Παρασκευή, 2 Μαρτίου 2012

Χατζηνικολάου κατά συνεργατών Σαμαρά: «βγάλτε το σκασμό»!Άστραψε και βρόντηξε ο Νίκος Χατζηνικολάου για την διαρροή που έκαναν χθες τα σαΐνια του επικοινωνιακού τιμ της Συγγρού, σχετικά με το θέμα των εκλογών... που συζήτησε ο Αντ. Σαμαράς με την γερμανίδα καγκελάριο Ανγκελα Μέρκελ. Ο γνωστός και έγκυρος δημοσιογράφος μέσα από την εκπομπή του στον real fm εξανέστη μόλις διάβασε στις εφημερίδες ότι η Συγγρού διέρρευσε πως η Μέρκελ δεν αντέδρασε στην αναφορά Σαμαρά πως θα γίνουν εκλογές τον Απρίλιο....


Και όχι μόνο αυτό: οι «επικοινωνιολόγοι» της Συγγρού τη σιωπή της Μέρκελ την αξιολόγησαν ως «θετικό σημάδι».


«Βγάλτε το σκασμό» ήταν το σχόλιο του Ν. Χατζηνικολάου, προσθέτοντας πως όλοι αυτοί που έκαναν τη σχετική διαρροή δείχνουν δουλοπρέπεια και εκθέτουν και το κόμμα τους.


Να προσθέσουμε απλώς ότι όλοι αυτοί οι απίστευτοι τύποι που λένε πως είναι «επικοινωνιολόγοι» πληρώνονται κιόλας από το κόμμα της ΝΔ, δηλαδή από τους έλληνες φορολογούμενους!http://www.kentrinews.gr
 
http://eleftheriskepsii.blogspot.com/2012/03/blog-post_9018.html
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters