή τηλεόραση της Ουάσιγκτον.Οι ίδιοι εν αποστρατεία αμερικανοί κατάσκοποι που είχαν πρόσβαση στο επίμαχο ηχητικό ντοκουμέντο αναφέρουν ότι κατέληξαν στο ακριβώς αντίθετο συμπέρασμα από αυτό που επικαλούνται οι οπαδοί του πολέμου στη Συρία.
Σύμφωνα με το πόρισμα των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών, η χημική επίθεση πραγματοποιήθηκε από την 155η Ταξιαρχία του 4ου Τάγματος του συριακού στρατού, μια μονάδα ελίτ που διοικείται από τον αδερφό του Προέδρου, Μαχέρ αλ Άσσαντ. Όμως οι ειδικοί απόστρατοι κρίνουν ότι η αυθεντική συνομιλία αποδεικνύει ακριβώς το αντίθετο. Ειδικότερα, ο διοικητής προσωπικού ρωτάει τον επικεφαλή εάν είναι υπεύθυνος για την επίθεση με τα χημικά. « Από τον τόνο της συνομιλίας είναι σαφές ότι ο διοικητής ήταν εκτός εαυτού για την περίπτωση που κάποιος είχε προβεί σε μη εξουσιοδοτημένο βομβαρδισμό και σε εσκεμμένη παραβίαση των εντολών του ».
Σύμφωνα και πάλι με την αυθεντική παραδοθείσα συνδιάλεξη της 8200 ηλεκτρονικής ισραηλινής κατασκοπείας , ο επικεφαλής αρνήθηκε πεισματικά τη ρίψη οποιουδήποτε πυραύλου και καλούσε τον διοικητή να προσέρθει ο ίδιος να επιθεωρήσει και να διαπιστώσει ιδίοις όμμασι ότι τα όπλα βρίσκονται στη θέση τους. Η έκθεση μάλιστα αναφέρει στο τέλος ότι « ο σύριος επικεφαλής της μονάδας ανακρίθηκε διεξοδικά για 3 ημέρες και ότι όλα τα όπλα καταμετρήθηκαν ». Αιγυπτιακή απόρρητη έκθεση που επικαλείται η ίδια εφημερίδα και αναδημοσιεύεται στο καναδέζικο globalresearch .ca κάνει λόγο για μυστική συνάντηση μεταξύ στρατιωτικών κατασκόπων της Τουρκίας, Κατάρ και ένοπλης αντιπολίτευσης και εκεί ένας στρατιωτικός ανέφερε ότι στις 21 Αυγούστου θα γίνει ένα παιχνίδι που θα επιτρέψει στις ΗΠΑ τον βομβαρδισμό. Αυτά και άλλα μη δημοσιοποιημένα στοιχεία οδήγησαν και τους 12 βετεράνους πράκτορες στην σύσταση επιστολής προς τον Ομπάμα όπου του κοινοποιούν ότι δεν προκύπτει από τα στοιχεία καμιά εμπλοκή του Άσσαντ στην αποδιδόμενη χημική επίθεση.
Τα τελευταία δημοσιεύματα Συρίας και Λιβάνου αλλά και η τηλεοπτική συνέντευξη της Dr Bouthaina Shaaban στο αγγλόφωνο Sky news ,αποκαλύπτουν ότι τα παιδιά που εικονίζονται στα βίντεο είχαν απαχθεί από τους αντάρτες κατά τις επιχειρήσεις τους στην Λαττάκεια όπου διέπραξαν εθνοκάθαρση με το σφαγιασμό 500 αμάχων « απίστων αλαουιτών ». Κάποια από τα παιδιά των βίντεο έχουν ήδη αναγνωρισθεί αλλά τα περισσότερα δεν έχουν γονείς καθώς δολοφονήθηκαν στις εν λόγω επιθέσεις. Η ταυτοποίηση των νεκρών της Λαττάκειας ήταν ήδη προβληματική αφού σε πολλές περιπτώσεις ξεκληρίσθηκαν ολόκληρες οικογένειες. Η γνωστή ακτιβίστρια καθολική μοναχή Μαρία Αγνή δηλώνει σε γαλλικά και διεθνή ειδησεογραφικά ότι διαθέτει ήδη τις πρώτες ενυπόγραφες μαρτυρίες γονέων και συλλέγει συνέχεια νέα στοιχεία προκειμένου να συντάξει πλήρη έκθεση που θα απευθύνει στην Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα για το θέμα αυτό.
Συνέντευξη στο SKY NEWS της Dr Shaaban η οποία καταγγέλει ότι τα παιδιά των βίντεο της χημικής επίθεσης ήταν παιδιά που είχαν απαγάγει οι αντάρτες από την Λαττάκεια.



Οι Τζιχαιστές έχοντας κερδίσει τον απαραίτητο χρόνο και ηθικό , από τους προστάτες τους αμερικανούς και γάλλους πολιτικούς επιδίδονται στην προσφιλή τους μέθοδο των φρικιαστικών σφαγιασμών. Ο τελευταίος απολογισμός, είναι 30 αποκεφαλισμοί χριστιανών στην ιστορική Μααλούλα και κάποιες απαγωγές παιδιών από την ίδια πόλη-κατά πάσα πιθανότητα ορφανών- που ίσως τους χρησιμεύσουν ως θύματα για την επόμενη προβοκάτσια. Επαφές μας στη Δαμασκό στέλνουν μήνυμα σε όλον τον κόσμο να μην πιστέψει ποτέ τη χρήση χημικών από το καθεστώς Άσσαντ που θα διαδίδουν τα media όταν αρχίσουν οι βομβαρδισμοί.Οι ίδιοι κάτοικοι της συριακής πρωτεύουσας μας είχαν δηλώσει από το βράδυ της 21ης Αυγούστου ότι αποκλείεται να είχαν χρησιμοποιηθεί χημικά στα περίχωρα της Δαμασκού χωρίς να έχουν αντιληφθεί τίποτα οι ίδιοι που διαμένουν 4 χλμ από την εστία της αποδιδόμενης επίθεσης και μάλιστα με ανέμους των 25-30 km/h .
Οι Σύριοι σίγουρα αιφνιδιάστηκαν από την προβοκάτσια όπως αιφνιδιάστηκαν και οι αντίπαλοί τους από την αποτυχία του απόρρητου σχεδίου με τις επίλεκτες πολυεθνικές δυνάμεις.Ωστόσο το φρόνημα παραμένει υψηλό τόσο στο εσωτερικό της χώρας όσο και στη διασπορά.Συγκεντρώσεις πραγματοποιούνται σε όλες τις ηπείρους.Στις Βρυξέλλες πραγματοποιήθηκε δυναμική συγκέντρωση διαμρτυρίας έξω από την αμερικανική πρεσβεία και η καρδιά των συμμετεχόντων χτυπούσε στον παλμό του πολέμου.
Ρεπορτάζ για την παραγωγή προπαγανδιστικών βίντεο της συριακής αντιπολίτευσης. Ταυτοποιούνται αντάρτες που υποδύονται πολλούς ρόλους.



olympia
http://www.katohika.gr/2013/09/ta-paidia-ton-video-tis-ximikis-epithesis-itan-paidia-pou-eixan-apagagei-oi-islamistes-apo-tin-lattakeia.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters