Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

Χρόνια πολλά στον πρωθυπουργό μας τον ψυχοπαθή!!

Γράφει ο 29-26


Σήμερα είμαι απόλυτα σίγουρος γι' αυτό που γράφω. Ο άνθρωπος αυτός πάσχει σοβαρά. Ο συνδυασμός μιας παθολογικής μυθομανίας και μιας άνευ προηγουμένου ανευθυνότητας είναι το μοναδικό που δικαιολογεί τις πράξεις του. Το σκοτισμένο του κεφάλι, του δίνει την εντύπωση οτι παίζει ένα παιχνίδι στον υπολογιστή του, οπού διοικεί μια χώρα τύπου Ζιμπάμπουε και....
απευθύνεται σε ιθαγενείς δίνοντας τους χάντρες και καθρεφτάκια και αυτοί χοροπηδάν απ' τη χαρά τους. Και εάν αυτός ο άνθρωπος κάνει ότι κάνει μπροστά στα μάτια μας, μπροστά στις κάμερες, τρέμω να σκεφτώ τι έχει κάνει πίσω απ' τις κλειστές πόρτες.

Πως, αυτός ο άνθρωπος, κατάφερε να κρυφτεί τόσα χρόνια;
Ποιοι τον προώθησαν γνωρίζοντας αυτά που μάθαμε χθες όλοι οι υπόλοιποι;
Ποιοι τον έκαναν να πιστεύει οτι διοικεί μια αφρικάνικη χώρα;
Ποιοι τον συμβουλεύουν και τι του λένε επιτέλους;

Αυτά θα κληθούν να απαντήσουν οι ιστορικοί του μέλλοντος. Αυτός ο άνθρωπος δεν μπορεί να διοικήσει ούτε περίπτερο, όχι ολόκληρη χώρα. Κάθε ώρα που μένει στο τιμόνι της μόνο κακό της κάνει. Αλίμονο σε αυτούς που θα τον στηρίξουν την Κυριακή. Θα πρέπει να φύγουν μαζί του με το ελικόπτερο. Οπότε μαζί με την ψήφο εμπιστοσύνης τους, ας κάνουν και μια κράτηση με εισιτήριο χωρίς επιστροφή.

Υ.Γ 1: Ο κος Σημίτης, μάλλον πρέπει να μας πει πως και γιατί του έδωσε το δαχτυλίδι της διαδοχής το 2004.
Υ.Γ 2: Γιώργο, χρόνια πολλά και μακριά απο μας!!

29-26 για την Himaira
http://ksipnistere.blogspot.com/2011/06/blog-post_3030.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters