Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

Σιωπηλη πλειοψηφια..Θορυβωδης μειοψηφια..Γράφει ο "ΙΑΣΩΝ"

Σημερα απεργουν και για 4 συνεχεις ημερες οι διαμορφωτες της κοινης γνωμης.Τα αριστεροκρατουμενα μεσα εξαχρειωσεως..Οι πρωταθλητες στην παραχαραξι και την αποπληροφορησι, την διαστροφη και την κρατικιστικη ιδεολογικη παραμορφωσι που εξασκουν με ατελειωτο ζηλο οι δολιοφθορεις της σκεψεως χρονια τωρα.Αιτηματα τους η διασφαλισι των «θεσμικων» «κατακτησεων και των θεσεων εργασιας…
Ετεροι «εργαζομενοι» οι Κοι των ΕΛΠΕ εχουν ξεκινησει ηδη δυο 10ημερες απεργιες προασπιζομενοι τα «κεκτημενα» της συλλογικης συμβασεως ενός φεουδαρχικου καθεστωτος συνδικαλιστων που δεν χουν σχεσει με την ελληνικη πραγματικοτητα..Π.χ
μεσο ετησιο κοστος μισθοδοσιας 85000 ευρω !!!
εργασία 38 ωρών την εβδομάδα
επίδομα πολυετίας 3% για κάθε χρόνο, επιπλέον των συμφωνημένων από τη σύμβαση αυξήσεων
άδεια μετ΄αποδοχών 3 επιπλέον ημερών
καταβολή 17,8 μισθών το χρόνο
επίδομα... «αγαμίας» 15% για τους άγαμους-ες άνω των 35 ετών (ισχύει στη θυγατρική ΕΚΟ)
Τις προηγουμενες εβδομαδες προηγηθησαν οι υπο την κρατικην προστασιαν ευρισκομενοι «ελευθερο-επαγγελματιες» οι φαρμακοποιοι ακολουθησαν οι γιατροι και βλεπουμε.
Βεβαιως η Ελλαδα εξακολουθει να είναι η χωρα του απολυτου σοβιετικου κρατισμου.Του εσωτερικου στρατου κατοχης των Δημοσιων Υπαλληλων με τετοια προνομια και εξουσια. Και μολονοτι η οικονομικη καταρρευσις της Ελλαδος είναι αποτελεσμα:
Ενός τερατος κρατους αμετρητων χιλαδων δημοσιων κηφηνων ,
Μιας απυθμενη πανηλιθιας γραφειοκρατιας χιλιαδων σφραγιδοκρατουντων χωρις καμια ουσιαστικη ωφελιμοτητα ή αναγκη
Ενός στρατου αλητηριων υποκριτων συνδικαλιστων που νεμονται και καρπουνται ο,τι η στυγνη φορολογια και οι αυθαιρετες τιμες και παρακρατησεις επιβαλλονται απο το κρατος τερας
Κρατικοδιαιτων και προστατευμενων επαγγελματων με προκαθορισμενες υποχρεωτικες αμοιβες χωρις κανενα ανταγωνισμο.
Μια στυγνης, οθωμανου κατακτητη, φορολογιας που στιβει την ιδιωτικη πρωτοβουλια ξαν και ξανα και ξανα σαν στημενη λεμονοκουπα για να διατηρηθουν οι αχρηστες θεσεις εργασιας συμβασιουχων και υπαλληλων που δεν χρειαζονται παρα μονο για να ψηφιζουν
Ουδεις συγκινειται..Ενα χρονο τωρα. Ουδεμια αποκρατικοποιησις.Ουδεμια απολυσις στον δημοσιο τομεα, ενώ ηδη πανω από 200 χιλιαδες ιδιωτες εμειναν στον δρομο για να μην μειωθουν οι κηφηνες.
Ταυτοχρονα οι εξ ισου υπεραριθμοι πολιτικοι μας στην πλειονοτητα τους αρνουνται να δεχθουν την πραγματικοτητα Ότι δηλαδη τον πλουτο δημιουργει η ιδιωτικη οικονομια που είναι η χρυσοτοκος ορνιθα. Και όχι το δημοσιο και το κηφηναριο, που τρεφεται απ αυτην..
Οι πολιτικοι μας και η κρατουσα κομμουνιστικη ιδεολογια δεν επιτρεπει στους λαικιστες δειλους ανεπαγγελτους πολιτικους να ομολογησουν ότι το κρατος υποχρεωσει εχει να διευκολυνει την δημιουργια και την αναπτυξι που προσφερει ο ιδιωτικος τομεας οι επιχειρησεις οι επιχειρηματιες οι ελευθεροι επαγγελματιες με τις ατομικες τους εταιριες.
Δυστυχως όμως , ουτε οι υπουργοι του ανεπαρκεστατου Πρωθυπουργου, ουτε η αντιπολιτευσι του καλαματιανου κλοουν εννοουν να αντιληφθουν ότι αν δεν πτωχευσαμε ακομη είναι γιατι υπογραψαμε το μνημονιο, που όμως ολοι κανουν ότι ειναι δυνατον για να μην εφαρμοσθη.
Ετσι είναι μαθηματικως βεβαιον ότι καθισταται αδυνατος η αναπτυξις στην Ελλαδα και συνεπως αργα ή γρηγορα η πτωχευσις θα είναι η επομενη μερα..Η στασις πληρωμων, μισθων συνταξεων φαρμακων η αδυναμια εισαγωγης καυσιμων και αλλων αγαθων αφου ακομη και τα σκορδα εισαγονται από την Κινα από τοτε που οι αγροτες μας καλομαθαν να εισπραττουν με πλασματικη παραγωγη επιδοτησεις από τους κουτοφραγκους και να κλεινουν δρομους..με τα τρακτερ για ψυλλου πηδημα..
Η σιωπηλη πλειοψηφια των Ελληνων αντιλαμβανεται που οδηγουμεθα από την θορυβωδη μειοψηφια που συρει τους δειλους πολιτικους .. .
Από ολες τις ολοκληρωτικες αντιδημοκρατικες μειοψηφιες, που κλεινουν δρομους, που καταλαμβανουν δημαρχιακα μεγαρα, που κατεβαινουν σε απεργιες χωρις λογο, που δεν πληρωνουν και απαγορευουν στους ελευθερους πολιτες με την βια να πληρωσουν,
Από τους ψευδο «ελευθερους πολιορκημενους» της κάθε κερατεας, από ολους αυτους τους ψευτοαγωνιστες, που καταστρεφουν και φερνουν το τελος πιο κοντα από ποτε.
Σε μια πολιτεια που ο νομος είναι ηδη θαμμενος..και ο υπουργος «προστασιας» της ανομιας , δεν μπορει να διαπιστωσει πουθενα την βασιλευουσα παρανομια, παρα μονο "κοινωνικο προβλημα"...για το οποιο αυτο - βαπτιζεται αναρμοδιος.
Ιασων
http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2011/04/blog-post_4616.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters