Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

Ο πατριώτης Χρυσοχοΐδης...


Μήνυμα που μας ήρθε από ομογενειακή εφημερίδα "Το καλάμι" και το οποίο αφορούσε τον δημοκράτη - πατριώτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, μας προκάλεσε σοκ, αφού σε αυτό καταγγέλλεται το πολιτικό (εθνικού περιεχομένου) σκεπτικό του δελφίνου του ΠΑΣΟΚ.

Το μήνυμα αυτό αναφέρει συγκεκριμένα:

Με αφορμή τις δηλώσεις γιά το ΠΑΣΟΚ του -μετά τον GAP- "εκλεκτού" των ΗΠΑ, Μιχ. Χρυσοχοίδη...

O κ. Χρυσοχοίδης, μόλις αφίχθηκε στην Ελλάδα και θέτει έμμεσα υποψηφιότητα γιά την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ. Λείποντας τόσα χρόνια εκτός Ελλάδας, δεν γνώριζε τίποτα γιά διαφθορά, κομματικά θαλασσοδάνεια, μνημόνιο κλπ.

Εκτιμούμε ότι θα έχει συνωνυμία με τον υπουργό Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, γεγονός που προβληματίζει και τον Αλέξη, που μπέρδεψε την "γραμμή" της πρεσβείας στην Αθήνα και δεν ξέρει αν πρέπει να γράψει ή όχι, γιά να τον προωθήσει.

Μιχάλης Χρυσοχοίδης: "Δεν με ενδιαφέρει πως θα ονομάζεται το κράτος των Σκοπίων"

Εφημερίδα "Το Βήμα" των Αθηνών (28-11-04), ο τότε Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ, υπουργός κ. Μιχάλης Χρυσοχοίδης γιά το ζήτημα της πΓΔΜ, με αφορμή την αναγνώρισή της από τις ΗΠΑ ως "Δημοκρατία της Μακεδονίας", απαντώντας σ' ερώτηση του κ. Αλέξη Παπαχελά δηλώνει απερίφραστα ότι ''δεν τον ενδιαφέρει πως ακριβώς θα ονομάζονται τα Σκόπια" και ότι "η Ελλάδα δεν απειλείται από όποια ονομασία και αν πάρει η γειτονική χώρα".

Είναι αλήθεια αυτά κύριε Χρυσοχοΐδη μας; Δεν σας ενδιαφέρει πως θα ονομάζονται τα Σκόπια; Η κλοπή του ονόματος της Μακεδονίας σαφέστατα και δεν είναι απειλή από το μόρφωμα των Σκοπίων, αλλά η ηθική βλάβη και η μειοδοτική στάση σε ένα τέτοιο γεγονός, δεν σας λένε τίποτε;

Κωνσταντίνος

http://kostasxan.blogspot.com/2011/12/blog-post_42.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters