Τρίτη 13 Αυγούστου 2013

ΑΣΤΑΝΑ:Ο ''ΠΑΝΤΕΠΟΠΤΗΣ ΟΦΘΑΛΜΟΣ'' ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ!!!

ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!!ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΝΑ ΜΑΘΕΙ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!!!


 ΑΣΤΑΝΑ, πρωτεύουσα του Καζακστάν [αναγραμματισμός: ΣΑΤΑΝΑ!!!] και «ιερή πόλη» του... Αντίχριστου;;;
Σόνια Μαυρίδου
facebook: Σόνια Μαυρίδου
          Αυτή η περίεργη πόλη, που ’γινε και πρωτεύουσα του Καζακστάν, η Αστάνα (λέξη που είναι... αναγραμματισμός του ονόματος του Σατανά!!!)



 είναι μία ΠΟΛΥ-ΠΟΛΥ-ΠΟΛΥ παράξενη πόλη!!! Πρώτα-πρώτα απ’ όλα η Αστάνα-Σατανά ΔΕΝ υπήρχε πριν από 20 χρόνια!!! Την έφτιαξαν σαν νέα πρωτεύουσα του Καζακστάν (αυτής της χώρας των ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΩΝ, γιατί οι καζάκοι είναι μόγγολοι και ξαδέλφια των τούρκων...), για να αντικαταστήσει την παλιά του πρωτεύουσα, την Αλμά Ατά. [Αλμά είναι το «μήλο» και «Ατά» είναι ο «μπαμπάς», ΚΑΘΑΡΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ, μήπως οι καζάκοι-μογγόλοι εννοούν την... Κόκκινη Μηλιά εδώ πέρα;;;].
          Πέρσι στην εφημερίδα, την «Ελεύθερη Ώρα», βάλαμε ένα πρωτοσέλιδο και πάλι για την Αστάνα-Σατανά. Το ’ψαξα και το βρήκα, ήτανε 23 Αυγούστου 2012, μέρα Πέμπτη, πάει να κοντέψει σχεδόν ένας χρόνος από τότε. Κάθισα λοιπόν και ξαναδιάβασα αυτό το άθρο, που ’χε μέσα και πλούσιο φωτογραφικό υλικό, και που το ’γραψε κάποιος... Alien (δλδ. ΕΞΩΓΗΙΝΟΣ!!!)!... Το κείμενο του Alien, αυτού του μυστήριου, το μετάφρασε ο Ησαΐας Κωνσταντινίδης, άρα αυτό σημαίνει πως ήτανε από ξένη γλώσσα και ο Alienείναι ξένος και όχι Έλληνας... Τέλος πάντων, στο άρθρο εκείνο γράφει κάποια πράγματα που είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ εντυπωσιακά, γιατί μας λέει ο Εξωγήινος αυτός πως η Αστάνα είναι... μία ΜΑΣΟΝΙΚΗ πόλη!!! Να τι γράφει, σε άλλα ανάμεσα (αξίζει να τα ξαναδιαβάσουμε):

          «Η Αστάνα είναι η πρώτη πρωτεύουσα, που χτίστηκε τον 21ο αιώνα και μας δίνει μια ξεκάθαρη εικόνα για το πού οδεύει ο κόσμος. Δεν είναι παρά η πραγματοποίηση του ονείρου ενός ανθρώπου: του Ναρσουλτάν Ναζαρμπάγιεφ, προέδρου του Καζακστάν. Υποστηριζόμενη από δισεκατομμύρια πετροδολάρια, η πόλη αυτή χτίστηκε από το Τίποτα σε μια απομακρυσμένη και ακατοίκητη τοποθεσία στις ασιατικές στέπες. Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό: μία φουτουριστική και αποκρυφιστική πρωτεύουσα που καλωσορίζει τη Νέα Τάξη Πραγμάτων και ταυτόχρονα τιμά την αρχαιότερη θρησκεία του ανθρώπου, τη λατρεία του Ήλιου. Η πόλη αυτή ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί, αλλά τα κτίρια που έχουν τελειώσει μας δίνουν ξεκάθαρη εικόνα του αποκρυφιστικού οράματος του Ναζαρμπάγιεφ».
          Στο άρθρο του αυτό ο Alien βάζει και κάποιες φωτογραφίες από την σατανική πρωτεύουσα των μογγόλων καζάκων, που δείχνουνε ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ πως είναι ΜΑΣΟΝΙΚΗ πρωτεύουσα!!! Κτίρια και άλλα τεχνάσματα, που είναι μασονικής αρχιτεκτονικής! Π.χ. η Πυραμίδα της Ειρήνης, που είναι αφιερωμένη παρακαλώ στην... ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ!!! Ακόμα-ακόμα, ο Πύργος Μπαϊτερέκ, με την χρυσή σφαίρα-αυγό πάνω στην κορυφή του, που συμβολίζει τις ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ!!! Οι τεκτονικές (!!!) κολόνες που δεσπόζουνε στην πόλη και είναι σύμβολο των μασονικών πυλώνων Γιαχίν και Βοάζ (ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟΣ ο Ναζαρμπάγεφ που έφτιαξε την Αστάνα-Σατανά!!!)... Το προεδρικό μέγαρο που βρίσκεται σχεδόν απέναντι από τον Πύργο Μπαϊτερέκ και είναι η «θηλυκή αρχή» (ωχ, εδώ μήπως μιλάει ο «ποιητής» για την... ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΑΡΧΗ Λίλιθ;;;)! Το κέντρο ψυχαγωγίας της Αστάνα που είναι αντιγραφή του... ΝΑΟΥ ΤΟΥ ΣΟΛΟΜΩΝΤΑ στο Ισραήλ (πω, πω, πω... ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ!!!)!!! Το στάδιο... «Παντεπόπτης Οφθαλμός» (!!!), που είναι σαν το ΓΙΓΑΝΤΙΟ ΜΑΤΙ του μασονικού «θεού» Μ.Α.Τ.Σ. και φαίνεται από ψηλά από το διάστημα!!! Και άλλα, και άλλα, ΚΑΙ ΑΛΛΑ πολλά!!!!!!
          Καλό είναι όποιος δεν έχει εκείνο το φύλλο της «Ελεύθερης Ώρας», να πάει να ψάξει να το βρει και να διαβάσει το άρθρο του Alien που ίσως να είναι και κάποιος πρώην μασόνος ή κάτι τέτοιο, γιατί φαίνεται πως ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΛΛΑ, ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!!! Τώρα πάντως τελευταία η σατανική Αστάνα ήρθε και πάλι στην επικαιρότητα! Να τι λέει το «ρεπορτάζ»:
          «H Αστάνα είναι η πρωτεύουσα και δεύτερη μεγαλύτερη σε πληθυσμό πόλη του Καζακστάν (μετά το Αλμάτι). Ο πληθυσμός της είναι 708.794 κάτοικοι (καταμέτρηση 2010). Βρίσκεται στο βόρειο-κεντρικό τμήμα του Καζακστάν, στην επαρχία Ακμόλα, αν και πολιτικά διαχωρίζεται από την υπόλοιπη επαρχία.
Η Αστάνα είναι η πρωτεύουσα πλέον του Καζακστάν, μιας πρώην επαρχίας της Σοβιετικής Ένωσης η οποία απέκτησε την ανεξαρτησία της το 1991. Το κράτος του Καζακστάν, όντας μια βασικά γεωργική και κτηνοτροφική χώρα, γνώρισε μεγάλη ανάπτυξη από το 2000 κι έπειτα, λόγω της ύπαρξης πλούσιων κοιτασμάτων πετρελαίου και ιδίως φυσικού αερίου αλλά πρόσφατα και ραδιενεργών υλικών. Με τη μεταφορά της πρωτεύουσας στην Αστάνα, η τελευταία γνώρισε μεγάλη ανάπτυξη, με αποτέλεσμα μέσα σε 8 χρόνια ο πληθυσμός της να τριπλασιαστεί.
Τι μας ενδιαφέρει όμως η Αστάνα; Πολύ απλά, φαίνεται να είναι μια από τις πόλεις που προωθεί και χρησιμοποιεί η Νέα Τάξη (εξ ου και η μεγάλη ανάπτυξη). Τα «ενδιαφέροντα» με αυτή την πόλη ξεκινούν καταρχήν με το ίδιο της το όνομα. Διότι «Αστάνα» σημαίνει «μεταίχμιο, κατώφλι»: πράγματι, το κατώφλι της Νέας Εποχής. Δεύτερον στην πόλη αυτή έχουν ανεγερθεί μια σειρά από υπερπολυτελή αλλά και γεμάτα μυστικιστικά σύμβολα κτίρια, όπως η περίφημη πυραμίδα, η οποία αποκαλείται «Πυραμίδα της Ειρήνης» και «Παλάτι της ειρήνης και συμφιλίωσης». Η πυραμίδα αυτή φιλοξενεί στο υπόγειό της μια όπερα, στους επάνω ορόφους το συμβούλιο όλων των θρησκειών του πλανήτη. Όλα τα διαμερίσματα περιλαμβάνουν απεικονίσεις γιγάντιων Ηλίων: στο ταβάνι της όπερας, στο πάτωμα μεταξύ του κυκλικού τραπεζιού του συμβουλίου των θρησκειών και στο θόλο της ξεχωριστής μικρότερης πυραμίδας της κορυφής, τα τζάμια της οποίας είναι διακοσμημένα με περιστέρια, ενώ η απεικόνιση του Ήλιου στο θόλο της τελικής πυραμίδας είναι πραγματικά μαγευτική.
Ολόκληρη η ανάβαση προς το θόλο συνιστά μια μεταφορική αναπαράσταση της Ηλιακής Μύησης: από το υπόγειο όπου οι απαίδευτες μάζες ψυχαγωγούνται στο σκοτάδι, στο κεντρικό τμήμα όπου όλες οι θρησκείες «συμφιλιώνονται» γύρω από έναν στρογγυλό Ήλιο μέχρι την κορυφή όπου, κυριολεκτικά μέσα στον ουρανό, αναπαρίσταται η Ηλιακή Θεότητα.
Απέναντι από την κώλουρο Πυραμίδα βρίσκεται ένα άλλο καταπληκτικό δημιούργημα: η αναπαράσταση του Δέντρου της Ζωής με μια χρυσή σφαίρα στο κεντρικό του τμήμα. Στο εσωτερικό της (γυάλινο κι αυτό) εκτός από τη μαγευτική θέα, ο επισκέπτης συναντά και δυο περίεργα αντικείμενα: ένα χρυσό αποτύπωμα της παλάμης του Προέδρου της χώρας (σαφές κι αυτό αποκρυφιστικό σύμβολο) και παραδίπλα η αναπαράσταση της σφαίρας της Γης, με δεκαεπτά ακτίνες να εκπορεύονται από αυτή, πάνω στις οποίες βρίσκονται υπογραφές των ηγετών των 17 κύριων θρησκειών του πλανήτη. Γύρω από το Δέντρο της Ζωής βρίσκονται υπέροχοι κήποι και όλο αυτό κοιτάζει προς το Προεδρικό Μέγαρο, διαμέσου δύο άλλων πύργων με μασονική προέλευση.
Η χωροθεσία αυτών των κτιρίων, εκτός από τους συμβολισμούς τους, παραπέμπει σαφώς σε ιερή γεωμετρία: η Πυραμίδα, το Δέντρο της Ζωής, οι μασονικοί πύργοι, βρίσκονται στην ίδια ευθεία με το προεδρικό μέγαρο: το ένα κοιτάζει στην ευθεία το άλλο. Ο λόγος είναι σαφής: προσπαθεί να γίνει έκλυση δύναμης προς το Προεδρικό Μέγαρο, όπως συμβαίνει και με άλλες περιοχές του πλανήτη, όπως για παράδειγμα με την Ουάσινγκτον.
Είμαι βέβαιος ότι ο αναγνώστης δεν θα διακρίνει τίποτα ύποπτο σε όλο αυτό. Θα μιλήσει προφανώς για μια έξοχη αρχιτεκτονική και για ένα αισθητικό όραμα που αποτυπώθηκε αριστουργηματικά από τον κατασκευαστή του, Λόρδο Νόρμαν Φόστερ, μέλος του Ταγματος της Αξίας. Εκείνοι όμως που διαβλέπουν κάπως περισσότερο και που γνωρίζουν τα σχετικά με το μυστικιστικό συμβολισμό, κατανοούν ότι τίποτα δεν σχεδιάζεται τυχαία και τίποτα δεν τοποθετείται στην τύχη. Οι συνομωσιολόγοι μπορεί να ισχυριστούν ότι η Αστάνα έχει επιλεγεί ως μια από τις μελλοντικές πόλεις-κέντρα της Νέας Τάξης, επικεφαλής προφανώς κάποιου γεωπολιτικού τομέα που θα αναπτυχθεί στο μέλλον»...

Αυτά λέει το... «ρεπορταζάκι» αυτό! Να λοιπόν που ΔΕΝ τα λέμε ΜΟΝΟ εμείς εδώ πέρα, στην «Ελεύθερη Ώρα», αλλά τα λένε ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ, και μάλιστα και πολλοί ξένοι! Εδώ να πω φυσικά, πως είναι ένα από τα κέντρα της Νέας Παγκόσμιας (Σιωνιστικής) Τάξης Πραγμάτων!!! Άλλα κέντρα θα είναι: η Ιερουσαλήμ (ε, ποια άλλη;), η Ρώμη (γι’ αυτό την διαφημίζει συνέχεια στα βιβλία του ο ΜΑΣΟΝΟΣ Νταν Μπράουν!), η Νέα Υόρκη (η μεγαλύτερη ΕΒΡΑΪΚΗ πόλη του κόσμου!...) και... Η ΣΚΛΑΒΑ ΠΡΩΤΕΟΥΣΑ ΜΑΣ, η Κωνσταντινούπολη, που πάνε να την ΜΑΓΑΡΙΣΟΥΝΕ και να την χρησιμοποιήσουνε σαν κέντρο της Νέας Τάξης των σιωνιστών!!! Διαβάζω εδώ μέσα αυτά που λένε ο Ησαΐας Κωνσταντινίδης, ο Γιώργος Πάλμος και άλλοι (όπως ο στρατηγός Αϋφαντής σε μια συνέντευξή του κτλ.) και... ΜΟΥ ΣΗΚΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΤΡΙΧΕΣ ΣΕ ΣΤΑΣΗ «ΠΡΟΣΟΧΗΣ»!!! Γιατί όλα αυτά είναι ΑΛΗΘΕΙΑ! Γιατί μας ετοιμάζουνε παγκόσμια κυβέρνηση του Αντίχριστου, με παγκόσμια κέντρα-πόλεις του Σατανά... 

 
 

volcanotimes

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters