Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

Είμαι κάτω από 55 ετών Αξιωματικός ε.α και φτύνω στα μούτρα σας

Είμαι κάτω από 55 ετών Ανώτερος Αξιωματικός ε.α και φτύνω στα μούτρα σας.
Εχω τιμηθεί με όλα τα μετάλια και τα παράσημα και με εύφημο μνεία για τις υπηρεσίες μου, δεν έχω τιμωρηθεί ποτέ μου και έχω υπηρετήσει σε όλο τον κόσμο.
Έχω υπηρετήσει 22 χρόνια στην ειδική μονάδα ΧΩΚ και ήμουνα παντού και πάντα και στην κρίση των Ιμίων ενεργοποίησα τους Πυραύλους ΧΩΚ.
Στα 39 μου έπαθα έμφραγμα και υπεβλήθηκα σε εγχείρηση ανοικτής καρδιάς..
Από τότε υπηρέτησα σε υπηρεσία γραφείου αποφάσισα να παραιτηθώ στα 50 μου με σκοπό να φροντίσω την υγεία μου...
Επειδή σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία τα μοσχεύματα έχουν ορισμένο χρόνο ζωής δεν.......
πρόκειται να φτάσω στην ηλικία των 55 ετών , άρα φτύνω τώρα στα μούτρα σας γιατί δεν προλαβαίνω να φτύσω στους τάφους σας .
Λυπάμαι μόνο που από τους Αξιωματικούς του Κέντρου Επιχειρήσεων είμαι ο μόνος στην Ζωή από τους (3) τρεις συμμαθητές μου στην ίδια υπηρεσία έχουν πεθάνει οι δύο σε ηλικία 40 χρονών και φέτος πέθανε και ο αντικαταστάτης μου σε ηλικία 35 ετών όλοι από ο έμφραγμα και όλοι από το υψηλό στρες.
Λυπάμαι μόνο που δημιούργησα οικογένεια με τρία παιδιά και τα τρία επιστήμονες και άνεργα!!
Λυπάμαι που τόσα χρόνια ήμουν δίκαιος και τίμιος, λυπάμαι που για τα χάλια της Πατρίδος μου εσείς οι πολιτικοί είστε οι μοναδικοί υπεύθυνοι και την πληρώνουμε μόνο εμείς.
Λυπάμαι που με υποχρέωσαν να πληρώνω τα ταμεία σας και δεν μπορώ να εισπράξω τα χρήματα ούτε καν τις εισφορές μου (λόγω αδυναμίας πληρωμής ΜΤΣ ΒΕΑ) και δεν μπορώ να βοηθήσω τα παιδιά μου.
Επειδή αυτοί που διορίσατε τα φάγανε και δεν τιμωρήθηκαν ΠΟΤΕ
Λυπάμαι που τόσα χρόνια δεν σας πήγα στα δικαστήρια γιατί επί 30 χρόνια με υπολογισμένα 10 χρόνια υπηρεσίες και πέραν του ωραρίου ,νυχτερινά και αργίες δεν πήρα ούτε μια δραχμή... υπερωρία ενώ οι πλασματικές υπερωρίες πάνε σύννεφο παντού.

Υ.Γ
Επειδή δεν ήμουνα ποτέ ζήτουλας θα ψάξω για μαύρη εργασία να βοηθήσω την οικογένεια μου για να μην φτάσω στο σημείο να σκοτώσω κάποιον πολιτικό ανεύθυνο .
Παραθέτω τα προσόντα μου αν κάποιος, μπορεί να με χρειαστεί
Γνωρίζω Αγγλικά, γνωρίζω υπολογιστές γνωρίζω από ασυρμάτους ,γνωρίζω όλα των ειδών τα όπλα ατομικά και ομαδικά , μπορώ να σκοτώσω από 300μ απόσταση με μια σφαίρα, μπορώ να αναχαιτίσω ολόκληρο σμήνος αεροσκαφών και ελικοπτέρων, μπορώ να ανατινάξω οποιοδήποτε κτίριο, μπορώ να κάνω υποκλοπές τηλεπικοινωνιών, μπορώ να κάνω παρεμβολές, μπορώ να κάνω ότι δολιοφθορά μπορείτε να φανταστείτε.
Έχω ειδική εκπαίδευση στους υπολογιστές με ότι αυτό συνεπάγεται ..
Το μόνο μειονέκτημα μου ειναι οτι αγαπώ την Πατρίδα μου.

Μακρυγιάννης Χρήστος
Ανώτερος Αξιωματικός ε.α

Siglitiki

http://ksipnistere.blogspot.com/2011/09/55_23.html

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Πριν λίγες ημέρες ξεχρεώσαμε δάνεια του 1821 από τους Άγγλους!

Απίστευτο και όμως αληθινό. Πριν λίγες μόλις ημέρες η Ελλάδα… ξεχρέωσε τα δάνεια, που είχε πάρει από τους Άγγλους την περίοδο του 1821!
Δηλαδή 190 χρόνια μετά, δύο αιώνες από τότε που τα έλαβε. Ωστόσο οι τωρινοί δανειστές μας απαιτούν σύντομη εξόφληση για το νέο χρέος μας. Οι διαδικασίες για τη λήψη δανείων ξεκίνησαν το 1821.
Ωστόσο το πρώτο το πήραμε το 1823 και το δεύτερο το ....1825. Στις 2/6/1823 το εκτελεστικό εξουσιοδότησε τους Ιω. Ορλάνδο (γαμπρό του Γ. Κουντουριώτη), Ανδρ. Ζαΐμη και Ανδρ. Λουριώτη να μεταβούν στο Λονδίνο και να συνάψουν δάνειο.
Η επιτροπή καθυστέρησε να αναχωρήσει Τελικά στις 20/1/1824 έφθασαν στην αγγλική πρωτεύουσα και ύστερα από διαπραγματεύσεις με τον Γ. Κάνινγκ και το «φιλελληνικό» Κομιτάτο (πρόεδρος Τζ. Μπένθαμ και γραμματέας ο Τζ. Μπόουρινγκ), αποτελούμενο κυρίως από τραπεζίτες και εμπόρους, συνομολόγησαν ένα δάνειο 800.000 λιρών στο 59% του ονομαστικού (472.000 λίρες) με τον οίκο Λούγκαν Σονς και Ο’Μπράιεν (21 Φεβρουαρίου 1824). 
Το δάνειο είχε τόκο 5%, προμήθεια 3%, ασφάλιστρα 1,5% και διάρκεια 36 χρόνια.
Για την αποπληρωμή του δανείου υποθηκεύτηκαν όλα τα δημόσια κτήματα και όλα τα δημόσια έσοδα από αλυκές, τελωνεία, ιχθυοτροφεία. Από το δάνειο παρακρατήθηκαν 80.000 ως προκαταβολή τόκων δύο ετών, 16.000 για χρεωλύσια, 2.000 ως προμήθεια και άλλες δαπάνες, 5.900 κατακρατήθηκαν από τον ίδιο τον Ι. Ορλάνδο για χρέη του κράτους προς τη σύζυγό του, 60.000 πήγαν σε μίζες (ο «φιλέλληνας» γραμματέας Τζ. Μπόουρινγκ πήρε 11.000 λίρες για τη μεσιτεία) και μόλις 10.000 για αγορά εφοδίων για την επανάσταση. Έτσι το ποσό που έφθασε στην Ελλάδα ήταν μόλις 298.000 λίρες!!!
Μεγάλη ευθύνη για τους δυσμενείς όρους σύναψης του δανείου είχαν και οι δύο διαπραγματευτές, οι οποίοι σπατάλησαν μεγάλα ποσά στο Λονδίνο (5.045 λίρες), ζώντας με προκλητική πολυτέλεια.Το δάνειο διασπαθίστηκε για να κερδίσει η παράταξη (Κουντουριώτη - Κωλέττη - Μαυροκορδάτου) την εμφύλια διαμάχη, που είχε φουντώσει (25/11/1823-12/6/1824) στην Πελοπόννησο. Στις 31/7/1824, το Βουλευτικό, μετά την καταστροφή της Κάσου (30/5/1824), και των Ψαρών (22/6/1824), αποφάσισε τη σύναψη και νέου δανείου, φυσικά πάλι από την Αγγλία του «φιλέλληνα» Γ. Κάνινγκ, που με το Αγγλικό Κόμμα στην Ελλάδα ήλεγχε σε μεγάλο βαθμό την εσωτερική πολιτική.
Ήδη προετοιμάζεται ο δεύτερος Εμφύλιος (22/10/1824-6/2/1825) για την οριστική συντριβή της παράταξης Κολοκοτρώνη-Ανδρούτσου και Πελοποννησίων. Στις 26/1/1825, συνομολόγησαν στο Λονδίνο το δεύτερο δάνειο ύψους 2.000.000 λιρών στο 55,5% (!!!) του ονομαστικού (1.110.000 λίρες), με τον τραπεζιτικό οίκο Ρικάρντο.Οι Έλληνες διαπραγματευτές ήταν και πάλι οι Λουριώτης και Ορλάνδος.
Όπως και στο πρώτο δάνειο, το καθαρό ποσό περιορίστηκε στις 816.000 λίρες, αφού από το παραχωρούμενο δάνειο παρακρατήθηκαν 200.000 λίρες για προκαταβολή τόκων δύο ετών και χρεωλύσια και άλλες 70.000 λίρες προμήθειες και μίζες και 14.000 «αμοιβές» στους 2 Έλληνες διαπραγματευτές.
Ενώ όμως το ποσό του πρώτου δανείου το διαχειρίστηκε η ελληνική κυβέρνηση, έστω και με σκανδαλώδη τρόπο, τη διαχείριση του δεύτερου δανείου ανέλαβαν οι ίδιοι οι Άγγλοι τραπεζίτες και τα μέλη του «φιλελληνικού» Κομιτάτου.Από το δάνειο διατέθηκαν 212.000 λίρες για την αναχρηματοδότηση του πρώτου δανείου (του 1824) και 77.000 για την αγορά όπλων και πυροβόλων, από τα οποία λίγα έφθασαν στην Ελλάδα.
http://thesecretrealtruth.blogspot.com
σχετικό άρθρο... 
 
http://anti-ntp.blogspot.com/2011/09/1821.html

Πώς μεθοδεύουν την χρεοκοπία


Tο ψέμα έχει κοντά ποδάρια. Η ώρα της αλήθειας πλησιάζει επικίνδυνα και η κλυδωνιζόμενη κυβέρνηση παρακολουθεί αμήχανη τις διεθνείς εξελίξεις, ανήμπορη να αντιδράσει. Άλλωστε, η λέξη πατριωτισμός ήταν ανέκαθεν απαγορευμένη στο εκσυγχρονιστικό ή το νεοφιλελεύθερο λεξιλόγιο του ΠΑΣΟΚ.
Η επίσημη ελληνική χρεοκοπία αποφασίστηκε εσπευσμένα αμέσως μετά τη συμφωνία της 21ης Ιουλίου, καθώς, αντίθετα με τα προσδοκώμενα, οι αγορές αρνήθηκαν να συμμορφωθούν, οι ιδιώτες φάνηκαν απρόθυμοι να συμπράξουν σε μια αμφιβόλου αποτελέσματος αναδιάρθρωση και οι μικρές χώρες – πιστωτές ανέβηκαν στα κάγκελα απειλώντας θεούς και δαίμονες. Αντιλαμβανόμενοι οι Γερμανοί, ότι ένας ξαφνικός θάνατος της ελληνικής οικονομίας θα έθετε σε άμεσο κίνδυνο τα εθνικά τους συμφέροντα, έβγαλαν άρον – άρον από το συρτάρι το περιβόητο plan B.
Πώς θα χρεοκοπήσουμε
Σύμφωνα με φρέσκες πληροφορίες, οι οποίες ώρα με την ώρα επιβεβαιώνονται από πρόσωπα και ΜΜΕ του εξωτερικού, η ελληνική ελεγχόμενη πτώχευση θα είναι σχετικά σύνθετη:
Καταρχήν θα διαγραφεί όλο το χρέος (σε ομόλογα). Στη συνέχεια ο EFSF θα διαθέσει κεφάλαια ίσα με το 50% των ομολόγων που θα έχουν διαγραφεί. Τα νέα ομόλογα που θα εκδοθούν, θα είναι εγγυημένα από τις χώρες της Ε.Ε. Έτσι κάθε κάτοχος ελληνικών ομολόγων, τράπεζες, ασφαλιστικά ταμεία κ.α., θα λάβει το 50% της αξίας των ομολόγων που κατέχει, αλλά σε πολύ ισχυρό ‘’χαρτί’’. Πιθανότατα αυτή η ανταλλαγή θα συνοδευτεί και με επιμήκυνση του χρόνου πληρωμής, ενώ το επιτόκιο βρίσκεται υπό διαπραγμάτευση (θα είναι όμως αρκετά χαμηλότερο από το σημερινό).
Μέχρι εδώ ήταν τα καλά νέα. Τα άσχημα νέα είναι ότι, όπως έχει καταγράψει η ιστορία, έπειτα από χρεοστάσια ακολουθούν με μαθηματική ακρίβεια δύο δυσμενείς καταστάσεις:
1.Το φαινόμενο bank run (δηλαδή η επικείμενη επίσκεψη των καταθετών στα γκισέ των τραπεζών, για τον προφανή λόγο και σε μαζικό επίπεδο)
2. Η συνεπακόλουθη κατάρρευση του εγχώριου τραπεζικού και ασφαλιστικού συστήματος
Αυτές οι δύο δυσάρεστες καταστάσεις, δεν θα ενδιέφεραν καθόλου τους κυνικούς Γερμανούς (“οι Γερμανοί είναι φίλοι μας” ), αν δεν ήταν στην κυριολεξία χεσμένοι, αναφορικά με την πορεία του κοινού μας νομίσματος. Έτσι έχουν να λάβουν υπόψη τους δύο δυσμενείς καταστάσεις για τους ίδιους:
1. Τυχόν κατάρρευση μεγάλων ελληνικών τραπεζών, που υποτίθεται ότι ελέγχονται από την ΕΚΤ και λογοδοτούν σε αυτή, θα μπορούσε να επιφέρει ένα πανευρωπαϊκό bank run (και εδώ δε μιλάμε για μικροκαταθέτες, αλλά για Funds, ταμεία και κρατικές αποταμιεύσεις)
2. Τυχόν έξοδος της Ελλάδας από τη ζώνη του Ευρώ, θα άνοιγε την όρεξη σε Ισπανία και Ιταλία και το όνειρο μιας ενιαίας Ευρώπης υπό Γερμανική εποπτεία, θα πήγαινε περίπατο και θα καθιστούσε τη Γερμανία ακόμα ένα ασήμαντοι πιόνι στη διεθνή σκακιέρα
Για να μπορέσουν οι Γερμανοί φίλοι μας να αντεπεξέλθουν αυτές τις διελκυστίνδες, αποφάσισαν να κρατήσουν την Ελλάδα εντός του Ευρώ και να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα της επανακεφαλαιοποίησης των ελληνικών τραπεζών με φρέσκα κεφάλαια από την ΕΚΤ, εγγυώμενοι ταυτόχρονα και τις καταθέσεις (τα κεφάλαια αυτά υπολογίζονται σε 20 δις). Η διαδικασία αυτή συμπεριλαμβάνει πωλήσεις βαλκανικών θυγατρικών, συγχωνεύσεις, μερικές κρατικοποιήσεις και εξυγίανση ενεργητικού.
Σύμφωνα με το Γερμανικό σχέδιο, η περικοπή του χρέους θα επιτρέψει τη δραστική μείωση του ελλείμματος έτσι ώστε μέσα στα επόμενα χρόνια με βάση μια εξοντωτική δημοσιονομική πολιτική (που θα εποπτεύεται από Γερμανούς αξιωματούχους), να καταστεί το –μειωμένο- χρέος εξυπηρετήσιμο, από τα έσοδα του προϋπολογισμού ή έστω με μικρές ενέσεις ρευστότητας από εκδόσεις εντόκων γραμματίων ή διμερή δάνεια.
Η συμφωνία αυτή, η οποία βρίσκεται ήδη σε διαπραγμάτευση με την ελληνική κυβέρνηση (όλοι γνωρίζουμε πόσο σκληρά διαπραγματεύεται η κυβέρνησή μας), προαπαιτεί την πλήρη εκχώρηση της άσκησης δημοσιονομικής πολιτικής στη Γερμανία, με τρόπο που να καλύπτει τη διαφαινόμενη συνταγματική εκτροπή. Για τις επιπτώσεις που θα δημιουργήσει στο μέσο ελληνικό νοικοκυριό, πήρατε ήδη μια πρόγευση από τα πρόσφατα μέτρα που ανακοινώθηκαν.
Το μόνο παρήγορο (αν και όχι απόλυτα σίγουρο) είναι ότι μια τέτοιας σοβαρότητας συμφωνία απαιτεί, είτε αυξημένη πλειοψηφία, είτε προκήρυξη εκλογών.

http://kostasxan.blogspot.com/2011/09/blog-post_4335.html

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ!!! Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΟΑΕΔ ΕΚΑΝΕ ΜΕΤΑΤΑΞΗ ΤΗΝ ΚΟΥΝΙΑΔΑ ΤΟΥ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΟΔΗΓΗΘΕΙ ΣΕ ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΕΦΕΔΡΕΙΑ.


O κύριος Ηλίας Κικίλιας, είναι Διοικητής του Ο.Α.Ε.Δ.


Του Οργανισμού που συστάθηκε για να βοηθάει τους Έλληνες ανέργους να βρουν απασχόληση.
Σύμφωνα με το βιογραφικό του κατέχει διάφορες διοικητικές θέσεις σε θυγατρικές του Ο.Α.Ε.Δ. από το 1999 και εντεύθεν.
Είναι προσωπικός φίλος και σύμβουλος του Γιώργου Παπανδρέου αποτελώντας μαζί με τον πρόεδρο του ΙΣΤΑΜΕ και βουλευτή Επικρατείας Η. Μόσιαλο τη νέα φουρνιά «των συνομιλητών του Γιώργου».
Ο κ.Κικίλιας έχει μια σύζυγο: την Αναστασία Χάραρη του Ιωάννη.
Η σύζυγός του έχει μια αδερφή: την Βασιλική Χάραρη του Ιωάννη.
Με το ΦΕΚ Γ' 460/7-6-2010, (EIKONA) διορίζεται η κουνιάδα του, ως Γραμματέα του:
Η κουνιάδα λοιπόν τακτοποιήθηκε, ως Γραμματέας του γαμπρού της Διοικητή του ΟΑΕΔ....
Πάμε στη σύζυγο Αναστασία τώρα.
Η κυρία Αναστασία Χάραρη, υπηρετούσε με σύμβαση ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, στη θυγατρική του ΟΑΕΔ "Παρατηρητήριο Απασχόλησης Ερευνητική Α.Ε. (ΠΑΕΠΑ.Ε.).
Με το ΦΕΚ Γ' 1303/31-12-2010 (την τελευταία ημέρα του χρόνου, ανάμεσα στις γιορτές), η σύζυγος του Διοικητή, μετατάχθηκε στον ΟΑΕΔ, σε θέση "μόνιμου προσωπικού κλάδου ΠΕ Διοικητικού-Οικονομικού"



Γιατί όμως έγινε η μετάταξη στον ΟΑΕΔ, από το "Παρατητηρήριο Α.Ε.";
Μα, γιατί απλούστατα το "παρατηρητήριο" είναι ανάμεσα στους 151 φορείς, οι οποίοι θα βγάλουν το προσωπικό τους σε εργασιακή εφεδρεία ! Και προηγούνται οι εργαζόμενοι με σύμβαση ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου στην απόλυση !
Ιδού η εγκύκλιος της εργασιακής εφεδρείας (http://www.tovima.gr/files/1/2011/09/12/efedreia12.pdf):


Η σύζυγος λοιπόν του Διοικητή του ΟΑΕΔ, μετατάχθηκε από τον φορέα που θα θέσει σε εφεδρεία, υπαλλήλους του, ώστε να μην έχει ...το άγχος.

Όμως η υπόθεση δεν σταματάει εκεί!

Με το ΦΕΚ Γ΄297/2-5-2011, η κ.Χάραρη μετατάσσεται στο Ελεγκτικό Συνέδριο, όπου οι αμοιβές είναι σημαντικά μεγαλύτερες από κάθε άλλη υπηρεσία του δημοσίου.


Νομίζετε ότι οι "αλλαγές σαν τα πουκάμισα", που με χαρακτηριστικά ευκολία πετυχαίνουν φίλοι της οικογένειας Παπανδρέου, τελείωσαν, γελιέστε !
Με νεώτερη απόφαση του Γ.Κουτρουμάνη κι αφού οι αλλαγές εκνεύρισαν την Υπουργό Λούκα Κατσέλη, βγαίνει το ΦΕΚ Γ' 571/17-8-2011, που ακυρώνει τη μετάταξη, της μετάταξης, ω μετάταξη


Όμορφος κόσμος ηθικός, Πασοκικά πλασμένος.
Τσιφλίκι ολίγων το δημόσιο, οι οποίοι ολίγοι κατηγορούν μέρα-νύχτα τους δημοσίους υπαλλήλους, ως άχρηστους, πλεονάζοντες, αντιπαραγωγικούς, αιτία του υπέρογκου χρέους, αλλά όλοι,
τις γυνάικες, κουνιάδες, κουμπάρες και κόρες, στην αγκαλιά του δημοσίου τις βολεύουν.
Γιατί άραγε οι υπέρμαχοι του "μικρού και όχι σπάταλου κράτους" βολεύουν τους συγγενείς τους στο δημόσιο;
Γιατί δεν τους αφήνουν να παλέψουν, όπως όλοι μας στον ιδιωτικό τομέα;
Γιατί κάποιοι που υπηρετούν δεκαετίες σε παραμεθόρια ή μακρινά από το σπίτι τους μέρη, δεν καταφέρνουν να πάρουν μια απόσπαση ή μετάταξη και την ίδια ώρα οι εκλεκτοί της νομενκλατούρας που κατσικώθηκε στο σβέρκο των Ελλήνων (με ευθύνη τους!), διαλέγουν υπηρεσίες και αλλάζουν όποτε γουστάρουν φορείς και εργασιακή σχέση;

Γιατί; Γιατί; Γιατί;
http://taxalia.blogspot.com

Επιχείρηση "Ατσάλινη Μέγγενη": F-16 της Π.Α. ταξιδεύουν για το Ισραήλ

Ελληνικά μαχητικά αεροσκάφη F-16 πρόκειται να μεταβούν στο Ισραήλ, όπου θα εκτελέσουν κοινές ασκήσεις με τα τις ισραηλινές Μοίρες των F-16, προσβολής στόχων εδάφους και συνεργασίας σε αποστολές αέρος-αέρος. Ο χρόνος μετάβασης έχει καθοριστεί για τα μέσα Οκτωβρίου. Ο πολιτικός συμβολισμός ισχυρός: Θέλουν να καταδείξουν στους «πειρατές» της περιοχής (Τουρκία) ότι υπάρχει ισχυρή δύναμη «ασφαλείας» και....
σταθερότητας η οποία μπορεί αν αντιμετωπίσει όλες τις καταστάσεις.
Τα μαχητικά θα είναι από την 115 ΠΜ (Μοίρες 343, 340 με F-16 Block 52+), αλλά πιθανόν και από την 335 Mοίρα (F-16 Adv.)που εδρεύει στον Άραξο, σε περίπτωση που Ισραηλινοί προλάβουν  να ετοιμάσουν «σχολείο» για τα Spice 1000 και 2000 τα οποία όταν έρθουν στην Ελλάδα θα τα “αναλάβει” η 335 στον Άραξο.
Η 335M μεταμορφώνεται στην ισχυρότερη Μοίρα τακτικής κρούσης της Ευρώπης και μία από τις ισχυρότερες του ΝΑΤΟ με όπλα JSOW, JDAM, Spice 1000 & 2000. Οι συλλογές των Spice αποτελούν καινοτομία για το ελληνικό οπλοστάσιο καθώς θα είναι η πρώτη φορά που θα αποκτηθεί δυνατότητα βολής απλών βομβών των 1000 λιβρών σε απόσταση 60 χλμ.
Δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα η αποστολή της 335 η οποία εξαρτάται από το αν θα υπάρξει εκπαίδευση για τα Spice.
Η άφιξη στων ελληνικών μαχητικών στο Ισραήλ και η σύζευξή τους με την ισραηλινή Αεροπορίας, δημιουργεί την κορυφαία αεροπορική μαχητική δύναμη παγκοσμίως και μια "ατσάλινη μέγγενη" - όπως λένε στην Αεροπορία - στην Α.Μεσόγειο που θα αποτελούσε καθαρή τρέλα για όποιον ήθελε να δοκιμάσει την ισχύ της.
Αντίθετα, ματαιώθηκε οριστικά η έλευση σε αυτή την φάση των ισραηλινών μαχητικών F-16 και αριθμού ελικοπτέρων στον Άραξο και την Ανδραβίδα για συνασκήσεις, καθώς βασική αρχή της ισραηλινής Αεροπορίας είναι σε περιπτώσεις κρίσης  το σύνολο των μέσων της να βρίσκεται ετοιμοπόλεμο στα αεροδρόμιά της. Αντίθετα ισχύει η δυνατότητα μεταστάθμευσης για περίπτωση κρίσης, όπως προβλέπει το συμμαχικό σύμφωνο μεταξύ των δύο χωρών.
 

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεύτερη πραξικοπηματική αναβολή της δίκης Τσουκάτου - Καμμένου!


Χθές, εκδικαζόταν η αγωγή που έχει καταθέσει ο Θεόδωρος Τσουκάτος στον βουλευτή Πάνο Καμμένο. Η δίκη είχε ήδη αναβληθεί πραξικοπηματικά την πρώτη φορά, παρά τις έντονες αντιδράσεις του Καμμένου που ΑΠΑΙΤΟΥΣΕ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΕΙ! Αυτό που έγινε, ξεπέρασε κάθε όριο αθλιότητας.

Ενώ ο γραμματέας είχε δηλώσει ότι δεν επρόκειτο να απεργήσει και οι δίκες διεξάγοντο κανονικά, μόλις ήρθε η σειρά του Καμμένου, ο γραμματέας (κ. Τριανταφύλλου ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ όπως κατήγγειλε ο βουλευτής) ανακοίνωσε ότι …ΑΠΕΡΓΕΙ!!

Ενώ όπως ενημερωθήκαμε, είχε δεσμευθεί ότι θα δικάσει κανονικά! Αυτό που επακολούθησε δεν περιγράφεται.

Ο κόσμος που παρακολουθούσε εξερράγει μπροστά σε αυτή την μεθόδευση και ακολούθησε χάος (θα ακολουθήσει πιθανότατα και βίντεο). Ο “κατηγορούμενος” βουλευτής επέμενε να διεξαχθεί κανονικά η δίκη όπως και την πρώτη φορά, ενώ ο κόσμος φώναζε “κλέφτες – πραξικοπηματίες” το πράσινο σύστημα που λυμαίνεται την δικαιοσύνη. Εννοείται ότι ο Θεόδωρος Τσουκάτος δεν τόλμησε να εμφανιστεί, ενώ ο δικηγόρος του είχε το θράσος να προκαλέσει και τον Καμμένο με επαίσχυντο τρόπο.

Μόλις αντελήφθησαν ότι αυτή η μεθόδευση δεν θα περνούσε, τι νομίζετε ότι σκαρφίστηκαν οι όποιοι ελεεινοί “δεν επιθυμούσαν την δίκη”; Έκαναν φάρσα για βόμβα για να βρουν πρόφαση και να εκκενώσουν το δικαστήριο! Ξεπέρασαν κάθε όριο γελοιότητας και εκβιασμού. Η πρόθεση τους απλή. Να κρατούν τον βουλευτή υπό καθεστώς ομηρίας με συνεχείς αναβολές, έχοντας την ψευδαίσθηση ότι θα τον φιμώσουν!! Συνειδητοποιείτε φίλοι τι συμβαίνει;

Κάνουν αγωγή στον βουλευτή, ο “κατηγορούμενος” επιμένει να δικαστεί και η δίκη συνεχώς να αναβάλλεται. Αυτό που δεν έχουν καταλάβει τα ασπόνδυλα, οι συνεργάτες των ναζί είναι ότι η λαϊκή οργή έχει φτάσει σε τέτοια επίπεδα, που σε λίγο θα ΕΚΛΙΠΑΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΔΙΚΕΣ, αμφίβολο όμως εάν θα τις έχουν.



 Πηγή

http://logioshermes.blogspot.com/2011/09/blog-post_8277.html

Πρόκληση: Το χλιδάτο αυτοκίνητο του Βενιζέλου κοστίζει 750.000 ευρώ!

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος, την ώρα που σφαγιάζει τους μισθούς και τις συντάξεις στο Δημόσιο, την ώρα που καταδικάζει εκατομμύρια Έλληνες στη φτώχεια, προκαλεί το δημόσιο αίσθημα…
Ο υπουργός Οικονομικών, κ. Ευάγγελος Βενιζέλος, ενώ εκατομμύρια Έλληνες μετρούν τα ευρώ που έχουν στην τσέπη τους για να «βγάλουν» μία μέρα ακόμη, κυκλοφορεί με τη θωρακισμένη BMW 740!
Μέσα στη χλιδή… Μιλάμε για ένα αυτοκίνητο υπερπολυτελές, με όλες τις ανέσεις: ειδική θωράκιση για τα λάστιχα (!), τα παράθυρα, ενώ υπάρχει και ειδική θωράκιση στο χώρο του ρεζερβουάρ! Είναι ένα αυτοκίνητο 3000 κυβικών, αποδίδει 315 άλογα, έχει ειδικά συστήματα δορυφικής τηλεπικοινωνίας, ώστε να μπορεί ο υπουργός ανά πάσα στιγμή να μιλάει απευθείας με τα «κόκκινα τηλέφωνα» μέσω κρυπτογράφησης, τηλεοπτικό δέκτη δορυφορικής λήψης για να έχει ενημέρωση από τα δορυφορικά δίκτυα όλου του κόσμου, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, ο προκάτοχός του είχε ζητήσει η θωράκιση να είναι αντίστοιχη με τη θωράκιση που χρησιμοποιείται για τα οχήματα του προέδρου των ΗΠΑ! Το κόστος τουσυγκεκριμένου αυτοκινήτου, μαζί με το κόστος θωράκισης φτάνει, αν δεν υπερβαίνει, τις 750.000 ευρώ!!!
Πρόκειται για ένα αυτοκίνητο που είχε παραγγείλει ο προκάτοχός του, κ. Γιώργος Παπακωνσταντίνου, αλλά δεν πρόλαβε να το χαρεί…
Λίγη αιδώς, Αργείοι…
Αν κοιτάξετε, κ. υπουργέ, έξω από το παράθυρο τις λιμουζίνας σας, αξίας 750.000 ευρώ, θα δείτε στα πεζοδρόμια δεκάδες επαίτες με μικρά παιδιά, θα δείτε πρόσωπα απεγνωσμένων ανθρώπων, θα δείτε ανθρώπους να παραμιλάνε… Και εσείς διαβάζετε αμέριμνος μέσα στη χλιδή, την εφημερίδα σας… Δε θα έπρεπε κάποια στιγμή να απαντήσετε για την ακριβή αξία του αυτοκινήτου;
Εμείς είχαμε συνηθίσει τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ να ευαγγελίζονται την «αλλαγή»… Κυκλοφορούσατε με Skoda, Fiat και άλλα μικρότερης αξίας αυτοκίνητα… Τώρα πώς μεγαλοπιαστήκατε έτσι;
Ντροπή!
Και μία τελευταία ερώτηση, κ. υπουργέ: Γιατί τέτοια ανησυχία για έναν υπουργό Οικονομικών και κυκλοφορεί με θωρακισμένη λιμουζίνα, τέτοιας αξίας; Ο πρώην υπουργός Οικονομικών, αλλά και εσείς που το χρησιμοποιείτε, φοβάστε τίποτα; Μήπως φοβάστε την οργή του λαού;
 
Διαβάστε περισσότερα στην prionokordela.gr

Η Γερμανία κρύβει χρέος 5 τρις ευρώ;;;

Λέτε να πηγαίνει γι’ αυτό ο Παπανδρέου την Τρίτη στο Βερολίνο; Να δώσει συμβουλές στη Μέρκελ; 
Λίγες ημέρες μετά τις καταγγελίες ότι το έλλειμμα του 2009 «μαγειρεύτηκε» για να παρουσιαστεί μεγαλύτερο, έρχονται αποκαλύψεις για τη Γερμανία ότι κρύβει χρέος!
Greek statistics ή μήπως German statistics;

Σύμφωνα με την γερμανική εφημερίδα Handelsblatt, επικαλούμενη τις εκτιμήσεις του Bernd Raffelhueschen, καθηγητή Οικονομικών στο Πανεπιστήμιο του Freiburg, το γερμανικό δημόσιο χρέος είναι πολύ υψηλότερο σε σχέση με αυτό που εμφανίζουν τα επίσημα στοιχεία.

Μια Γερμανία που «ξεσκίζει» τις υπόλοιπες χώρες, όπως η Ελλάδα για να μειώσει το έλλειμμα και μετέπειτα να κάνει διαχειρίσιμο το χρέος.
Πέραν των 2 τρισ. ευρώ γερμανικού χρέους που προκύπτει από τα δηλωμένα στοιχεία, η Γερμανία φέρεται να έχει επιπλέον υποχρεώσεις 3 τρισ. ευρώ εξαιτίας των ελλειμμάτων στην κοινωνική ασφάλιση και τα συνταξιοδοτικά ταμεία!
Δηλαδή, ως ποσοστό του ΑΕΠ, το χρέος της όχι μόνο δεν είναι διαχειρίσιμο, αλλά ξεφεύγει από κάθε όριο.
Το χρέος της Γερμανίας υπολογίζεται στα 2,1 τρις ευρώ, αν το διαιρέσουμε το 2,5 ονομαστικό ΑΕΠ θα δούμε ότι μέχρι στιγμής το χρέος της χώρας ανέρχεται στο 84% του ΑΕΠ. Φανταστείτε που πάει αν δούμε ότι το χρέος είναι 5 τρις!
Να δούμε τη Γερμανία στο Μνημόνιο και τι στον κόσμο!

πηγη

http://www.katohika.gr/2011/09/5.html

Αποκάλυψη-σοκ! H Διαμαντοπούλου έσβησε πρόστιμο 700.000 ευρώ σε τζαμί!

Τελικά, λεφτά υπάρχουν… Απλά, υπάρχουν μόνο για τα «αδέλφια» μας, τους Τούρκους… Και η κυρία Άννα Διαμαντοπούλου μας το αποδεικνύει έμπρακτα…

Η «φιλεύσπλαχνη» πολιτικός πήρε θέση δίπλα στους κατοίκους της Ξάνθης… τους Τούρκους, υπέγραψε εν μία νυχτί τα απαραίτητα έγγραφα για την άδεια κατασκευής ενός αξιοπρεπούς χώρου προσευχής των… μουσουλμάνων και κατήργησε το αστρονομικό πρόστιμο που επιβλήθηκε στην διαχειριστική επιτροπή του… τζαμιού!
Για τί ποσό μιλάμε; Αστεία πράγματα! Μόλις… 700.000 ευρώ!!!
«Χάρη στην κυρία Άννα Διαμαντοπούλου, η κατασκευή του τζαμιού θα αρχίσει ξανά. Η υπουργός δικαίωσε τον κόσμο του χωριού και υπέγραψε μια απόφαση… που χαροποίησε ιδιαίτερα τους τουρκόφωνους Σμινθιώτες, τόσο που οι κάτοικοι της περιοχής θα την ανταμείψουν στις βουλευτικές εκλογές!» γράφει χαρακτηριστικά το περιοδικό «Αζινλίκτσα» της Τουρκίας, το οποίο εκθειάζει, στο εκτενές αφιέρωμα του, την «φιλότουρκη» υπουργό.
Μιας και έχετε τέτοιες ευαισθησίες, κυρία Διαμαντοπούλου, να σας πούμε ότι υπάρχει και ένα παρεκκλήσι του Αγίου Νεκταρίου στο Πόρτο Λάγος, στο οποίο η πολεοδομία Ξάνθης, επίσης, επέβαλλε πρόστιμο 140.000 ευρώ, πολύ λιγότερα δηλαδή από αυτά που ως δια μαγείας «σβήσατε» από το τζαμί της Ξάνθης. Να υποθέσουμε ότι θα έχει τακτοποιηθεί και αυτό μέχρι αύριο, σωστά;;; Εκτός και αν πρέπει να αλλαξοπιστήσουμε, για να εισακουστούν και τα δικά μας αιτήματα…
 
http://www.katohika.gr/2011/09/h-700000.html

Εξοργιστική «απαίτηση» Σκοπιανών στρατιωτών, να παρελάσουν στην χώρα μας, τραγουδώντας τον ύμνο τους και έχοντας στις στολές τους, την ένδειξη «Μακεδονία»!

fyrom_armyΣτην κυριολεξία την τελευταία στιγμή, απετράπη «θερμό επεισόδιο», που σκοπίμως ετοίμαζαν Σκοπιανοί στρατιώτες, στην τελετή επισήμου εγκαταστάσεως στην Ελλάδα, του στρατηγείου της λεγόμενης «Βαλκανικής Ταξιαρχίας» (διοικητής της οποίας θα είναι τα πρώτα δύο έτη, ανώτατος Σκοπιανός αξιωματικός), που έγινε στον Τύρναβο.
Οι στρατιώτες των Σκοπίων, που είχαν φθάσει πριν μερικές ημέρες στη χώρα μας, εμφανίσθηκαν στην τελετή, με την ένδειξη «Μακεδονία» στη στολή τους (!) ενώ, σαν να μην ήταν αυτό αρκετό, είχαν την «απαίτηση» και ζήτησαν, κατά την παρέλαση, να τραγουδήσουν και τον εθνικό τους ύμνο, όπου υπάρχουν φυσικά αναφορές στη «Μακεδονία»!

Οι αντιδράσεις της ελληνικής πλευράς ήταν άμεσες και οι Σκοπιανοί αφαίρεσαν τα σήματα, ενώ δεν τους επετράπη επίσης, να τραγουδήσουν τον εθνικό τους ύμνο. Όπως αναφέρεται όμως, στα ίδια δημοσιεύματα, προφανώς οι Σκοπιανοί στρατιώτες, να «πήραν» θάρρος, λόγω της διοικήσεως της ταξιαρχίας, από δικό τους αξιωματικό, αλλά τα ερωτηματικά παραμένουν και είναι πολύ πιεστικά…
Ο Κυριάκος Βελόπουλος έφερε το θέμα στη βουλή και ερωτά τον Υπουργό Εθνικής Αμύνης:
Πέραν της πρώτης αντιδράσεως από πλευράς μας, στις σκόπιμες και απαράδεκτες σκοπιανές προκλήσεις, που για πολλοστή φορά, αποδεικνύουν περιτράνως τον αχαλίνωτο και επικίνδυνο σωβινισμό τους και την κακοπιστία τους, ποια θα είναι η περαιτέρω στάση μας, όταν μέσα «στο ίδιο μας το σπίτι», από τις πρώτες κιόλας ημέρες, έχουμε να αντιμετωπίσουμε αυτές τις ενέργειες; Τι πρόκειται να συμβεί, με αυτού του τύπου την σκοπιανή στάση και συμπεριφορά, τα δύο επόμενα χρόνια, που θα διοικεί την ταξιαρχία, Σκοπιανός αξιωματικός;

Πώς τοποθετείται το υπουργείο, στο εξόχως σοβαρό αυτό ζήτημα και στις «ποικίλες» και ιδιαιτέρως «λεπτές» παραμέτρους του; Απασχολεί το υπουργείο, κατά επέκταση, τι πρόκειται να συμβεί, όταν τον Σκοπιανό αξιωματικό – διοικητή της ιδίας ταξιαρχίας, διαδεχθεί το 2013 ένας Τούρκος; Πού ακριβώς και πώς, θα τους επιτρέπεται να κινούνται, όλοι αυτοί οι ξένοι στρατιώτες; Θα κυκλοφορούν και μέσα στη Θεσσαλονίκη;
 
http://www.katohika.gr/2011/09/blog-post_158.html

Μόσιαλος και…Μερεντίτη

Του Θανάση Νικολαΐδη
ΔΕΝ είναι τυχαίος ο Ηλίας Μόσιαλος. Παράτησε την καθηγητική του έδρα στο London School of Economics και τα βιβλία του μεταφρασμένα σε 5-6 γλώσσες, ήρθε στην Ελλάδα των κοινοβουλευτικών μετριοτήτων και ανέλαβε τον ρόλο του…κακού. Κι αν είναι ακατόρθωτο να οργώνεις σε χωράφι με βράχια, άλλο τόσο είναι να δίνεις μάχη ανάμεσα σε βολεμένους.
ΤΟ’ φτιαξαν έγκαιρα, με τέχνη και μεθοδικά το σκηνικό οι πολιτικοί μας. Κατέθετε ο καθένας τις ιδέες του ως βουλευτής στην τράπεζα των προνομίων τους, έριξαν τους τόνους, αντάλλαξαν πονηρές…διακομματικές ματιές, υπέγραφαν κάθε λίγο και λιγάκι και να σου το «ψηφιδωτό». Με τα προνόμια-ψηφίδες που τους δένουν σε «αγώνα» κοινό, με επιθέσεις και λυσσώδη άμυνα.
ΜΕ το πιάτο, λοιπόν, στρωμένο και με τα μαχαιροπήρουνα (διάβαζε κουτάλα) στο χέρι, με κάποια παλικάρια του ΠΑΣΟΚ στην πρώτη σειρά για γεύμα κοινό, λιτό και…σοσιαλιστικό, να σου ένας Μόσιαλος απ’ το…πουθενά. Τους αρπάζει το πιάτο, στερεί από κάποιους τα κοψίδια, μοιράζονται ότι απόμεινε και συνεχίζουν μουρμουρίζοντας. Κάποιοι συνδαιτυμόνες δεν αντέχουν και ξεσπάνε. Δεν τους έκανε υπουργούς ο Γιώργος και του το κρατάνε. Λιγόστεψαν τα υπουργεία οι…κηπουροί και δεν τους άντεξαν.
ΤΟΥΣ έβγαλε ο λαός και το’ χουν καμάρι. Κατέβηκαν υποψήφιοι κι έδωσαν τον «αγώνα» τους. Σε σχέση ανταποδοτική με ψηφοφόρους για την ψήφο του και σε παροξυσμό ψηφοθηρίας για την έδρα. Για χίλια δυο καλούδια που τους γλυκαίνουν, ανοίγοντας την όρεξη προς το «φυλάξαι τ’ αγαθά».
ΔΙΚΑ τους τα προνόμια, δικό τους και Κοινοβούλιο. Με την κα Μερεντίτη να «εκπαραθυρώνει» τον κ. Μόσιαλο, λες και ήταν το καφενείο δικό της και αυτός του…χεριού της. Η τ. δημοτική σύμβουλος Τρικάλων και «μακρινή» συνεργάτιδα του κ. Σημίτη. Με τα πτυχία της (απόφοιτος λυκείου), με τους τίτλους της (υπάλληλος ΑΤΕ), ίσως και με κάποια κατάλοιπα αγανάκτησης απ’ την επίθεση σε βάρος της (αντιφρονούντων τραμπούκων) σε τοπικό κανάλι.
ΣΤΗΝ Ευρώπη των «κουτόφραγκων» αξιοποιούν τους Μόσιαλους. Εδώ τους θέλουμε «κηπουρούς». Για να νιώθουν πως υπάρχουν (οι ανύπαρκτοι) στον κήπο με τα λουλούδια και τα γαϊδουράγκαθα.

Πηγή Mail.

Γιατί οι Γερμανοναζί δεν ήθελαν τον Καραμανλή ενώ την ίδια στιγμή αποθέωναν τον Γιώργο. ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ!

Ως συνήθως, το συγκρότημα Λαμπράκη έχει μία παράδοση στο να ανακοινώνει τις αποφάσεις του εκάστοτε Ράιχ στους ιθαγενείς με σιγουριά και αξιοπιστία. Έτσι λοιπόν, σε μία γωνίτσα του πρωτοσέλιδου, κάτω από τους διθύραμβους για το γεμάτο περίστροφο (ενότητα HORCA Classic), βλέπουμε τον λόγο για τον οποίο η Μέρκελ δεν γούσταρε τον Καραμανλή. Σε ένα αρθράκι – λίβελλο για τον πρώην πρωθυπουργό, μαθαίνουμε ότι ο Καραμανλής ήταν “ανέμελος και αδαής”, ενώ αυτοί που παρήγγειλαν και χρυσοπλήρωσαν τα υποβρύχια που γέρνουν, ήταν μάγκες και δουλευταράδες.

Ο “κακός” Καραμανλής βλέπετε, έστειλε τα Eurofighter και τις απαιτήσεις της Μέρκελ στον αγύριστο. Αυτό το γεγονός “εξόργισε” την Μέρκελ.
Η μεγάλη εφημερίδα όμως έδινε και μία άλλη, “πονηρή” διάσταση στο θέμα: Αυτά δεν γράφονται για να δειχθεί ότι ο κ. Καραμανλής είχε αποθέματα αντιστάσεως στις πιέσεις των ξένων που συνδυάζουν την πολιτική μετά του ωφελίμου. Απλώς εξηγούν τον εκνευρισμό της κυρίας Μέρκελ όταν αναγκάζεται να συνομιλεί με τους έλληνες υποψήφιους (ακόμη και σήμερα…) πελάτες της για να τους δώσει η Ευρωπαϊκή Ενωση οποιαδήποτε βοήθεια!!
Δηλαδή, ο Καραμανλής φταίει και για το ότι η Γερμανία και η Ευρωπαϊκή ένωση δεν έδινε βοήθεια στην Ελλάδα!! Εάν παίρναμε δηλαδή τα Γερμανικά υπερόπλα (όπως τα υποβρύχια που γέρνουν, τα βαγόνια που δεν ταίριαζαν στις ράγες, το C4i που δεν εντόπιζε ούτε ιπποπόταμο σε πισίνα της Εκάλης), θα είχαν ανοίξει οι κρουνοί για τα νέα δάνεια και τις “βοήθειες” με το αζημίωτο!
Κάπως έτσι, ο Γιώργος παρουσιαζόταν ως πιστολέρο – ήρωας – “εσύ είσαι ο φονιάς”, αφού ξανάνοιξε τους κρουνούς για τις πληρωμές και την αθώωση της Siemens, των υποβρυχίων κλπ
Οι φίλοι των Γερμανών, είναι πάντα πιστοί. Ρωτήστε και την Θάλεια, που κάτι ξέρει από Eurofighter.

olympia
 
http://greeknation.blogspot.com/2011/09/blog-post_8161.html

Γεωργαντά> “Mας εξέτασαν στο πόδι!..” (Το είχε κανονίσει ο Πετσάλνικος στη πρόσφατη συνάντηση με τον Παπανδρέου!)

Το μυστήριο της πρόσφατης συνάντησης Παπανδρέου-Πετσάλνικου λύθηκε. Ο κρυβόμενος πρωθυπουργός ζήτησε από τον πρόεδρο της Βουλής Πετσάλνικο-γειασάν τη Πέγκυ Ζήνα-να πέσει στα χαμηλά ο Ανδρέας Γεωργίου του ΔΝΤ και της Στατιστικής Αρχής και να απαξιωθεί η Γεωργαντά. Την “αποστολή” εξετέλεσαν πρόθυμα οι πασόκοι βολευτές με επικεφαλής τον Μακρυπίδη. Ακολουθεί το ρεπορτάζ του Κώστα Κυριακόπουλου από την “Ε” >
«Αυτό που κατάλαβα είναι ότι δεν υπάρχει η βούληση να ερευνηθεί η υπόθεση των καταγγελιών σε βάθος και να βρεθεί η άκρη». Η Ζωή Γεωργαντά, μία ημέρα μετά την εξέτασή της από τη Διαρκή Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής, προβαίνει σε ακόμη μία καταγγελία: «Μας έδωσαν μόνο τέσσερα λεπτά και τριάντα ερωτήσεις…».

Ζωή Γεωργαντά: Οταν χτύπησε το καμπανάκι, βουλευτές του ΠΑΣΟΚ άρχισαν να μου λένε ότι δεν απάντησα!!
Η κ. Γεωργαντά, μιλώντας χθες στην «Ε», αναφέρθηκε και στις κατηγορίες που της απέδωσε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Α. Μακρυπίδης, κάνοντας λόγο για κλεψίτυπη διδακτορική διατριβή, αλλά και για παράτυπη είσπραξη δύο επιδομάτων από την ίδια. Η καθηγήτρια και πρώην μέλος του Δ.Σ. της ΕΛΣΤΑΤ, μία εβδομάδα μετά τις αποκαλύψεις της στην «Ε» για τεχνητή διόγκωση του ελλείμματος του 2009 «σε συνεργασία με το ΔΝΤ και τη Eurostat», λέει ότι θα κάνει μήνυση και αγωγή στον Α. Μακρυπίδη για τα όσα ψευδώς είπε στην Επιτροπή της Βουλής. Πριν, όμως, από αυτό αναφέρθηκε στη διαδικασία.
«Μας υπαγόρευσαν συνολικά περίπου τριάντα ερωτήσεις. Εγώ κρατούσα σημειώσεις και διάλεξα μερικές που είχαν περισσότερη σχέση με τα στοιχεία του ελλείμματος και τη μεθοδολογία με την οποία αυτά επεξεργάστηκαν. Προσπάθησα να δώσω όσο το δυνατόν περισσότερο εμπεριστατωμένες απαντήσεις εντός του ορίου των τεσσάρων λεπτών που μου έδωσαν. Οταν χτύπησε το καμπανάκι, που σήμανε το τέλος του χρόνου μου, βουλευτές του ΠΑΣΟΚ άρχισαν να μου λένε ότι δεν απάντησα σε εκείνο το θέμα, δεν απάντησα στο άλλο το θέμα και διάφορα άλλα. Το θέμα αυτό είναι τρομερά σοβαρό για να δώσεις απαντήσεις σε βάθος», λέει η ίδια.
Αυτό ήταν το πρώτο σημείο της διαδικασίας που δημιούργησε στην ίδια αρνητική εικόνα αναφορικά με το κατά πόσον η πρόθεση όλων των παριστάμενων βουλευτών ήταν αρχικώς να κατανοήσουν και στη συνέχεια να προχωρήσουν στη διαλεύκανση της δύσκολης, από τεχνική άποψη, ένταξης των ΔΕΚΟ στο συνολικό κόστος της «γενικής κυβέρνησης». Αυτού, δηλαδή, που οδήγησε, σύμφωνα με τις καταγγελίες τόσο της Ζ. Γεωργαντά (http://tinyurl.com/3cn947y) όσο και του Κ. Σκορδά (http://tinyurl.com/3bgjowz), στην τεχνητή διόγκωση του ελληνικού ελλείμματος σε συνεργασία με το ΔΝΤ και τη Eurostat, με σκοπό να παρθούν σκληρότερα μέτρα.
Το δεύτερο σημείο της διαδικασίας, όταν δημιουργήθηκε ένταση και άσχημο κλίμα, καταγράφτηκε όταν ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Μακρυπίδης, απευθυνόμενος στην ίδια, τη ρώτησε αν επιβεβαίωνε στην επιτροπή την πληροφόρηση που ο ίδιος διέθετε και η οποία ανέφερε ότι η Ζ. Γεωργαντά είχε κατηγορηθεί πως κατέχει κλεψίτυπη διδακτορική διατριβή που είχε αντιγραφεί από έκθεση του ΟΗΕ για το ίδιο θέμα. Αλλη κατηγορία, από τον ίδιο βουλευτή, ήταν ότι την περίοδο που ήταν λέκτορας εισέπραττε το ίδιο επίδομα από δύο διαφορετικές πηγές. Τι λέει η ίδια γι’ αυτές;
«Πρόκειται για λάσπη. Η διδακτορική μου διατριβή ουδεμία σχέση είχε με αυτά που είπε ο βουλευτής, ούτε για “υπεργολαβίες σε υπανάπτυκτες χώρες” ούτε τίποτα τέτοιο. Οσον αφορά τα επιδόματα, επρόκειτο για τη γνωστή ΑΤΑ, που το 1986, για ένα μικρό διάστημα, την εισέπραττα και από το Πανεπιστήμιο και από το ΚΕΠΕ – Κέντρο Προγραμματισμού και Οικονομικών Ερευνών. Υπηρεσιακά έπρεπε να γίνει επιλογή, και όταν έγινε, τα χρήματα επεστράφησαν στη δεύτερη, γιατί επέλεξα να πληρώνομαι από το Πανεπιστήμιο.
Για όλα αυτά θα κάνω μήνυση και αγωγή στον κ. Μακρυπίδη, αλλά θα ενημερώσω και το Πανεπιστήμιο του Λιντς, από όπου έλαβα το διδακτορικό μου τίτλο, για τα όσα λέει ένας Ελληνας βουλευτής. Βέβαια, κανείς από τους παρευρισκόμενους βουλευτές δεν απάντησε όταν ρώτησα γιατί όλα αυτά που λένε σήμερα δεν τα έψαχναν όταν με διόριζαν».

olympia
 
http://greeknation.blogspot.com/2011/09/m_23.html
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters