Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ

Αγαπητέ Μίκη,

Άκουσα την συνέντευξη που έκανες με τον Γ. Παπαδάκη στον ΑΝΤ1, και πραγματικά συγκλονίσθηκα. Ήσουν ποταμός χειμαρρώδης και θα συνιστούσα στον ΑΝΤ1 να δώσει τα δικαιώματα και να βγει δωρεάν σε DVD, σ όλες τις εφημερίδες για να το ακούσει όσο γίνεται περισσότερος κόσμος . Εσύ όμως πρέπει να ξεκινήσεις ΤΩΡΑ και άρχισε να καλείς το κόσμο για το ξεσήκωμα, σε μια ειρηνική επανάσταση για να διώξουμε την κατοχική κυβέρνηση. Ο κόσμος δεν αντέχει άλλο και τα όρια αντοχής του έχουν εξαντληθεί . Δεν έχει να περιμένει καμιά βοήθεια πλέον και.....
από κανέναν. Η κυβέρνηση του ΓΑΠ που κατέλαβε την εξουσία με ψέματα και ψευδείς υποσχέσεις, συνεχίζει καθημερινά να αυτοδιαψεύδεται και οδηγεί τον μεν ελληνικό λαό στην πλήρη εξαθλίωση την δε Πατρίδα στο ξεπούλημα. Κάθε μέρα λένε ότι δεν θα πάρουν νέα μέτρα και πριν καταλαγιάσει η φωνή τους ανακοινώνουν όλο και πιο δυσβάστακτα μέτρα. Και έγιναν και γλωσσοπλάστες οι αφιλότιμοι . Εφευρίσκουν οικονομικούς όρους βασισμένους σε γεωμετρικούς όρους και χρησιμοποιούν λέξεις όπως οριζόντιες περικοπές, κάθετες αυξήσεις, διαγώνιες ακακίες και τόσα άλλους που ανάθεμα και αν αυτοί οι ίδιοι καταλαβαίνουν τι εννοούν. Ότι και να κάνουν όμως, και αυτοί και τα δεκανίκια που τους στηρίζουν και οι πρόθυμοι που τους σιγοντάρουν ΔΕΝ θα τους περάσει. Ο ελληνικός λαός άρχισε να ξυπνά και θα βγει από το λήθαργο και την αποχαύνωση που προσπάθησαν να τον βάλουν οι κυβερνήσεις των τελευταίων 35 ετών και σιγά-σιγά θα βγει στους δρόμους και θα τους πάρει σβάρνα, όπως λένε και στο χωριό μου.
Είναι πλέον εθνική επιταγή να συνενώσεις ΕΣΥ, όλες τις αντιμνημονιακές φωνές και δυνάμεις κάτω από τη δικιά σου προσπάθεια και όσο ακόμη είναι καιρός. Και ευτυχώς είναι πολλές, όπως του συνταγματολόγου Κασιμάτη, του καθηγητή Μπέη, του οικονομολόγου Καζάκη και τόσων άλλων, ων ουκ εστι αριθμός. Διότι από τους 300 της Βουλής δεν έχουμε να περιμένουμε τίποτα πλέον, όπως και από τους συνδικαλιστές που βρίσκονται σε διατεταγμένη υπηρεσία, από τους Δικαστικούς, τις Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας επίσης, διότι όλοι τους αγκομαχάνε να περισώσουν κάτι από τις αποδοχές τους, με μόνους νικητές του 300 της Βουλής με το υπηρετικό τους προσωπικό, που όχι μόνο δεν επλήγησαν από το τσουνάμι των καθετοοριζόντιων και παράπλευρων περικοπών αλλά κατάφεραν να πάρουν και αυξήσεις και περνάνε αυτοί καλά και εμείς χειρότερα.

Γι αυτό σου γράφω Μίκη, να ξεκινήσεις αμέσως και να αναλάβεις την πρωτοβουλία να οργανώσεις μια ΣΥΝΑΥΛΙΑ στη Πλατεία Συντάγματος και να μαζευτεί χιλιάδες κόσμος και να πλημμυρίσει η Αθήνα στα συνθήματα και από εκεί να ξεκινήσει η ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ στην οποία θα δεις να συμμετέχουν όλοι, φοιτητές, αγρότες, υπάλληλοι, δικαστικοί, στρατιωτικοί και αστυνομικοί και με μια φωνή δυνατή και ελληνική θα τρομοκρατήσουν τους τρομοκράτες που εξευτελίζουν και λεηλατούν την ένδοξη Πατρίδα μας.

Δεν είναι πρόταση αυτή , είναι λαϊκή απαίτηση και εσυ μπορείς να την υλοποιήσεις και να γίνεις μπροστάρης σ΄ αυτόν το παλλαϊκό ξεσηκωμό που θα αποτινάξει τα δεσμά της σύγχρονης κατοχής.

Εμπρός λοιπόν ξεκίνα και είμαστε δίπλα σου. Οι καιροί ου μενετοί…

ΕΛΛΗΝΑΣ
http://ksipnistere.blogspot.com/2011/04/blog-post_2538.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters