Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

Τα σκουπίδια να τα μαζέψει ο Καμίνης με τα ίδια του τα χέρια


Τα σκουπίδια να μαζευτούν από τα πολιτικά σκουπίδια. Αυτή είναι η άποψή μας και η θέση μας, σχετικά με την κατάσταση που αυτή τη στιγμή επικρατεί στην αποκομιδή των σκουπιδιών. Εκείνοι που ήταν οι αρμόδιοι να πάρουν αποφάσεις και τελικά δεν πήραν, να μαζευτούν σε μικρές ομάδες και να αρχίσουν να μαζεύουν τα σκουπίδια.

Όπερ σημαίνει, προεξάρχοντος του «άρχοντα» Καμίνη, μετά του δημοτικού συμβουλίου Αθηναίων, συνεπικουρούμενοι και από τα άλλα πολιτικά ξόανα της κυβέρνησης (δεν μπορούμε να ξεχάσουμε πως ο Καμίνης εκλέχθηκε Δήμαρχος με την στήριξη του ΠΑΣΟΚ και της κυβέρνησης του Γιώργου Παπανδρέου) να αρχίσουν να μαζεύουν τα σκουπίδια. Αφού δεν είναι ικανοί για καμία άλλη δουλειά, τουλάχιστον ας γίνουν σκουπιδιάρηδες.

Ποιος ξέρει! Μπορεί να αποκαλύψουν και κάποιο κρυφό τους ταλέντο. Αν και, από όσα μέχρι στιγμής έχουν κατορθώσει, έχουν αποδείξει πως για το μόνο που είναι ικανοί, είναι να καταστρέφουν και να γεμίζουν την Αθήνα -αλλά και την υπόλοιπη χώρα- με κάθε λογής σκουπίδια…

Άντε, το λοιπόν, κύριοι «υπεύθυνοι», αναλάβετε τις ευθύνες σας. Τα παιδιά των Ελλήνων πολιτών, οι Έλληνες φαντάροι, κατατάσσονται στον Ελληνικό στρατό για να υπηρετήσουν την πατρίδα και όχι για να μαζεύουν τα σκουπίδια που αφήνουν οι πολιτικές σας.

Κωνσταντίνος

http://kostasxan.blogspot.com/2011/10/blog-post_150.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters