Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

Καζάκης - Αυτή την εκπομπή πιστεύω αξίζει να την δείτε.


Σχεδόν 3 ώρες βίντεο... Παρότι σε κάποια σημεία που προτείνει ο Καζάκης διαφωνώ ή έχω αμφιβολίες, ωστόσο τα στοιχεία και τα επιχειρήματα που δίνει, συνθέτουν πολύ καλά μια εικόνα ... Σκύλας κ Χάρυβδης!.. Οριακές στιγμές!.. Προτείνω να το δείτε, ασχέτως του τι γνώμη έχετε γι' αυτόν.
Παρότι σε άλλα βίντεο σχολιασμού μου έχω εκθειάσει στοιχεία της ομιλίας του σε διαλόγους, ωφείλω τουλάχιστον να σας προτρέψω να τον ακούσετε. Επιμένω επίσης, πως πρέπει να γίνει μια κουβέντα μεταξύ κ.Καζάκη κ. Γεωργιάδη, για να βγάλουμε χρήσιμα συμπεράσματα αυτές τις κρίσιμες ώρες. Πιστεύω πως όλοι πρέπει να πιέσουμε για μια τέτοια συζήτηση/κουβέντα.
 
 
Από ανακοίνωση του άρθρου στο fb:..
Καζάκης - Αυτή την εκπομπή πιστεύω αξίζει να την δείτε.
Γνωρίζετε ότι έχω σταθεί απέναντι στον Καζάκη, όμως ποτέ δεν αρνήθηκα ότι λέει σωστά και χρήσιμα πράγματα που αξίζουν ιδιαίτερα στην περιγραφή και καταγραφή των οικονομικών γεγονότων. Σε αυτό το βίντεο λέγονται πολλά. Τα περισσότερα πιστεύω αξίζει να τα ακούσετε. Επίσης θα ήθελα, αν είναι δυνατόν, και τις δύο πλευρές (Γεωργιάδης-Καζάκης) να έχουν ένα διάλογο στον αέρα, για να χτυπηθούν τα επιχειρήματα των προτάσεων του εκάστου. Όσοι συμφωνείτε μαζί μου, πιέστε με κάποιο τρόπο να γίνει μια τέτοια δημόσια συζήτηση. Έχω ανοίξει και σχετικό διάλογο στο forum του Άδωνι.
Υσ. Αντίστοιχες αιτήσεις έχω κάνει 1 φορά στο Forum Ε.ΠΑ.Μ.-Θεσ/νίκης(έτυχε και το βρήκα πρώτο γράφοντας ΕΠΑΜ στο google) και 2 φορές στο facebook του ΕΠΑΜ που μπαίνει κόσμος (σε αντίθεση με το forum!) (στα wall-comments).
posted by area51gr
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2011/10/blog-post_6824.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters