Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

Αποκλειστικό: Έρχεται νέα μεγάλη συγχώνευση τραπεζών με κεφάλαια από το Κουβέιτ!

Φαίνεται πως ήταν να μη γίνει η αρχή. Μετά τη συγχώνευση Alpha Bank και Eurobank, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «prionokordela.gr», σε συζητήσεις φέρονται να βρίσκονται οι διοικήσεις της Εθνικής, της Πειραιώς, της Αγροτικής και του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, για ένα νέο τραπεζικό γάμο, με «κουμπάρο» και πάλι Άραβα.
Οι πληροφορίες μας λένε ότι τη νέα αυτή προσπάθεια συγχώνευσης «στηρίζουν» κεφάλαια από το Κουβέιτ, και το ερώτημα που προκύπτει είναι αν τις αμέσως επόμενες ημέρες θα εξακολουθούμε να μπορούμε να μιλάμε για ελληνικό τραπεζικό σύστημα, το οποίο οδεύει προς τον πλήρη αφελληνισμό του. Με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τη δύσκολη οικονομική συγκυρία, στην οποία βρισκόμαστε και στην, έτσι κι αλλιώς, μερική απώλεια της (οικονομικής) εθνικής μας κυριαρχίας…
Τελικά, το άρθρο του πρώην υφυπουργού Οικονομικών, κ. Πέτρου Δούκα, πριν από λίγες μέρες, στην prionokordela.gr, για τον κίνδυνο αφελληνισμού των ελληνικών τραπεζών, δικαιώνεται πλήρως… Και το χορό άνοιξε η συγχώνευση Alpha Bank-Eurobank, με κεφάλαια από το Κατάρ…

http://www.prionokordela.gr/rokanidia/apokleistiko-erxetai-nea-megalh-sygxwneysh-trapezwn-me-kefalaia-pao-to-koubeit/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters