Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

Ο Έλληνας ψήφισε πτώχευση εντός Αγγλικού Δικαίου!

Ο Έλληνας ψήφισε πτώχευση εντός Αγγλικού Δικαίου!
Παρ’ όλο που το 60% ψήφισε αντιμνημονιακά κόμματα, είναι ζήτημα χρόνου να σχηματιστεί κυβέρνηση από τους πρώην συγκυβερνήτες Σαμαρά-Βενιζέλο για να εφαρμοστούν οι υπογραφές τους.

Αναμένουμε σκληρά μέτρα, καμία διαπραγμάτευση, καμία ανακούφιση, νεκρούς Έλληνες από ασιτία και αυτοκτονίες λόγω χρεών.

Με τις υγείες μας λοιπόν “μεγαλοκαταθέτες” που δεν θέλατε να χάσετε τις καταθέσεις σας, διότι γι αυτό ψηφίσατε δοσίλογους και προδότες να σας κυβερνήσουν, μόνο που τώρα θα σας τις αρπάξουν με το έτσι θέλω!

Μεγάλοι νικητές αυτών των εκλογών MEGA, ΣKAI Μπόμπολας και ΣΙΑ, ο Έλληνας έχει την παραμύθα στο αίμα του, μόνο πως δεν πρόκειται για μυθολογία, αλλά για συσκότιση και αποβλάκωση, μαζική και ανελέητη.

Κάποιοι από εμάς θα τα πούμε στους δρόμους, κάποιοι άλλοι στο εξωτερικό για να προστατεύσουμε τα παιδιά μας από το να γίνουν σκλαβάκια της Νέας Τάξης πραγμάτων!


Νοθεία στο ψέμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters