Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

Δεύτερη πραξικοπηματική αναβολή της δίκης Τσουκάτου - Καμμένου!


Χθές, εκδικαζόταν η αγωγή που έχει καταθέσει ο Θεόδωρος Τσουκάτος στον βουλευτή Πάνο Καμμένο. Η δίκη είχε ήδη αναβληθεί πραξικοπηματικά την πρώτη φορά, παρά τις έντονες αντιδράσεις του Καμμένου που ΑΠΑΙΤΟΥΣΕ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΕΙ! Αυτό που έγινε, ξεπέρασε κάθε όριο αθλιότητας.

Ενώ ο γραμματέας είχε δηλώσει ότι δεν επρόκειτο να απεργήσει και οι δίκες διεξάγοντο κανονικά, μόλις ήρθε η σειρά του Καμμένου, ο γραμματέας (κ. Τριανταφύλλου ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ όπως κατήγγειλε ο βουλευτής) ανακοίνωσε ότι …ΑΠΕΡΓΕΙ!!

Ενώ όπως ενημερωθήκαμε, είχε δεσμευθεί ότι θα δικάσει κανονικά! Αυτό που επακολούθησε δεν περιγράφεται.

Ο κόσμος που παρακολουθούσε εξερράγει μπροστά σε αυτή την μεθόδευση και ακολούθησε χάος (θα ακολουθήσει πιθανότατα και βίντεο). Ο “κατηγορούμενος” βουλευτής επέμενε να διεξαχθεί κανονικά η δίκη όπως και την πρώτη φορά, ενώ ο κόσμος φώναζε “κλέφτες – πραξικοπηματίες” το πράσινο σύστημα που λυμαίνεται την δικαιοσύνη. Εννοείται ότι ο Θεόδωρος Τσουκάτος δεν τόλμησε να εμφανιστεί, ενώ ο δικηγόρος του είχε το θράσος να προκαλέσει και τον Καμμένο με επαίσχυντο τρόπο.

Μόλις αντελήφθησαν ότι αυτή η μεθόδευση δεν θα περνούσε, τι νομίζετε ότι σκαρφίστηκαν οι όποιοι ελεεινοί “δεν επιθυμούσαν την δίκη”; Έκαναν φάρσα για βόμβα για να βρουν πρόφαση και να εκκενώσουν το δικαστήριο! Ξεπέρασαν κάθε όριο γελοιότητας και εκβιασμού. Η πρόθεση τους απλή. Να κρατούν τον βουλευτή υπό καθεστώς ομηρίας με συνεχείς αναβολές, έχοντας την ψευδαίσθηση ότι θα τον φιμώσουν!! Συνειδητοποιείτε φίλοι τι συμβαίνει;

Κάνουν αγωγή στον βουλευτή, ο “κατηγορούμενος” επιμένει να δικαστεί και η δίκη συνεχώς να αναβάλλεται. Αυτό που δεν έχουν καταλάβει τα ασπόνδυλα, οι συνεργάτες των ναζί είναι ότι η λαϊκή οργή έχει φτάσει σε τέτοια επίπεδα, που σε λίγο θα ΕΚΛΙΠΑΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΔΙΚΕΣ, αμφίβολο όμως εάν θα τις έχουν.



 Πηγή

http://logioshermes.blogspot.com/2011/09/blog-post_8277.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters