Σάββατο 4 Ιουνίου 2011

Κ. Διαμαντοπούλου!!!

Εχετε γεννηθεί και μεγαλώσει σε χωριό και γνωρίζετε πολύ καλά, πώς γεμίζουν τον κόσμο οι αγελάδες και οι κότες με τις ακαθαρισίες τους. Αυτό ακριβώς κάνατε και εσείς ως ΠΑΣΟΚ τα προηγούμενα χρόνια με τα περιφερειακά ΤΕΙ, και ΑΕΙ. Γεμίσατε την Ελλάδα για να φανείτε καλό κόμα, αλλά και για άλλους γνωστούς λόγους. Να τακτοποιήσετε δικούς σας, να πάρετε κονδύλια ως κυβέρνηση κλπ.
Ηρθε η εποχή που τώρα πρέπει να.....
τα κλείσετε, και αυτά και άλλα.
Πολύ δίκαια ο κόσμος αγανακτεί. Κάνατε αυτό που θέλατε και τώρα αδιαφορείτε για τον κόσμο; Ή δεν είχατε προβλέψει τι θα συμβεί με όλα αυτά; Τότε γιατί κυβερνάτε; Ετσι θα κυβενούσαν και οι πλέον αγράμματοι άνθρωποι και οι γιαγιάδες των χωριών!Ποιές είναι οι ικανότητες σας και είστε σε αυτές τι θέσεις; Να δημιουργείτε Πανεπιστήμια και Νοσοκομεία και τώρα να τα κλείνετε; Εσείς οι ίδιοι; Τι προνοητικότητα είχατε, αφου δε σκεφτήκατε ότι κάνετε τα πάντα με δανεικά και κάποια στιγμή θα χρεωκοπήσει η Ελλάδα; Πώς θα μπορούσε ο λαός να το ξέρει αυτό;
Γιατί είστε σε αυτή τη θέση; Γιατί χρεώνετε την Ελλάδα με το μισθό σας; Αφου δεν εχετε καμία ικανότητα; Και αφου δεν κάνετε κανένα καλό στα παιδιά; Κάθε χρόνο και χειρότερα !Τα παιδιά πηγαίνουν συνεχώςς σε ψυχολόγους !! τα σχολεία που διευθύνετε είναι σε μαύρα χάλια. Αν οι οικογένειες δε ξέρουν, πρέπει να πληρώσουν! Δε μαθαίνουν τίποτα σχολείο, και ακόμα χειρότερες μέρες έρχονται με τη συγχώνευση , όταν θα είναι πολύ περισσότερα μέσα στη τάξη. Ισως πείτε εδώ ότι και παλιότερα ήταν πολλά παιδιά μέσα στη τάξη και έμαθαν, κλπ.
Καμία σχέση και το ξέρετε!!Οι καθηγητές ήξεραν πολύ περισσότερα από τους σημερινούς,(άλλα πανεπιστήμια το ξέρετε) υπήρχαν μόνο Ελλήνες μέσα στη τάξη,όλα πιο έυκολα στο έργο της δασκάλας, άλλη νοοτροπία, δεν γεννιόντουσαν τόσα παιδιά με καισαρικές, και δεν είχαν τόσες μαθησιακές δυσκολίες , δυσλεξίες κλπ,.
Σας ρωτάμε κ. Διαμαντοπούλου γιατί ρίχνετε το επίπεδο; Λογοι οικονομικοί, ξέρουμε. Αλλά τι θα κάνετε ως υπουργείο παράλληλα να μη πέσει το ήδη χαμηλό επίπεδο;

Η ΟΛΜΕ καταγγέλει ότι το υπουργείο σας κάνει δαπάνες , με ημερίδες κλπ, για επουσιώδεις λόγους.
Τα παιδιά πλέον θα μένουν αγράμματα, και το ξέρετε, για αυτό και πηγαίνετε το γιό σας σε ιδιωτικό, και το στέλνετε στη Γαλλία για σπουδές, γιατί δεν πιστεύετε τα σχολεία της Ελλάδας!Ενω λέγεστε υπουργός Παιδείας στην Ελλάδα, και πληρώνεστε για αυτό!
Αφου δεν εχετε τις ικανότητες γιατί δεν φεύγετε αξιοπρεπώς; Γιατί προσπαθείτε με διάφορους τρόπους ολοι εσείς να γατζώνεστε στην εξουσία ενώ βλάπτετε τη χώρα, και είστε ανεπαρκείς; Τα άλλα παιδιά που δεν εχουν την τύχη να εχουν μητέρα υπουργό, δεν τα σκέπτεσθε; Τα βιβλία σας γράφουν κατά του ρατσισμού!Γιατί δεν το κάνετε πράξη; Πρώτα πείθουμε με πράξεις στους εαυτούς μας και στα παιδιά μας , και μετά οι θεωρίες. Για αυτό πλέον δεν πείθετε κανέναν και είστε ανεπιθύμητοι όλοι σας!!
Ελένη Παπουτσή
Εκπαιδευτικός-Πολιτισμολόγος
Μ.ED
Ελεύθ. Επαγγελματίας

http://ksipnistere.blogspot.com/2011/06/blog-post_3452.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters