Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011

ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΜΑΚΡΙΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΨΕΥΤΕΣ ΚΟΝΤΑ ΠΟΔΑΡΙΑ

Αφού τους βρίζουνε δυο χρόνια τώρα, είπανε να το αλλάξουνε λίγο το τροπάρι μετά και το παραλήρημα του Λοβέρδου που ξεσήκωσε ανταρσίες μες τα υπουργεία τους. 
γράφει το ΜΑΡΙΚΑΚΙ
Στο παραπέντε της εγκυκλίου για την εργασιακή εφεδρεία σε 151 οργανισμούς ο Παπανδρέου θυμήθηκε ότι υπάρχουνε και κάποιοι στη δημόσια διοίκηση που «τρέχουνε» τις «μεταρρυθμίσεις» και θα πρέπει να κατεβάσει λίγο τους τόνους τώρα που δίπλα σ’όλα τ’αλλα θα τους φορέσει το ενιαίο μισθολόγιο και την άρση της μονιμότητας.
Έτσι πλέον υπάρχουν και καλοί δημόσιοι υπάλληλοι και τα παπαγαλάκια πήρανε γραμμή και όταν ξομολογάνε τους υπουργούς στα κανάλια, στις αγωνιώδεις ερωτήσεις τους, «μα πότε θα προχωρήσουν τα μέτρα», «θα μειωθεί ο δημόσιος τομέας» (μτφ. πότε έρχονται η άρση της μονιμότητας κι οι απολύσεις;) βάζουν κι έναν αστερίσκο: « βεβαίως υπάρχουν και δημόσιοι υπάλληλοι που δουλεύουνε»...
Σε γενικές γραμμές οι δημόσιοι υπάλληλοι θα πρέπει να μοιάσουν σε αυτές τις μαρτυρικές φιγούρες του ιδιωτικού τομέα που υπομένουν τα πάνδεινα, κάθε εργοδοτική αυθαιρεσία (ειδικά τα δύο τελευταία χρόνια)υπό το φόβο της απόλυσης, της ανεργίας, της αναγκαστικής αλλαγής επαγγελματικού κλάδου, της συνολικής ανατροπής της ζωής τους. Θα πρέπει να είναι σε θέση να ανταποκριθούν στα νέα τους καθήκοντα όπου κι αν λάχει να είναι αυτά και με μισθό πείνας φιξ καθότι στο εξής θα λογίζονται κρατικοί υπάλληλοι, μετατάξιμοι ανά πάσα στιγμή.
Στο μεταξύ στις ανακρίσεις των τηλεοπτικων αστέρων της δημοσιογραφίας οι υπουργοί επαίρονται ανοιχτά ότι ήδη έχουν μειώσει τον δημόσιο τομέα, και ότι η εφεδρεία αποτελεί το παραθυράκι για την παράκαμψη του Συντάγματος, όπως επίσης και η κατάργηση των οργανικών θέσεων η οποία θα είναι μαζική με την κατάργηση οργανισμών. Ε δεν θα περιμένουμε και το 2013!
Ο βήχας όμως και η χαρά τους δεν κρύβεται κι άντε μετά να κρατήσεις τα προσχήματα:...

«Ο νόμος για την εργασιακή εφεδρεία και το πλεονάζον προσωπικό, δεν προβλέπει ούτε εργασιακή εφεδρεία ούτε απολύσεις στο στενό δημόσιο τομέα και στα Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου’’, ήταν η διαβεβαίωση του υφυπουργού Εσωτερικών Ντίνου Ρόβλια σε ερώτηση του βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Β. Μουλόπουλου για την εργασιακή εφεδρεία. Και βεβαίως η αυτονόητη απάντηση σε μια ακόμη διαβεβαίωση χωρίς κανένα κύρος:
«Δύο χρόνια τώρα, η κυβέρνηση έχει καταστρατηγήσει όλες τις δεσμεύσεις της προς τον ελληνικό λαό».
Και συμπλήρωσε ο βουλευτής
«Για να φτάσουμε στο σημείο της αλήθειας, χρειάστηκαν 2 χρόνια και ο κ.Λοβέρδος.
Στόχος της πολιτικής σας δεν είναι η σωτηρία της πατρίδας , αλλά η ιδιωτικοποίησή της».
Τό ‘χουμε;
 
http://ellinikoforum.blogspot.com/2011/09/blog-post_881.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters