Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011

ΤΑ "ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ" ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ....

ΕΒΑΖΕ ΑΠΟ ΤΟ ...ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ  ΣΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ...
 ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ!


Αυτός είναι ο επικίνδυνος και ανίκανος πολιτικά Βενιζέλος, ο οποίος σήμερα ως Υπουργός Οικονομικών καταστρέφει την Πατρίδα και από το νέο πόστο.
 Ιδού τι μεταδίδει το παρακάτω ιστολόγιο:

http://hellenicrevenge.blogspot.com/2011/08/blog-post_2673.html
Βάσει της απόφασης (του 2011) της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ (επί υπουργίας Ε. Βενιζέλου), ο οποιοσδήποτε αποκτά την ελληνική "ιθαγένεια",  Μαροκινός, Πακιστανός ή οποιοσδήποτε άλλος τριτοκοσμικός, αλλογενής και αλλόθρησκος, θα έχει το δικαίωμα να εισέλθει στις παραγωγικές σχολές των Ενόπλων μας Δυνάμεων, καθιστώντας τες έτσι μισθοφορικό σώμα. 

Οι Έλληνες μάχονται ενάντια στην απόπειρα του εθνομηδενιστικού συστήματος (το οποίο "διοικεί" την χώρα για λογαριασμό των διεθνών κερδοσκόπων), να διαλύσει τον εθνικό κορμό και να επιβάλλει την πολυπολιτισμικότητα. 


Την Τρίτη, η δικηγόρος Αθηνών Χριστίνα Τσαμπάζη (είχε κερδίσει σε πρώτη φάση στο ΣΤ' Τμήμα την παραπομπή της υπόθεσης του λαθρονομοσχεδίου στην ολομέλεια του Ανωτάτου Ακυρωτικού Δικαστηρίου), κατέθεσε στο Συμβούλιο της Επικρατείας, για λογαριασμό των Σπύρου Σταματόπουλου (συνταγματάρχη εα) Ζώη Μπέχλη (πλοιάρχου ΠΝ), Χρήστου Χρηστίδα (συνταγματάρχη εα), Κωνσταντίνου Ακριώτη (ταξίαρχου εα), Νικολάου Τοτονίδη (ανθυπολοχαγού εα), Λίγκα Κωνσταντίνου και Κότσιαλου Αναστάσιου (σμηνάρχου εα), αίτηση ακύρωσης της προκλητικής υπουργικής απόφασης για την εγκύκλιο που αφορά στην εισαγωγή στις ΑΣΕΙ (Απρίλιος 2011), όπου αναγράφεται στα προσόντα των υποψηφίων η ελληνική "ιθαγένεια" και όχι το γένος, όπως αναγραφόταν στη σχετική εγκύκλιο του 2009.
 
http://indobserver.blogspot.com/2011/08/blog-post_5386.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters