Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011

Αλλοδαποί αστυνομικοί ανάμεσα σε διμοιρίες ΜΑΤ [φωτό]

Όργιο φημών για παρουσία νατοϊκών αστυνομικών που χρησιμοποιούνται από την αστυνομία ως δυνάμεις καταστολής των Αγανακτισμένων. Πώς ξεχωρίζουν οι αλλοδαποί αστυνομικοί των ΜΑΤ;

Όλα ξεκίνησαν από την παρουσία μιας ολόκληρης διμοιρίας ΜΑΤ, που έχει εμφανιστεί πολλές φορές σε συγκρούσεις με Αγανακτισμένους, της οποίας οι άνδρες κρατάνε τις ασπίδες τους ανάποδα [φωτό].

Σύμφωνα με τις παρατηρήσεις ανθρώπων που βρέθηκαν στις διαδηλώσεις στο Σύνταγμα, η συγκεκριμένη διμοιρία MAT εκτός ότι κρατάει τις ασπίδες ανάποδα είναι η μοναδική που τα μέλη της φοράνε εξ’ ολοκλήρου αντιασφυξιογόνες μάσκες που καλύπτουν τα πάντα και φαίνονται μόνο τα μάτια.

Οι διαδηλωτές αναγνωρίζουν τη συγκεκριμένη διμοιρία ΜΑΤ ως τη σκληρότερη όλων. Την κατηγορούν για πρωτοφανή βαρβαρότητα και υπέρμετρη χρήση χημικών.

Σύμφωνα με αποκάλυψη του tromaktiko, που επικαλείται μαρτυρία συνταξιούχου αξιωματικού πρώην διοικητή, η συγκεκριμένη διμοιρία είναι νατοϊκή. Στο ΝΑΤΟ έχουν εκπαιδευτεί μονάδες ΜΑΤ που περιλαμβάνουν αστυνομικούς από διάφορες χώρες και απαρτίζονται κυρίως από Βρετανούς, Ολλανδούς, Γάλλους και Αυστριακούς.

Υπάρχουν αυτές οι άρτια εκπαιδευμένες μονάδες για να αντιμετωπίζουν παρόμοιες κρίσεις ανά χώρες και περιπτώσεις που χρήζουν προσοχής.

Fimes.gr
 
http://eleftheriskepsii.blogspot.com/2011/07/blog-post_1114.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters