Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

Εκλογές και απόδραση Παπανδρέου από την εξουσία

Η οργή της κοινωνίας, το μεγάλο «κούρεμα», η χρεοκοπία δηλαδή της χώρας, και η οριακή κοινοβουλευτική πλειοψηφία αναγκάζουν, σύμφωνα με πληροφορίες, τον πρωθυπουργό αφενός να πετάξει το μπαλάκι των εκλογών στη ΝΔ και αφετέρου να ψάξει σχέδιο απόδρασης από την πολιτική. Τα νέα βάρβαρα μέτρα, κατόπιν εντολής της Μέρκελ, που σύντομα θα επιχειρήσει ο Παπανδρέου να επιβάλλει στην κοινωνία, θα είναι, λένε ακόμη και μέσα στο ΠΑΣΟΚ, το τέλος αυτής της κυβέρνησης.

Ο πρωθυπουργός σε μια απέλπιδα προσπάθεια να αποδράσει από την εξουσία, με τις λιγότερες απώλειες, θα ζητήσει η νέα δανειακή σύμβαση να περάσει με την ψήφο 180 βουλευτών.

Στην περίπτωση που αυτό δεν περάσει τότε αναγκαστικά πάμε σε πρόωρες εκλογές και στον σχεδιασμό του είναι να τις χρεώσει στη ΝΔ…

Απλός κομπάρσος ο Παπανδρέου

Η κατάσταση ώρα με την ώρα γίνεται όλο και πιο δραματική για την Ελλάδα. Από την «επιτυχία» της 21ης Ιουλίου του Παπανδρέου, φτάσαμε σήμερα στο δράμα του «κουρέματος» – χρεοκοπίας της χώρας, το οποίο κούρεμα όπως όλα δείχνουν μπορεί να ξεπεράσει και το 50%. Την ίδια στιγμή ο «πετυχημένος» και κομπάρσος των εξελίξεων πρωθυπουργός επιμένει ότι «η διαπραγμάτευση συνεχίζεται με την Ελλάδα παρούσα και με συγκεκριμένους και αποσαφηνισμένους στόχους».

Σύμφωνα με τον Παπανδρέου που οδήγησε τη χώρα στη καταστροφή και στη χρεοκοπία, «στόχος είναι η ελάφρυνση του βάρους του χρέους που βαραίνει τις πλάτες του Έλληνα πολίτη».

Αυτό ακριβώς δήλωσε χθες ο πρωθυπουργός, λίγο μετά τη λήξη των εργασιών της Συνόδου Κορυφής της Ευρωζώνης στις Βρυξέλλες, τονίζοντας ότι οι προσπάθειες του ελληνικού λαού αναγνωρίζονται και πως η Ευρώπη πρέπει να λάβει σοβαρές αποφάσεις που θα έχουν πανευρωπαϊκή διάσταση.

Η αλήθεια, πέρα από τις πρωθυπουργικές κορώνες, είναι ότι Μέρκελ και Σαρκοζί αφού πρώτα ανακοίνωσαν τις αποφάσεις τους στον πρωθυπουργό στη συνέχεια του εξήγησαν πως πρέπει να παρθούν και νέα μέτρα!!!

Σύμφωνα με τους οικονομολόγους ένα κούρεμα 50% θα σημάνει απώλειες για τα ελληγνικά ασφαλιστικά ταμεία της τάξης των 3 δισ. τα οποία με κάποιο τρόπο πρέπει να βρεθούν ώστε να μην υπάρξει κατάρρευσή τους.

Ταυτόχρονα μεγάλες θα είναι οι απώλειες των ελληνικών τραπεζών πολλές εκ των οποίων θα περιμένουν μονάχα τη στήριξη από αυτά τα 108 δισ. ευρώ, χωρίς ουσιαστικά να μπορούν για μήνες να βγουν στις αγορές.

Οι καταθέσεις δεν θα κινδυνεύσουν – τουλάχιστον σε αυτή τη φάση – ωστόσο κάποιες τράπεζες θα περάσουν αναγκαστικά στον έλεγχο του Δημοσίου.

 Πηγή

http://logioshermes.blogspot.com/2011/10/blog-post_8148.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters