Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

Τι «απαιτούν» τώρα Βρυξέλλες και Ουάσιγκτον

Σπάει η συμμαχία των τριών κομμάτων
που στηρίζουν την κυβέρνηση Παπαδήμου; 
 

Και τι μπορεί να σημαίνει αυτό πρακτικά για την επόμενη μέρα της; Αυτό το κρίσιμο ερώτημα θέτουν τις τελευταίες ώρες οι Βρυξέλλες στην Αθήνα, ζητώντας πειστικές απαντήσεις, για να τις λάβουν υπόψη τους στους σχεδιασμούς της επόμενης μέρας που κάνουν.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι από την πλευρά των θεσμικών πιστωτών της χώρας εκφράζεται …σιωπηρώς, προς το παρόν, η ευχή, η θητεία της κυβέρνησης Παπαδήμου να συνεχισθεί για τουλάχιστον ένα εξάμηνο ακόμα, προκειμένου να διασφαλισθεί πως ό,τι αποφασίσθηκε τώρα, θα ψηφισθεί και το κυριότερο θα εφαρμοσθεί.

Ο φόβος που υπάρχει σε Βερολίνο και Ουάσιγκτον, είναι μήπως «οι Έλληνες κάνουν ό,τι και όλες τις άλλες φορές». Δηλαδή συμφωνήσουν, ψηφίσουν, αλλά δεν εφαρμόσουν ποτέ τους νόμους.

Γι αυτό κι αναμένεται να πιέσουν το ελληνικό πολιτικό σύστημα να στηρίξει τη θητεία Παπαδήμου στο Μαξίμου για ένα ικανό χρονικό διάστημα. Ούτως ή άλλως, η προκήρυξη πρόωρων εκλογών θεωρείται από την Κομισιόν, περίπου, καταστροφή, ενώ είναι άγνωστο αν μια τέτοια εξέλιξη βρίσκει κάθετα αντίθετα και τα ελληνικά κόμματα.

Πάντως, σε ό,τι αφορά στο ΛΑΟΣ και στην από εδώ και πέρα στάση του, αρμόδια στελέχη του, διευκρινίζουν από το πρωί ότι ο κ. Γιώργος Καρατζαφέρης δεν προανήγγειλε την αποχώρηση του από την κυβέρνηση, αφήνοντας όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά.

Το πιθανότερο είναι πως από δω και στο εξής ο κ. Κατατζαφέρης θα κάνει ό,τι έκανε και χθες το βράδυ στη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών: απλώς θα παρακολουθεί.

Κι ενδεχομένως να συνεχίσει τα προεκλογικά ανοίγματα του στη ΝΔ, όπως επίσης έκανε χθες το βράδυ εμφανώς ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ.
 
http://logioshermes.blogspot.com/2012/02/blog-post_5804.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters