Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

Η επίθεση στο Μαραθώνιο της Βοστώνης στη σειρά Family guy στις 17 Μαρτίου! (Βίντεο)

Η επίθεση στο Μαραθώνιο της Βοστώνης στη σειρά Family guy στις 17 Μαρτίου! (Βίντεο)

Είχε προβλέψει την επίθεση στο Μαραθώνιο της Βοστώνης ο δημιουργός της δημοφιλούς σειράς κινουμένων σχεδίων Family Guy, Seth MacFarlane;

Πιθανότατα όχι και πιθανότατα πρόκειται για μια τραγική σύμπτωση..

Στο συγκεκριμένο επεισόδιο λοιπόν, που μεταδόθηκε για πρώτη φορά στην Αμερική στις 17 Μαρτίου, ο πρωταγωνιστής της σειράς, Πήτερ Γκρίφιν, από τη μία "κερδίζει" το μαραθώνιο οδηγώντας το αυτοκίνητο του και σκοτώνοντας όποιον βρίσκεται στο δρόμο του και από την άλλη, βοηθά εν αγνοία του μια τρομοκρατική οργάνωση να πυροδοτήσει τους εκρηκτικούς μηχανισμούς μέσω κινητού τηλεφώνου...

Η σειρά family guy, σατιρίζει ανά τακτά χρονικά διαστήματα θέματα που αφορούν την τρομοκρατία και μάλιστα είναι από τις ελάχιστες, ίσως και η μόνη σειρά, που δεν υπόκειται σε λογοκρισία για σκληρές εικόνες, ακατάλληλες εκφράσεις, σεξουαλικό περιεχόμενο κτλ, όσο φυσικά αυτά χρησιμοποιούνται στα πλαίσια της σάτιρας.

Όπως είπαμε ήδη, πιθανότατα πρόκειται για μια τραγική σύμπτωση. Ωστόσο η ημερομηνία προβολής του επεισοδίου, δεν αποκλείεται να αποτέλεσε "έμπνευση" για κάποιο διαταραγμένο νου.





Διαδώστε το! :

http://www.ramnousia.com/2013/04/i-epithesi-sto-marathonio-tis-bostonis-sti-seira-family-guy.html

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters