Κυριακή 10 Μαρτίου 2013

Από ..Κουρτάκη όλα να τα περιμένεις. Είναι πολλά τα… λεφτά.




Την περασμένη Κυριακή μέλη της Χρυσής Αυγής βρέθηκαν στα Καλάβρυτα . Η υποδοχή από τον κόσμο ήταν θερμή.  

Η εφημερίδα όμως «Παραπολιτικά» ανέλαβε..επί χρήμασι έργο με ένα εμετικό άρθρο  γεμάτο με ανακρίβειες  με τίτλο:  «Στα όπλα τα μαρτυρικά Καλάβρυτα 

- Μία εκδήλωση της Χρυσής Αυγής προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις»:
«Η τοπική κοινωνία είναι ανάστατη, καθώς βλέπει αρκετούς να ακολουθούν τη Χρυσή Αυγή, κάτι που λογικό είναι να μη συνάδει με την ιστορία του τόπου τους. «Τρίζουν τα κόκκαλα των νεκρών μας», λένε με έκδηλη την οργή τους πολλοί Καλαβρυτινοί, μόνιμοι κάτοικοι της μαρτυρικής πόλης. 
Η φωτογραφία πάντως με φόντο τη μαρτυρική πόλη έχει προκαλέσει την μήνιν των τοπικών αρχών, που, όπως λένε, θα λάβουν δραστικά μέτρα το επόμενο διάστημα για να απομονωθεί το κόμμα από την περιοχή».

Όλα αυτά βεβαίως είναι γελοία αποκυήματα της φαντασίας του ψεύτη συντάκτη των Παραπολιτικών, Σταύρου Παπαντωνίου. Αυτό που προκαλεί γέλια είναι το άθλιο φωτομοντάζ που συνοδεύει το άρθρο. 
 
 
Δείτε τις δυο Φώτο και βγάλτε συμπέρασμα.  Ποια είναι η αλήθεια για την εν λόγω εικόνα: Όπως αντιλαμβάνεστε η πρώτη φωτογραφία με τους Χρυσαυγίτες από συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Κόρινθο έχει επικολληθεί στη φωτογραφία με το μνημείο των Καλαβρύτων.
http://ixnos.blogspot.gr/2013/03/blog-post_9074.html
 
http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2013/03/blog-post_2149.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters