Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012

Τι ετοιμάζετε στον κόλπο του Μεξικού; Ο ρόλος της Ρωσίας και ο ενδεχόμενος Γ΄ Παγκόσμιος Πόλεμος

Γιατί άραγε οι Ρώσοι έστειλαν στον κόλπο  του Μεξικού το υποβρύχιο Akula;
Η Ρωσία έστειλε πυρηνικό Akula στον Κόλπο του Μεξικού και Tu-95 στην Καλιφόρνια!

{Σε μια προσπάθεια της η Μόσχα να δείξει ότι μπορεί να μην έχει τη τακτική ναυτική ισχύ για να αποτρέψει εξελίξεις στη Συρία ή στο Ιράν, αλλά εξακολουθεί να είναι η ισχυρότερη πυρηνική δύναμη του πλανήτη, έστειλε ένα πυρηνοκίνητο υποβρύχιο κλάσης Akula σε αποστολή μακράς παραμονής στον Κόλπο του Μεξικού χωρίς να γίνει αντιληπτό παρά μόνον όταν είχε αποχωρήσει! Και τότε έγινε αντιληπτό γιατί οι Ρώσοι θέλησαν να γίνει αντιληπτό με ανάδυση σε βάθος περισκοπίου!
Το υποβρύχιο επιχειρούσε τρεις ολόκληρες εβδομάδες στην θαλάσσια περιοχή που υποτίθεται ότι είναι "θωρακισμένη" από άποψη ανθυποβρυχιακών αισθητήρων.  
Είναι μόλις η δεύτερη φορά από το 2009 που ένα ρωσικό υποβρύχιο περιπολούσε τόσο κοντά στις αμερικανικές ακτές. Το 2009 σε παρόμοιο περιστατικό είχαν εντοπιστεί δύο Akula να περιπολούν κοντά στην Ανατολική Ακτή.
Όπως αναφέρουν τα αμερικανικά ΜΜΕ "Τη σοβαρότητα του μη εντοπισμού από την αμερικανική ανθυποβρυχιακή άμυνα του υποβρυχίου την καταλαβαίνουμε αφού αρκούν 10 υποβρύχια, για να κονιορτοποιήσουν την Δυτική και την Ανατολική ακτή των Ηνωμένων Πολιτειών, και ότι θα έχει απομείνει από τις ΗΠΑ θα είναι πλέον ανίσχυρο για να αντιδράσει σε περίπτωση ενός Γ'ΠΠ".}
Τον Ιούνιο και τον Ιούλιο ρωσικά στρατηγικά βομβαρδισικά πραγματοποίησαν "πυρηνικές" ασκήσεις στην Αρκτική και όπως έλεγαν οι Αμερικανοί έμοιαζαν σαν να έκαναν στοχοποίηση των αντιπυραυλικών αμυντικών συστημάτων της Αλάσκα.

Σύμφωνα με μια πληροφορία πού έδωσε ο Α. Στριγγάς  στην εκπομπή του Αντωνάκου  στον τηλεοπτικό σταθμό «ΑΡΤ»,  η καταστροφή στον κόλπο του Μεξικού  δεν ήταν τίποτα άλλο από μια επιχείρηση των αμερικανών  γιατί ετοιμάζετε   εκεί ένα στρατιωτικό αεροδρόμιο πού θα εξυπηρετήσει τους σκοπούς τους για τον  Γ΄ Παγκόσμιο πόλεμο πού έρχεται.
Μάλιστα αποκάλυψε πώς ο πόλεμος θα ξεκινήσει με  την επέμβαση στην Συρία.
Για να θυμηθούμε όμως τι είχε συμβεί το 2010 στον κόλπο;
Κόλπος του Μεξικού 2010. Περίπου 20.000 βαρέλια πετρέλαιο χύνονται στον κόλπο του Μεξικού κάθε ημέρα από την αρχή της καταστροφής του Deepwater Horizon και με τον Αμερικανό πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα να την έχει χαρακτηρίσει "11η Σεπτεμβρίου του περιβάλλοντος"
Όμως , τι άλλο έκρυβε το γεγονός ;

 Στο Μεξικό (στην πόλη Κανκούν) και πάλι ..συμπτωματικά, μερικούς μήνες μετά από το "Ατύχημα" οργανώθηκε η 16η Σύνοδος του ΟΗΕ (29 ..Νοεμβρίου 2010) για την Κλιματική Αλλαγή!!!

Αλλά έναν χρόνο πρίν , το 2009  «προβλέφθηκε»  αυτή η καταστροφή , ή ήταν προμήνυμα , μέσα από την ταινία Knowing – "σκοτεινός κώδικας" ο ελληνικός τίτλος,
Η υπόθεση της ταινίας στηρίζεται σε ένα εύρημα –μια σελίδα από αριθμούς γραμμένη το 1958- μέσω των οποίων ο πρωταγωνιστής ανακαλύπτει πως αφορούν κωδικοποιημένα μηνύματα όλων των μεγάλων καταστροφών των τελευταίων 50 ετών. Στη συνέχεια ο ίδιος συνειδητοποιεί ότι το συγκεκριμένο σχέδιο προβλέπει και τρία καταστροφικά γεγονότα, που δεν έχουν συμβεί ακόμη.  Δεν είναι τόσο η υπόθεση της ταινίας, όσο το πως κάποιοι ισχυρίζονται πως κάτι «τρέχει» με την ταινία αναφορικά με τα γεγονότα που αναφέρει. Για παράδειγμα η έκρηξη στην εξέδρα της BP στον Κόλπο Μεξικό που συνέβη στις 20 Απριλίου του 2010 περιγράφεται στην ταινία ως γεγονός ένα χρόνο πριν.



 Πέρα όμως την συσχέτιση της έκρηξης της εξέδρας της BP μια νέα αυτή τη φορά έρχεται να δώσει περισσότερη «τροφή» στα σενάρια των «ανησυχούντων». Πρόκειται για τον φονικό σεισμό στην Ιαπωνία στις 11 Μαρτίου αλλά και το πυρηνικό ατύχημα στην Fukushima. Στην ίδια επίμαχη σκηνή της ταινίας όπου γίνεται λόγος για την έκρηξη στην πετρελαϊκή εξέδρα, υπάρχει ένα ρολόι που πολλοί συνδέουν με τον σεισμό.
Στο ρολόι  απεικονίζονται συνολικά  τέσσερις χρονικές ενδείξεις.
Η πρώτη δείχνει την ώρα 11:59 PM με τη διαφορά πως το από τα δύο γράμματα φωτίζεται ιδιαίτερα το Μ το οποίο και διακρίνεται κάτω και αριστερά από το 11. Πολλοί το θεωρούν ως ημερομηνία Μάρτιος 11. Η δεύτερη ένδειξη είναι αμέσως μετά η ώρα δείχνει 12:00 με τη διαφορά πως το Μ εμφανίζεται επάνω και αριστερά και κάτω και δεξιά εμφανίζεται η λέξη Japan η οποία δεν υπήρχε πουθενά πριν και ούτε και εμφανίζεται μετά. Έτσι η σύνθεση, κατά κάποιους δείχνει Μάρτιος 11 Japan.
Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Στην τηλεόραση στο δελτίο ειδήσεων που παίζει στο δωμάτιο, λίγα δευτερόλεπτα μετά την ένδειξη Japan ο εκφωνητής ακούγεται να λεει πως η αιτία για την έκρηξη στην εξέδρα πετρελαίου μπορεί να είναι μια βλάβη στο σύστημα ψύξης “a malfunction in the cooling system” ακριβώς δηλαδή η αιτία του προβλήματος στους πυρηνικούς αντιδραστήρες του εργοστασίου στη Fukushima. Ούτε όμως και η ένδειξη του «12» Japan έχει ξεφύγει από τους «αναλυτές».  Προς το παρόν η συζήτηση στα διάφορα φόρουμ  και οι αναλύσεις που έχουν δει το φως της δημοσιότητας σε σοβαρά ΜΜΕ, περιστρέφεται σε δύο άλλες χρονικές ενδείξεις που εμφανίζονται στο «περίφημο» ρολόι οι 03:28 και 03:29. Εκτός του εύλογου γεγονότος βέβαια πως μετά τις 3 και 28 η αμέσως επόμενη ένδειξη είναι η...3:29, οι διάφοροι «ύποπτα» σκεπτόμενοι αναρωτιούνται γιατί ο σκηνοθέτης διάλεξε ειδικά αυτές τις ενδείξεις του ρόλόι και αν αυτό σημαίνει για κάποιο μελλοντικό γεγονός που δεν γνωρίζουμε.
Στην ταινία υπάρχει και η πρόβλεψη της τελικής ολικής καταστροφής της γης, συντέλειας, η οποία θα οφείλεται σε μία τεράστια ηλιακή καταιγίδα που θα κάψει τον πλανήτη . Πριν όμως από την συντέλεια εμφανίζεται μια  αποστολή εξωγήινων  για να πάρουν κοντά τους, σε κάποιον άλλον πλανήτη, τα παιδιά του Κέητζ και κάποιους άλλους ‘εκλεκτούς’, και έτσι να τους γλυτώσουν από την καταστροφή.



 Αυτό  το τελευταίο θα μπορούσε να είναι το τελικό μήνυμα  για το πιο θα είναι το επόμενο γεγονός.  Μια παγκόσμια καταστροφή . Πολύ πιθανών όχι από  τον  Ήλιο , αλλά αφού οι ίδιοι κάνουν τον πλανήτη  κόλαση  με έναν παγκόσμιο πόλεμο, ή  τον δηλητηριάσουν με  χημικά  ή βακτηρίδια πού θα «κατατρώγουν τις σάρκες των ανθρώπων» όπως  διαβάζουμε και στην Αποκάλυψη του Ιωάννη.
 Από  αυτήν  την καταστροφή  θα γλυτώσουν  οι «εκλεκτοί»   όχι βέβαια  με την παρεμβατική βοήθεια εξωγήινων, αλλά  με δικά τους μέσα.
Κάτι  πού  θα μπορούσαμε να το υποψιαστούμε από την παρακάτω πληροφορία. Και πάλι στο Μεξικό. 

To πρώτο διαστημικό αεροδρόμιο


ΠΗΓΗ
H Virgin Galactic είναι η αεροδιαστημική (…) εταιρεία του ανήσυχου πολυεκατομμυριούχου επιχειρηματία Richard Branson, η οποία μεταξύ άλλων σχεδιάζει να μεταφέρει τουρίστες στο διάστημα, στην αρχή εντός τροχιάς αλλά αργότερα και πιο μακριά, δηλαδή εκτός τροχιάς (και ο θεός βοηθός).  Τα διαστημικά αεροσκάφη βεβαίως δεν μπορούν να απογειώνονται από όπου να ‘ναι και για αυτό ο επιχειρηματίας, σε συνεργασία με την Πολιτεία του New Mexico έχτισε και το πρώτο διαστημικό αεροδρόμιο, έκτασης 7 στρεμμάτων και συνολικού κόστους 200 εκατομμυρίων δολαρίων, στην έρημο του Μεξικού. Το όνομα αυτού «Spaceport America», σα να λέμε «διαστημοδρόμιο». Η κατασκευή, εντυπωσιακή και ολίγον εξωπραγματική (όπως θα ‘πρεπε), μοιάζει σαν να βγήκε από σελίδες κόμικ επιστημονικής φαντασίας. Δείτε:
















ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters