Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013

Ρωσία: Οι ΗΠΑ μας σφίγγουν τη γεωπολιτική «θηλειά»


Κλιμάκωση της πίεσης της «αμερικανικής γεωπολιτικής πίεσης», διαπιστώνει ο επικεφαλής της ρωσικής αντικατασκοπείας – εσωτερικής ασφάλειας, της FSB, Αλεξάντερ Μπορτνίκοβ, κατά τη διάρκεια συνάντησης των ανωτάτων στελεχών της....
υπηρεσίας. Η πίεση δεν περιορίζεται στις ΗΠΑ, αλλά συνδυάζει και την πίεση από τους συμμάχους των Αμερικανών.

Ο Μπορτνίκοβ ψέγει εμμέσως τις ΗΠΑ και τους συμμάχους τους για το ότι εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν τη Ρωσία ως αντίπαλο στη διεθνή σκηνή και όχι ως δυνητικό εταίρο.



Στη συνάντηση έγινε και ανασκόπηση της κατάστασης ασφαλείας, με έμφαση στον τομέα της αντιτρομοκρατίας και προέκυψε, ότι η FSB έλαβε μέτρα είτε για να σταματήσει τρομοκρατικές ενέργειες που είχαν δρομολογηθεί, είτε λειτούργησε προληπτικά πλήττοντας τρομοκρατικούς πυρήνες, προτού κινηθούν εναντίον της χώρας.

Υπενθυμίζεται, ότι ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν, ενημέρωσε προσφάτως, ότι μόνο τους τελευταίους μήνες «εξουδετερώθηκαν» στον Βόρειο Καύκασο περισσότεροι από 300 τρομοκράτες.

Η εκτίμηση του επικεφαλής της FSB έρχεται σε μια στιγμή που ο αρχηγός των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων, στρατηγός Βλαντιμίρ Γερασίμοβ, μιλώντας σε συνέδριο με θέμα «Ρωσική Στρατιωτική Ασφάλεια για τον 21ο Αιώνα», δήλωνε ότι οι δυνητικές στρατιωτικές απειλές εναντίον της Ρωσίας θα αυξηθούν μέχρι το 2030 και δήλωσε ότι θα πρέπει να αναμένονται «πόλεμοι για πλουτοπαραγωγικούς πόρους», σε μια αναφορά που θυμίζει έντονα τους πάγους της Αρκτικής…

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για την αντιμετώπιση της κατάστασης, η Ρωσία θα αυξήσει το ποσοστό των καινούργιων οπλικών συστημάτων που θα αξιοποιούν επιχειρησιακά οι ένοπλες δυνάμεις, από το πενιχρό σημερινό 16% στο εντυπωσιακό 70% μέχρι το 2030. Όλες οι ταξιαρχίες πυραυλικών συστημάτων θα διαθέτουν το βαλλιστικό πυραυλικό σύστημα Iskander μέχρι το 2020 και η ρωσική Αεροδιαστημική Άμυνα θα διαθέτει πάλι μέχρι το 2020, συστήματα S-400 και S-500.

Παρότι πολλοί αναλυτές υποστηρίζουν ότι όλα αυτά τα έχουν ξανακούσει πολλάκις, φαίνεται ότι σε γενικές γραμμές απηχούν τις σκέψεις που επικρατούν και την κατεύθυνση που έχει δοθεί από το Κρεμλίνο…

www.defence-point.gr
 
http://ksipnistere.blogspot.gr/2013/02/blog-post_7380.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters