Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

Ν.ΓΕΩΡΓΑΝΤΖΑΣ:Λίγο έλεγχο στην ταχύτητα, σε παρακαλώ, Έλληνα Αρτέμη Σώρρα!


images.jpgΧαίρε Έλληνα Αρτέμη Σώρρα,

Σε παρακαλώ πάρα πολύ να θέσεις υπό έλεγχον την ταχύτητα, όχι μόνον της εξελίξεως των γεγονότων, αλλά και του ρυθμού με τον οποίον λαλείς τα τα στοιχεία που συνεχώς αποκαλύπτεις, κυριολεκτικά με φραστικές ριπές λέξεων και προτάσεων. Με βλέπω σύντομα να παραιτούμαι της προσπαθείας του να συμβαδίζω με όλα τα συμβάντα, διότι σύντομα πρόκειται να πάρουμε πολλαπλές κλήσεις από την τροχαία του διαδικτύου, γιά υπερβολική ταχύτητα και άρδην επικίνδυνη οδήγηση.

Είπαμε να αφυπνήσουμε τον ελληνικό μας κόσμο, να ενημερώσουμε τον ελληνικό μας λαό, αλλά ας μην τρέχουμε με το γκάζι στο μέταλλο. Επειδή εσύ είσαι κατά τι ταχύτερος από τον μέσο άνθρωπο, δεν πρέπει να ξεχνάς πως είναι σαφώς περιορισμένη η ταχύτητα με την οποία η μέση Ελληνίς και ο μέσος Έλλην μπορούμε να απορροφήσουμε όλες σου τις εν ριπή οφθαλμού μεταδιδόμενες πληροφορίες [1][2][3][4].

Μήπως πρέπει όμως και ο Αρτέμιος Σώρρας επίσης να προσφύγει στην Χάγη; Διότι μόνον ένα περιβάλλον αληθινού δικαίου ηρεμεί τον άνθρωπο και τον κάνει εφευρετικό και πρωτοπορικό, δηλαδή τον μεταλλάσσει σε μία αληθινή Ελληνίδα ή σε έναν αληθινό Έλληνα [5]!


Ευοί Ευάν,

Νίκος Γεωργαντζάς

[1] ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ!... ΒΟΜΒΑ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ! ΖΗΤΑ ΑΡΣΗ ΑΣΥΛΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΗΝΥΣΗ ΣΩΡΡΑ!

[2] ΝΕΜΕΣΙΣ! ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΕΣΠΑΣΕ ΤΑ ΑΝΑΧΩΜΑΤΑ! ΚΙ ΑΛΛΗ ΒΟΜΒΑ!ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΤΗ ΜΑΡΙΑ! ΤΣΟΥΝΑΜΙ!

[3] ΒΟΜΒΑ! ΒΟΜΒΑ! ΜΙΑ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ! ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΑΠΟ ΑΡΓΥΡΗ ΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟ!

[4] ΡΑΔΙΟ ΓΑΜΜΑ 94FM - ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ 20.2.2013



[5Η προσφυγή της Όλγας Γεριτσίδου στη Χάγη...

ΝΙΚΟΣ ΓΕΩΡΓΑΝΤΖΑΣ:Προς υλοποίησιν της 

 

http://alfeiospotamos.pblogs.gr/2013/02/n-gewrgantzas-ligo-elegho-sthn-tahythta-se-parakalw-ellhna-artem.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters