Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

ΌΧΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ! ΣΕ ΠΟΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΛΕΤΕ ΠΩΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ Ο ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ ΧΑΡΗΣ ΜΑΚΚΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΑΓΩΓΗ ΣΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ;;



Μα είναι απίστευτα τα παιχνίδια που παίζει η μοίρα. Καλύτερα από το πλέον ευφάνταστο σενάριο ταινίας!

Ο Χάρης Μάκκας λοιπόν, είναι ένας πάμπλουτος τραπεζίτης που ήλθε στην επικαιρότητα από την συμμετοχή του στην IJPartners, εταιρεία στην οποία συμμετέχουν φιλικά πρόσωπα της οικογένειας Παπανδρέου με αιχμή του δόρατος τον κύριο Ντόρη Μαργελλο. Γνωστό από την μεγάλη απάτη με τον καλαμπόκι που μας διέσυρε στην Ευρωπαϊκή ένωση ( ο ίδιος αθωώθηκε). Στην ίδια εταιρεία συμμετέχει και η κυρία Μιράντα Ξαφά.

Όλοι οι ανωτέρω έχουν κάνει αγωγή στον Πάνο Καμμένο, μετά την αναφορά του ότι η IJPartners εμπλέκεται με εταιρείες που εμπορεύθηκαν ασφάλιστρα κινδύνου για την κατάρρευση της Ελλάδας.

Συγκεκριμένα για τον κύριο Μάκκα, η αναφορά του βουλευτή είναι χάδι συγκριτικά με αυτά που του καταλόγισε το “Βήμα” το 1997, όταν τον χαρακτήρισε “Κοράκι της Δραχμής”.

Η παρέα των φανατικών μνημονιακών όμως φαίνεται ότι προκαλεί τις απίστευτες μα δεικτικές συμπτώσεις με …μεταφυσικές προεκτάσεις.

Σύμφωνα λοιπόν με ασφαλείς δημοσιογραφικές πληροφορίες που έφτασαν στο μέιλ μας, σε ποιά εταιρεία νομίζετε ότι επίσης συμμετέχει ο ζάπλουτος τραπεζικός υπάλληλος;

Δεν θα το πιστεψετε παιδιά, η εταιρεία όμως είναι υπαρκτή. Λέγεται……ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ!!!

Δεν κάνουμε πλάκα, η εταιρεία σίγουρα υπάρχει, είναι κατασκευαστική και έχει έδρα την Βούλα!

Άτιμη μοίρα… Άκου συνεργάτης του …Τσολάκογλου!
Για την ιστορία:

Ο αντιστράτηγος Γεώργιος Τσολάκογλου (καθιστός δεξιά) συζητά με τον Γερμανό στρατηγό Γιοντλ (καθιστός δεύτερος από αριστερά) και τον Ιταλό στρατηγό Φερρέρο (προς τα δεξιά με την πλάτη προς τον φακό) το τρίτο και οριστικό πρωτόκολλο παράδοσης της Ελλάδας στη ναζιστική Γερμανία και τη φασιστική Ιταλία. Θεσσαλονίκη, 23 Απριλίου 1941.

olympia

http://eleftheriskepsii.blogspot.com/2012/02/blog-post_5337.html 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters