Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

Διπλή εξυπηρέτηση στους τούρκους

Τούρκικες εταιρείες εμπλέκονται στην κατασκευή του «φράχτη».

Είναι γνωστό εις άπαντες το «δόγμα» Οζάλ, ότι οι τούρκοι δεν χρειάζεται να μας πολεμήσουν, αφού μπορούν να μας πλημμυρίσουν με εκατομμύρια αλλόφυλους και αλλόθρησκους λαθρομετανάστες, κερδίζοντας στην πορεία και εκατομμύρια ευρώ από τα κυκλώματα λαθροδιακίνησης και ναρκωτικών. Αυτό που δεν είχαν υπολογίσει οι τούρκοι στο σχέδιο τους είναι ότι οι υποτακτικοί των ελλαδικών κυβερνήσεων θα τους έδιναν και το «δεύτερο τρυγόνι», το διπλό κέρδος, δηλαδή, με μία κίνηση.

Διαβάζουμε, λοιπόν, σε δημοσίευμα του καθεστωτικού – εξού και εκ των έσω πληροφορημένο – «Βήματος» ότι στην κατασκευή του περίφημου φράχτη του Έβρου θα εμπλακούν και τούρκικες εταιρείες. Έτσι οι τούρκοι κερδίζουν εις διπλούν, αφού και θα βοηθήσουν την κατασκευή του φράχτη του Έβρου, ο οποίος έτσι και αλλιώς θα είναι μια τρύπα στο νερό και δεν θα σταματάει τους τούρκους δουλέμπορους.

Συνεπώς και οι κατασκευαστικές τους εταιρείες θα κερδοφορήσουν και οι δουλέμποροι θα δουλεύουν απρόσκοπτα (και μάλιστα καλύτερα, πλέον, με την άνοδο του λαθρολάγνου ΣΥΡΙΖΑ) και το σχέδιο Οζάλ θα συνεχίσει να λειτουργεί κανονικά. Αλίμονο στην Ελλάδα και στον Ελληνικό Λαό, στις πλάτες των οποίων όλοι αυτοί παίζουν παιχνίδια εξουσίας και χρήματος.

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΞΑΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ!

 http://www.xryshaygh.com

http://eleftheriskepsii.blogspot.com/2012/05/blog-post_8156.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters