Πέμπτη, 26 Ιουλίου 2012

Ποιος είναι ο βουλευτής με την Cabrio Ferrari και τι εφημερίδα διαβάζει


 Ο υπέρ-δημοκράτης βουλευτής κυκλοφορεί με Cabrio Ferrari και απαγορεύει σε Έλληνες πρωταθλητές την συμμετοχή τους σε Ολυμπιακούς αγώνες.


Ο εχθρός των πολυεθνικών και του Κεφαλαίου ! ! !
Ο....λα'ι'κός επαναστάτης με την Cabrio Ferrari ! ! !  
Aς τον χαίρονται όσοι τον ψήφισαν και οι δεξιοί και οι σοσιαλιστές κατ' ευφημισμό Έλληνες, που τον λούζονται στην συγκυβέρνηση, για το καλό της Ελλάδος και του έθνους πάντοτε !  
 Ο βουλευτής είναι ο ......

 Γρηγόρης Ψαριανός και φυσικά μέσα στο Cabrio Ferrari του διαβάζει Ριζοσπάστη να τον χαίρεστε !

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters