Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012

Εσωτερική Αντζέντα (Esoteric Agenda)


Υπάρχει μια εσωτερική ατζέντα πίσω από κάθε πτυχή της ζωής που κάποτε πιστεύαμε ότι ήταν αποσυνδεδεμένες. Υπάρχει μια φατρία από Ελίτ που καθοδηγούν τις περισσότερες από κάθε Πολιτικές, Οικονομικές, Κοινωνικές, Εταιρικές, ορισμένες μη Κυβερνητικές ή ακόμη και Αντι-Κατεστημένες Οργανώσεις. Αυτή η ταινία χρησιμοποιεί τη σκληρή δουλειά και την έρευνα των επαγγελματιών σε κάθε τομέα που βοηθούν να εκθέσουν αυτή την ατζέντα και να βάλουν το μέλλον αυτού του πλανήτη, πίσω στα χέρια του λαού.

Ένα φοβερό ντοκυμαντέρ του Ben Stewart, γνωστός επίσης και για την δεύτερή του ταινία, την Kymatica. Η Esoteric Agenda αποκαλύπτει διάφορες πτυχές του συστήματος. Συγκεκριμένα, ασχολείται με την μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού, την 11/9, την "τρομοκρατία", την κλιματική αλλαγή, τις αρχαίες προφητείες σχετικά με το 2012, τον πόλεμο του κόλπου, τα μασονικά σύμβολα, τον παγανισμό και τη σχέση αυτού με όλες τις σύγχρονες θρησκείες. Το τέλος της ταινίας, ασχολείται με την πνευματικότητα, το πραγματικό νόημα της ζωής και το πως λειτουργεί η φύση, σύμφωνα με την συμπαντική ενότητα. Γυρισμένη από τον σκηνοθέτη Ben Stewart.


Δείτε τα βίντεο ...

 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters