Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013

Το ξεγύμνωμα 39 χρόνων ...μέσα σε 12 ώρες!!!

Με βασάνιζε πάντα η απορία, πως είναι δυνατόν τόσο κουτοπόνηρα άτομα, όπως ο Βόλφγκανκ Σόϊμπλε, ο Έντμούντ Στόϊμπερ, ο Γκίντο Βέστερβέλλε, ο Χόρστ Ζέχοφερ και η γνωστή "παρθένα του Βερολίνου", Άντζη Μέρκελ, να έχουν καταφέρει να βάλουν το "πάνω χέρι" στην πατρίδα μου και ακόμη χειρότερα να μας έχουν πάρει αυτά τα γερμανάκια αμαχητί ακόμη και τα "σώβρακα". 

Όταν έχεις ζήσει από πολύ κοντά και επί χρόνια το χαμηλό πνευματικό επίπεδο των προαναφερθέντων, τότε ήταν τουλάχιστον εύλογη η απορία μου ....

Μου δώθηκε  ( 17.01.2013 ) επίσημα από τους ανεύθυνους " υπεύθυνους" αυτού του κράτους και μάλιστα εν χορώ η αμετάκλιτα οριστική απάντηση σε αυτό το ερώτημα ...

Χθες το βράδυ ένας θίασος τριακοσίων (300) διανοητικά " Μικροτσούτσουνων" μετέτρεψε το Ελληνικό Κοινοβούλιο σε παράγκα για να παίξει το 12-ωρο μονόπρακτο με τίτλο " Μαγκιά, κλανιά και κώλος φινιστρίνι"... Μέσα σε 12 ώρες φανερώθηκε όλη η γύμνια του Ελληνικού πολιτικού συστήματος και των ανθρώπων του. 

Οι 300 άρρωστα εγωπαθείς πρωταγωνιστές του θιάσου κατόρθωσαν να μας αποδείξουν για ποιο λόγο το βαπόρι της χώρας οδηγήθηκε με ιλιγγιώδη ταχύτητα πάνω στο σκόπελο και επιτέλους ποιος είναι ο υπεύθυνος για την τραγωδία.... Ο σκόπελος!!! Οι βαρύγδουπες δηλώσεις των πεφωτισμένων του καθεστώτος και οι δημοσιογραφικές αναλύσεις και κριτικές που ακολούθησαν την επομένη... έβαλαν το "κερασάκι" που έλειπε από την τούρτα που τρώει στην μάπα του επί 39 χρόνια ο Ελληνικός λαός.

Τώρα εξηγείται η εγκληματική αδιαφορία ολόκληρου του πολιτικού καθεστώτος που κυνικά επιδεικνύεται καθημερινά έναντι των χιλιάδων νεκρών και των εκατομμυρίων εξαθλιωμένων Ελλήνων. Η κοινοβουλευτική δικτατορία των " Αθλίων, Ανοήτων και Ανικάνων" κρατιέται στην εξουσία επειδή βασίζεται μόνο στον εκφοβισμό και στην τρομοκράτηση των "Ανέργων, Απόρων και Αρρώστων" του λαού, που σπέρνει η τυφλή βία των πραιτωριανών της.

Αυτοί οι "Καραγκιόζηδες" κρατούν στα χέρια τους τις τύχες του Ελληνικού λαού και θα τις διαχειριστούν σίγουρα με την ίδια "σοβαρότητα και υπευθυνότητα" όπως έκαναν ήδη με τα ταμεία και με τον πλούτο της χώρας μας. Ήρθε ο καιρός να συνειδητοποιήσουμε ότι αυτά τα ρεμάλια είναι άκρως επικίνδυνα για τις ίδιες τις ζωές όλων ημών που κατορθώσαμε μέχρι τώρα να επιζήσουμε τα εγκλήματά τους! 

Όποιος δεν ενδιαφέρεται να αποκτήσει το πακέτο "πατρίδα, δημοκρατία, δικαιοσύνη" σε "μοναδική προσφορά του Άδωνη" για € 39,90, ας αλλάξει αμέσως τον τρόπο του σε σκέψη και τακτική και ας δράσει άμεσα.... αλλοιώς ισχύει το γνωστό .... Δράστε ή Σκάστε!!!


Φιλικά

Φιλική, Πάνος Γιαννακουλόπουλος

Νέα Φιλική Εταιρεία
www.nea-filiki-eteria.blogspot.com

http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2013/02/39-12.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters