Σάββατο 4 Ιουνίου 2011

Η κυβέρνηση θέλει να απομακρύνει τους "αγανακτισμένους" απο τις πλατείες


Προσοχή στην αυριανή συνάντηση. Αύριο πορεία θα κάνει η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ. Δεν μου αρέσει η κατάσταση. Πολύ φοβάμαι ότι η κυβέρνηση θέλει να απομακρύνει τους καθημερινούς διαδηλωτές στην Πλατεία Συντάγματος. 

Διανύουμε την δεύτερη εβδομάδα που συνεχίζεται η κάθοδος των Ελλήνων πολιτών στην Πλατεία Συντάγματος και από ότι όλα δείχνουν η κυβέρνηση αρχίζει να δυσφορεί με αυτήν την καθημερινή κατάσταση. 

Έρχονται νέα μέτρα, σκληρότερα και άκρως επικίνδυνα για την χώρα μας. Κανένας απο αυτούς δεν επιθυμεί, οι πολίτες να βρίσκονται συγκεντρωμένοι τόσοι πολλοί, τόσο κοντά στο κοινοβούλιο (πρώην παλάτι).


Πολύ φοβάμαι ότι ήρθε η ώρα να διαλυθεί αυτό το «πανηγύρι». Πιστεύουν οι πολιτικοί παράγοντες και οι πράκτορες τους ότι σύντομα θα λήξει. Άφησαν όλη αυτή την αντίδραση του κόσμου να εκτονωθεί με τις καθημερινές συγκεντρώσεις τους αλλα είδαν ότι ο κόσμος δεν φεύγει άρα θα πρέπει να δράσουν με τους γνωστούς προβοκατόρικους τρόπους. 

Θέλετε να σας πω; Θα βγάλουν έξω τα κολόσκυλα αυτούς τους ψευτο-αναρχικούς τους δολοφόνους, τους γνωστούς αγνώστους και θα γίνει της μολότοφ. 

Αλλα δεν θα τους περάσει… θα μείνουμε εκει και θα παλέψουμε. Ότι και να κάνουν εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να μείνουμε στις θέσεις μας. Nα μας δώσουν πίσω την εθνική μας κυριαρχία.

Προσοχή, υπάρχουν πολλές ενδείξεις για αυτά που γράφω
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters