Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012

ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΦΡΟΝΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΤΑΝΙΚΗΤΟ

Το καθεστώς της νεοταξικής συναλλαγής αναλίσκεται με πάθος ανθελληνικό σε μια επιχείρηση κάμψεως του εθνικού φρονήματος των Ελλήνων. Οι γραικύλοι πολιτικάντηδες επιθυμούν να διαμορφώσουν απέναντί τους έναν τρομοκρατημένο και λοβοτομημένο συνάμα λαό που θα κάτσει να υποστεί έναν αργό και βασανιστικό εθνικό θάνατο. Το σενάριο της τελευταίας «μονομαχίας» στο ελληνικό κοινοβούλιο μεταξύ μνημονιομάχων και μνημονιοφόρων εξελίχθηκε στο φιάσκο της καταβληθείσης τάχα προσπάθειας που «έτυχε» να μην τελεσφορήσει! Και ο πόλεμος απέναντι στο Εθνικιστικό Κίνημα που είναι η μόνη δύναμη που προτάσσει αληθινή εθνική αντίσταση φουντώνει μήπως και χάσουν τη λαλιά οι ελεύθεροι Έλληνες! Πως το ονομάζουν το συγκεκριμένο πολιτικό σύστημα; Δημοκρατία;!...
Εμείς πάντως αντικρίζουμε ένα κακόγουστο θέατρο σκιών που διανθίζεται με έναν ολοκληρωτικό μηχανισμό ελέγχου της σκέψης και του πατριωτισμού.
Είπανε να στείλουν σε μια εξεταστική επιτροπή της πλάκας τους υπαιτίους του μνημονίου 1 Παπανδρέου και Παπακωνσταντίνου βάση συγκεκριμένων μαρτυριών και αποδείξεων. Ποιοι όμως, ο ΣΥΡΙΖΑ που έχει αποδεχτεί με δηλώσεις στελεχών του το χρέος και την αναδιαπραγμάτευση, το μνημόνιο 4 δηλαδή που θα έρθει αν μείνει το καθεστώς στη θέση του, απέναντι στην κυβέρνηση που είχε αρνηθεί το μνημόνιο 1 αλλά διέβη μέσω του μνημονίου 2 στο τωρινό μνημόνιο 3! Του μνημονίου το κάγκελο δηλαδή!
Περί της φερόμενης δημοκρατίας του χάρτου αλλά όχι του τύπου κι όχι για τους Έλληνες ομιλεί η πρόθεση για την δημιουργία ενός παρατηρητηρίου για την πρόληψη της σχολικής βίας, του ρατσισμού και της ξενοφοβίας στα σχολεία. Όμως σε δύο περιπτώσεις που Έλληνες μαθητές αντιστάθηκαν απέναντι στον μισελληνισμό Αλβανών συμμαθητών τους αποβλήθηκαν καίτοι δέχτηκαν επιθέσεις γιατί το δήθεν αμάρτημά τους ήταν η υποστήριξη των θέσεων της Χρυσής Αυγής! Η δεύτερη μάλιστα περίπτωση ακολούθησε τους γνωστούς παρακρατικούς τραμπουκισμούς της Χερσονήσου Κρήτης. Το Κράτος άλλωστε πρέπει να ασχοληθεί με τον λευκό καπνό που βγήκε όπως μας πληροφόρησαν τα μέσα από το Eurogroup!
Και ο λευκός καπνός είναι η παράταση της αιχμαλωσίας του ελληνικού λαού στον ιστό του φτιαχτού ιδιωτικού χρέους που έπλεξαν οι διεθνείς τοκογλύφοι και οι γραικύλοι πολιτικάντηδες ως τάχα δημόσιο δίχως διενέργεια ακόμη λογιστικού ελέγχου. Επιμήκυνση και πολύ δανεικό χρήμα που ανεβάζει το χρέος της χώρας εφόσον αυτή εξακολουθεί να μην παράγει και το οποίο για να έρθει, πρέπει να γίνουν κάποια βαριά προαπαιτούμενα.
Για να έρθει λοιπόν το χρήμα των τραπεζών κι όχι του λαού πρέπει να εγκρίνουν το σχέδιο τα ευρωπαϊκά κοινοβούλια έως τις 13 Δεκεμβρίου για την πρώτη μεγάλη δόση των 34,4 δις ευρώ, να προχωρήσει τον Ιανουάριο το νέο φορολογικό νομοσχέδιο φτωχοποιήσεως για να πάρουμε τμηματικά σε τρεις δόσεις τα άλλα 9,3 δις ευρώ, να γίνει η επαναγορά ομολόγων ελληνικού χρέους 62 δις ευρώ με επίσης δανεικό χρήμα που το ελληνόφωνο κράτος έχει αναθέσει στις Ντόιτσε Μπανκ και Μόργκαν Στάνλεϊ μην μας φύγει το ΔΝΤ και να τηρηθούν 70 δεσμεύσεις σε βάρος του παιδιού, του σπιτιού και της εργασίας μας. Σε βάρος της ζωής των Ελλήνων που να πάρει!
Ο λαός μας κινδυνεύει να πεθάνει ακόμη και από τα φτηνά γενόσημα φάρμακα όταν ο ιατρικός σύλλογος Αθηνών με αίσθημα ευθύνης δηλώνει έναντι του κράτους ότι η αλλαγή του σκευάσματος από τρίτους εκτός του θεράποντος ιατρού μπορεί να αποβεί μοιραία για την αποτυχία του θεραπευτικού σχήματος και για τη ζωή του ασθενή! Όμως η ζωή έχει γίνει για το καθεστώς τόσο αναλώσιμη όσο πρέπει για να ξεφύγει μέσα από τα ανίκανα χέρια του ο δολοφόνος των αστυνομικών της ομάδος ΔΙΑΣ. Και ακόμη όσο χρειάζεται ώστε να ζητηθεί η επιτακτική διαθεσιμότητα του προσωπικού με την απειλή της απόλυσης και να επεκταθούν τα λούκετα στις ελληνικές επιχειρήσεις σε μια χώρα που αυτοκτονεί όταν ο ΟΟΣΑ προβλέπει ύφεση μέχρι το 2015. Στην πραγματικότητα πολύ παραπάνω.
Σκοπός γραικύλων και διεθνών τοκογλύφων είναι η διάλυση της Ελλάδος. Σ’ αυτόν το αποτέλεσμα συντελούν τα επεισόδια που σημειώθηκαν στην σχολή της αστυνομίας στην Κομοτηνή από τους λαθρομετανάστες που έχει εγκαταστήσει η κυβέρνηση. Εκεί αποσκοπούν οι συμπτύξεις παρακρατικών και λαθρομεταναστευτικών ταγμάτων εφόδου.
Στον αποτελεσματικό έλεγχο του πολυπολιτισμικού κράτους αποσκοπεί από την άλλη πλευρά η βούληση σύσσωμου του καθεστώτος να φέρει ως υποχρεωτικές τις νέες ηλεκτρονικές κάρτες του πολίτη ενάντια στην ελεύθερη βούληση των Ελλήνων. Ο μόνος που αντιδρά είναι και πάλι το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα που στοχοποιείται από κοινού από κράτος, παρακράτος και σιωνιστικό νεοταξισμό και ορισμένες φλογερές δυνάμεις εκ της Εκκλησίας σαν τον Μητροπολίτη Πειραιά κ.κ. Σεραφείμ.
Η διάλυση της Ελλάδος υπακούει στις διεκδικήσεις των προσωρινών μας γειτόνων και την υποστήριξη που λαμβάνουν σε σημαντικό μέρος από τους ψευτοσυμμάχους. Η Αλβανία γιορτάζει την ανεξαρτησία της και τη σκλαβιά της Βορείου Ηπείρου στις ελληνικές πόλεις ζητώντας αλβανικά εδάφη έως την Πρέβεζα. Ο Ερντογάν μας λέει πως η Τουρκία πρέπει να πάει όπου πήγαν οι Οθωμανοί πρόγονοί της για την Οθωμανική αυτοκρατορία.
Οι Γερμανοί και οι Βρυξέλλες θέλουν να βάλουν στην ΕΕ τα Σκόπια που ψευτομακεδονίζουν κατακρατώντας αιχμάλωτη τη Βόρεια Μακεδονία σε μια συνεδρίαση που ήταν εκπρόσωποι της Τουρκίας και των ΗΠΑ αλλά όχι της Ελλάδος. Το ΝΑΤΟ επιδιώκει να καταστεί μόνος εγγυητής της Κύπρου και κάτοχος των υδρογονανθράκων της. Βρετανική φυλλάδα χαρακτηρίζει την Κω από «λάθος» τουρκική. Και η Ρωσία αντιτίθεται απέναντι σε όλους αυτούς τους κοινούς εχθρούς μας αλλά το ψευτορωμέϊκο πάσχει από ενδοτική ακράτεια.
Το Εθνικό Φρόνημα είναι ακατανίκητο. Δεν τίθεται εκτός «νόμου». Εκτός Νόμου και Έθνους βρίσκεται το νεοταξικό καθεστώς. Οι Έλληνες δεν κάθονται φρόνιμοι ραγιάδες. Η Ελλάς θα αποτινάξει τα δεσμά της δουλείας. Θα ανακτήσει την εθνική της κυριαρχία και θα συμπράξει μονάχα με τους μαχητές της Μεγάλης Ελλάδος και όσους τη σέβονται. Με τον Λαϊκό Εθνικισμό στην εξουσία.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ


http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2012/12/blog-post_3039.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters