Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011

Το Τέταρτο Ράιχ απαιτεί μεσίστιες σημαίες από χώρες που χρωστούν!!!


Λυπούμαστε που θα στενοχωρήσουμε τους ναζιστές της Ευρώπης, αλλά η Ελλάδα μεσίστιες σημαίες έχει όταν χάνει ήρωες. Σε ετούτη τη γη, η σημαία σηκώθηκε ψηλά με αίμα απέναντι στον εκάστοτε φασισμό απείλησε να την ρίξει κάτω.
Η Ελληνική σημαία θα υπάρχει και όταν οι σημερινοί ευρωπαίοι φασίστες και οι λακέδες τους γίνουν λίπασμα (προφανώς κακό)... και θα συνεχίσει να υπάρχει όσο υπάρχουν Έλληνες άξιοι να την σηκώνουν ψηλά για να γίνεται ένα με τον άνεμο, ένα με τον ουρανό, ένα με τη θάλασσα...
Συγκυριακές στιγμές ενδοτικών και ολίγιστων ηγετών δεν χαρακτηρίζουν μία ολόκληρη χώρα και μάλιστα τη χώρα που γέννησε τα ιδανικά που προσπαθεί ολόκληρος ο κόσμος να πλησιάσει...
Ευχαρίστως, οι Έλληνες και η Ελληνική Σημαία, θα έβλεπαν τη σημαία των νεκραναστημένων φασιστών, να παραδίδεται στην ανωτερότητα της γαλανόλευκης, που δεν έχει ποτιστεί με αίμα Ελλήνων και όχι άλλων λαών.
Οι κοπρολάγνοι και οι παιδεραστές ναρκωμανείς ηγέτες του Βορρά, ίσως θα έπρεπε να μετρήσουν πρώτα το ύψος τους και μετά τα λόγια τους, όταν αναφέρονται σε Έλληνες και στην Ελληνική Σημαία.
Οι εξωνημένοι φασίστες ας διαβάσουν λίγο ιστορία, και ας προσπαθήσουν να διδαχθούν από τα όσα έπαθαν οι πρόγονοί τους μπροστά στο Ελληνικό Σύμβολο... και θα γλιτώσουν από πολλά προβλήματα και κυρίως από την ιστορική χλεύη...
Η τεράστια διαφορά μας με τους βόρειους φασίστες, είναι πως εμείς οι Έλληνες μάθαμε να ζούμε από τη μητέρα γη που μας γέννησε και μάθαμε να την τιμούμε και με το αίμα μας, δεν ζούμε από το αίμα άλλων λαών. Αυτή η διαφορά για να καλυφθεί πρέπει να περάσουν χιλιάδες χρόνια με συνέπεια στην τήρηση άγραφων ηθικών κανόνων. Έχετε πολύ δρόμο μπροστά σας όλοι εσείς τα νεκραναστημένα φασιστοειδή, για να φτάσετε τον Έλληνα (και όχι τα λαμόγια που στήσατε για να πιείτε και πάλι από το αίμα των λαών). Το ατυχές, είναι πως ακόμη και τότε, οι Έλληνες θα απέχουν και πάλι χιλιάδες χρόνια μπροστά από εσάς. Και το γνωρίζετε αυτό... και σας τρελαίνει...
«Υπάρχουν και ορισμένες ανορθόδοξες ιδέες για τις υπερχρεωμένες χώρες, όπως το να κυματίζουν μεσίστιες οι σημαίες τους έξω από τα κτίρια της Ευρωπαϊκής Ενωσης. Συμβολική μεν η κίνηση, αλλά μπορεί να λειτουργήσει αποτρεπτικά». Μόλις διαβάσατε μία από τις... σκέψεις που έκανε για την Ελλάδα ο Γκίντερ Ετινγκερ, ο Γερμανός επίτροπος Ενέργειας στην Ε.Ε. Αυτά και άλλα πολλά προσβλητικά για τη χώρα μας τα είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ανθελληνική φυλλάδα «Bild».
Αυτός ο κύριος, έγινε... πασίγνωστος στη Γερμανία όταν ήταν κυβερνήτης στη Βάδη-Βυρτεμβέργη και εκφώνησε εγκωμιαστικότατο επικήδειο λόγο (Απρίλιος 2007) για τον πρώην κυβερνήτη του κρατιδίου και διαβόητο ναζιστή δικαστή Χανς Φίλμπινγκερ, που είχε πεθάνει τότε, σε ηλικία 94 ετών. Ενώ σχεδόν το σύνολο του πολιτικού κόσμου της Γερμανίας είχε ζητήσει την αποπομπή ή την παραίτησή του από το Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα, η κ. Μέρκελ -για λόγους που όλοι υποπτευόμαστε- τον διατήρησε στην πολιτική ζωή και τον έκανε επίτροπο στην Ε.Ε.
Ο Γκίντερ Ετινγκερ, στην ίδια συνέντευξη, πρότεινε επίσης να έρθουν αποσπασμένοι Ευρωπαίοι γραφειοκράτες στην Ελλάδα για να μαζέψουν τους φόρους, αφού εκείνοι δεν θα υπολογίζουν τις αντιδράσεις (!) και επειδή το ελληνικό κράτος δεν μπορεί να το πράξει από μόνο του.
Τόνισε την ανάγκη να εκχωρήσουμε μέρος της κυριαρχίας μας, καθώς και να περάσουμε την αρμοδιότητα σύνταξης του προϋπολογισμού στα όργανα της Ε.Ε.!
Το Τρίτο Ράιχ ηττήθηκε στο πεδίο της μάχης, αλλά οι συνεχιστές του απάνθρωπου έργου του ζουν και βασιλεύουν στη Γερμανία, την «ατμομηχανή της Ευρώπης» και ετοιμάζουν την ανασύσταση του χιτλερικού εφιάλτη με όπλο τους το ευρώ.
Ζητούν μάλιστα και τη ρεβάνς από την Ελλάδα. Δεν θα τους περάσει...
Πηγή

http://kostasxan.blogspot.com/2011/09/blog-post_2826.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters