Κυριακή 8 Ιουλίου 2012

Θωρακισμένες Mercedes Αδωνι ήθελες πολλές;

Διαβάσαμε και ακούσαμε με ακόμη μεγαλύτερη έκπληξη στους φίλους στο newpost.gr τις δηλώσεις του κου Αδωνι Γεωργιάδη.

Τι είπε λοιπόν ο Σπυρίδων Αδωνις κατακρίνοντας τις αντιδράσεις για τα αυτοκίνητα των 1400cc; Αυτό:


του Στρατή Μαζίδη

«Είναι εφικό να μετακινείται ο βουλευτής με λεωφορεία και τρένα; Όχι! Δεν μπορεί να ξεφτιλίζεται ο βουλευτής!

Εκτός αν θέλετε να καταργήσουμε τη δημοκρατία, να πάμε σε άλλο καθεστώς», ανέφερε χαρακτηριστικά ο βουλευτής.

Εγώ κε Γεωργιάδη έχω μερικές απορίες. Αν μπορείτε μου τις λύνετε:

- Η χρήση των ΜΜΜ καταργεί τη δημοκρατία;Γιατί μέχρι σήμερα πίστευα πως η εναντίωση στη λαϊκή βούληση αποτελεί το μεγαλύτερο είδος κατάργησής της.

- Υπάρχει δημοκρατία;Κι αν ναι, που; (by the way, σε ποιον οφθαλμίατρο πηγαίνετε; )

- Γιατί δεν είναι εφικτό να μετακινείται ο βουλευτής με λεωφορεία και τρένα; Αν εξαιρέσουμε αυτούς που λόγω εκτοπίσματος θα φρακάριζαν τις πόρτες, οι υπόλοιποι δε βλέπω να αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα.

- Τα παλιά ταπεινά χρόνια του βιβλιοπωλείου, πώς πραγματοποιούσατε τις μετακινήσεις σας;

Το είχα ξαναγράψει πριν λίγο καιρό στο άρθρο τι ενώνει εσάς με τους κους Βορίδη και Πλεύρη. Γίνατε παιδιά του συστήματος. Μπορεί κάποιοι να σας χλεύαζαν κάποτε για την τσιριχτή φωνή σας ή το “ΠΑΡΤΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ” (επειδή ήταν απίστευτη για αυτό δεν πήρα, γιατί δεν την πίστεψα) αλλά λέγατε αρκετά σωστά πράγματα διατυπώνοντας πατριωτικές θέσεις. Αλλά είπαμε. Μπήκατε στο κοινοβούλιο, βγήκατε στα κανάλια, φτιασιδώσατε το λόγο σας και τελικώς κατακτήσατε επάξια μια θέση εκεί που φτύνατε.

Πάει κι ο Λεωνίδας, κι ο Παυσανίας, κι ο Ξενοφώντας. Δόξα να χει ο Γιούνκερ, ο Τρισέ κι η Μέρκελ.

Εκτός και αν εξαρχής είχατε χαράξει πορεία εκ δεξιών -όπως άλλοι εξ αριστερών- για μια θέση στο ήλιο.
Και να σας λύσω την απορία, ΝΑΙ ο βουλευτής μπορεί να μετακινείται με τα ΜΜΜ αν εκτιμά πως μπορεί να κυκλοφορεί με το κεφάλι ψηλά. Εσείς; Μπορείτε;



 http://freepen.gr/?p=6397

http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2012/07/mercedes.html

1 σχόλιο:

Vasilikh είπε...

Χρειάζεστε ή θέλετε να επενδύσετε σε διάφορους τομείς. Η ομάδα τραπεζών Finance είναι εδώ για να σας βοηθήσει από όλους. Παρέχουμε δάνεια από € 2000 έως € 300.000 με επιτόκιο 3%. Για ό, τι θέλουν να επενδύσουν είμαστε επίσης διαθέσιμοι για να σας καλωσορίσουμε τότε οι άνθρωποι μου έκαναν το αίτημα δανείου σας και την επένδυση από τη διεύθυνση: vasilikhpalaiologou@gmail.com

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters