Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

ΕΞΩΓΗΙΝΟΣ «πιάστηκε ΖΩΝΤΑΝΑ» στην TV; (video)

Ένα παράξενο περιστατικό σημειώθηκε πρόσφατα στη νότια Αμερική που εξέπληξε ερευνητές των UFOs σε ολόκληρο τον κόσμο.
Όπως μπορείτε να δείτε στο video που ακολουθεί, κατά τη διάρκεια ενός ειδησεογραφικού ρεπορτάζ η τηλεοπτική κάμερα κατέγραψε έναν εξωγήινο(;) στο βάθος της εικόνας του video.


Το περιστατικό συνέβη στο Santa Cruz της Αργεντινής και μεταδιδόταν εκείνη την ώρα απευθείας στην κρατική τηλεόραση.


Ο εξωγήινος κινείται πίσω από τη γυναίκα η οποία εκείνη την ώρα δίνει μία συνέντευξη. Η μετάδοση του ρεπορτάζ έγινε στις 8/8/2010.


Σύμφωνα με το δημοσιογράφο Mauricio Barrios που έπαιρνε τη συνέντευξη, τον cameraman Sergio Vera που κατέγραφε με την κάμερά του καθώς και τους τηλεθεατές που παρακολουθούσαν εκείνη τη στιγμή το πρόγραμμα του τηλεοπτικού καναλιού, το video είναι 100% αληθινό και προβλήθηκε απευθείας στην τηλεόραση χωρίς καμία αλλαγή.


Να σημειωθεί εδώ, ότι γενικότερα η περιοχή γύρω από το Santa Cruz (Παταγονία, νότια Αργεντινή) είναι ένας προορισμός που φαίνεται ότι επιλέγουν αρκετά συχνά οι εξωγήινοι. Τον περασμένο χρόνο, το προσωπικό ενός εστιατορίου είδε και φωτογράφισε έναν εξωγήινο που βρισκόταν σε σχετικά μεγάλη απόσταση και τους παρατηρούσε. Παρόμοια περιστατικά κάνουν τους ερευνητές να πιστεύουν ότι ενδεχομένως υπάρχει μία εξωγήινη βάση στην περιοχή…


Το video της κρατικής τηλεόραση της Αργεντινής όπου καταγράφηκε ο εξωγήινος:



ΠΗΓΗ

http://katohika.blogspot.com/2011/08/tv-video.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters