Κυριακή 8 Μαΐου 2011

Ο Γιώργος άλλαξε την ατζέντα. Γράφει ο ΡΩΜΥΛΟΣ ΚΟΜΝΗΝΟΣ

Η εβδομάδα που ξεκινάει αύριο, λίγη σχέση θα έχει με εκείνη που αφήσαμε πίσω μας, πριν το Σαββατοκύριακο της… μεγάλης παρεξήγησης. Ο Γιώργος Παπανδρέου και το Μέγαρο Μαξίμου άλλαξαν την ατζέντα...
 της πολιτικής επικαιρότητας, με ό, τι συνεπάγεται αυτό για τις κινήσεις και τη στρατηγική των υπολοίπων κομμάτων, όπως για παράδειγμα της Νέας Δημοκρατίας και του Αντώνη Σαμαρά, που ποντάρουν στο «Ζάππειο 2», για να πείσουν τους πολίτες για την ορθότητα των δικών τους οικονομικών προτάσεων.

Η συζήτηση που επιχειρεί να ανοίξει το Μέγαρο Μαξίμου, συνεπικουρούμενο από την ειδησεογραφία των διεθνών ΜΜΕ, έχει προωθητικά χαρακτηριστικά: Το αίτημα της Ελλάδας για οριστική επίλυση του προβλήματος χρέους, συνεπάγεται, στην ευκταία εκδοχή του, επιμήκυνση του χρόνου αποπληρωμής του συνολικού δανείου, με ταυτόχρονη μείωση του επιτοκίου δανεισμού.
Το «αντίδωρο» ωστόσο που προφανώς θα ζητήσουν οι δανειστές μας, θα είναι η χρονική επέκταση της εποπτείας και του ελέγχου επί των δημοσιονομικών μεγεθών της Ελλάδας. Δηλαδή, ένα νέο Μνημόνιο, που χρονικά θα έχει την ίδια διάρκεια με την επιμήκυνση της αποπληρωμής του χρέους.
Το ερώτημα λοιπόν είναι ευνόητο: Μπορεί να αποφασίσει μόνη της η Κυβέρνηση, για μια διαρκή δέσμευση της χώρας; Μήπως τον λόγο θα πρέπει να έχει ο λαός; Και αν τα πράγματα οδηγηθούν εκεί, ποιος θα είναι ο άλλος δρόμος, επί του οποίου θα κληθούν να αποφασίσουν στις κάλπες οι Έλληνες πολίτες; Θα τον δείξει ο Αντώνης Σαμαράς στο «Ζάππειο 2»;
Τα νέα δεδομένα, προϊδεάζουν για νέες αφηγήσεις. Του μέλλοντος της χώρας, που προφανώς ξεκινάει από το παρόν της…
http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2011/05/blog-post_312.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters