Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013

Οικισμός 8.000 ετών στην Κασσαβέτεια Μαγνησίας

Χρονολογείται στο β΄ μισό της 6ης π. Χ. χιλιετίας
 
Ενα νεολιθικό οικισμό εντόπισε στην Κασσαβέτεια της Μαγνησίας η αρχαιολογική έρευνα που διενεργήθηκε εν όψει της ανέγερσης νέων φυλακών στην περιοχή. Ο οικισμός χρονολογείται στο β΄ μισό της 6ης π. Χ. χιλιετίας και σύμφωνα με τους αρχαιολόγους καταλαμβάνει έκταση 25 στρεμμάτων περίπου από τα οποία όμως έχουν ερευνηθεί μόνον 200 τ. μ.

Οπως φαίνεται εξάλλου, ο οικισμός βρίσκεται κοντά μεν στην έκταση όπου θα ανεγερθούν τα κτίρια των φυλακών, όχι όμως τόσο, ώστε να υποστεί βλάβη από τη γειτνίαση με αυτά. Το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο ενέκρινε κατόπιν αυτών την κατασκευή δύο κτιρίων των νέων φυλακών Κασσαβέτειας με συνολική κάλυψη επιφάνειας 55.000 τ. μ. και με χωρητικότητα για το καθένα από αυτά, 400 άτομα.

Οικισμός 8.000 ετών στην Κασσαβέτεια Μαγνησίας
(Φωτό αρχείου)

--Ο οικισμός θα αποδειχθεί παγκόσμιο αρχαιολογικό φαινόμενο, και η πολιτισμική και ιστορική του αξία θα είναι ανεκτίμητη. Όμως μερικοί δεν θέλουν την ανθρωπότητα αποδεδειγμένα παλαιότερη εκείνης της Π.Διαθήκης. Ας ελπίσουμε πως οι φυλακές δεν θα χτιστούν πάνω σε καίριο σημείο του (συνήθως το πιο σημαντικό), και μετά οι αρμόδιοι να μας 'πουν: "Συγγνώμη, κάναμε λάθος." Κάτι όπως είπε η Λαγκάρτ. Και, κατόπιν αυτού οι φυλακές θα λειτουργούν κανονικότατα για έναν αιώνα, μέχρι ο οικισμός από κάτω να γίνει σκόνη. Η πλέον λογική και φτηνότερη λύση είναι να κτίζουμε φυλακές στην Αλβανία και να στέλνουμε εκεί τους Αλβανούς εγκληματίες. Επιπλέον θα υπάρξει και μεγάλη αποσυμφόρηση στις ελληνικές φυλακές.
Αγριομάτης
--Μήπως θα έπρεπε κάποιος να μας πεί πόσες φυλακές ετοιμάζουν και βάση ποιάς μελέτης; Γιατί δηλαδή διαπιστώνουν ότι θα χρειαστούν όλες αυτές οι φυλακές που ετοιμάζουν;
Καλά Κρασιά ...
 
http://www.tovima.gr/culture/article/?aid=498138
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters