Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

Παίζουν στο στοίχημα την Ελλάδα


Τζόγος θανατηφόρος είναι όλα όσα συμβαίνουν πλέον στον πλανήτη. Κάποιοι παίζουν στα "ζάρια" τις τύχες ολόκληρων λαών. Κι επειδή ούτε στα ζάρια μπορούν να είναι έντιμοι, "βάζουν το χεράκι τους" προκειμένου να εξασφαλίσουν το θετικό αποτέλεσμα στο "ποντάρισμά" τους.

Για παράδειγμα, αυτός που πρωτοστατεί του στοιχήματος για την χρεοκοπία της Ελλάδας είναι ο John Paulson του hedge fund Paulson & Co. Ο John Paulson λοιπόν, έχει πολύ μεγάλο ποσοστό μετοχών στη Citigroup. Συνδυάστε τώρα και το πρόσφατο email περί χρεοκοπίας μέσα στο τριήμερο του Πάσχα, που έφυγε από τα γραφεία της Citigroup στο Λονδίνο και θα βγάλετε πολλά συμπεράσματα.

Τα funds αυτά δεν δίστασαν να στοιχηματίσουν καταστροφή της Ορλεάνης!!! Πολύ επικίνδυνο στοίχημα, αλλά τα στατιστικά έδειχναν σοβαρή πιθανότητα εκδήλωσης τυφώνα (επιπέδου 5) κι έτσι... πόνταραν. Όπως ποντάρισαν και στην άνοδο των ναυτιλιακών μεταφορικών στην θάλασσα της Σομαλίας!!! Και άρχισαν οι πειρατείες!!! Μόνο που πληροφορίες φέρουν την Σαουδική Αραβία να χρηματοδοτεί τους πειρατές, τη στιγμή που η Σαουδική Αραβία έχει ποντάρει υπέρ της αύξησης των ναυτιλιακών μεταφορών εκεί ακριβώς που γίνονται οι... πειρατείες!!!

Στις ημέρες μας ζούμε έναν πόλεμο. Έναν πόλεμο από τις ασύδοτες "αγορές" που επιτίθενται πλέον σε κράτη και όχι επιχειρήσεις. Και πρόκειται περί διπλού πολέμου που διεξάγεται (στην περίπτωσή μας) πάνω στο «πτώμα» της Ελλάδας και άλλων κρατών. Και οι κερρδοσκόποι τζογαδόροι για να καταφέρουν το επιθυμητό σε αυτούς αποτέλεσμα δεν διστάζουν να παρεμβαίνουν σε πρόσωπα που μπορούν να γείρουν την πλάστιγγα υπέρ του "πονταρίσματός" τους. Γιατί άραγε σε μία από τις επισκέψεις του στις ΗΠΑ ο Γιώργος Παπανδρέου σε τηλεοπτική του συνέντευξη είχε πει πως "οι δανειστές μας δεν πρέπει να ανησυχούν" και πως "κάνει όλα όσα πρέπει για να μην νιώθουν καμία ανησυχία"; Πώς, άραγε, ξαφνικά οι πολιτικοί των "προβληματικών χωρών" έγιναν τόσο ειλικρινείς που δηλώνουν τα μεγάλα προβλήματα των χωρών τους, ενώ παλιότερα έβρισκαν τρόπους να τα κρύβουν; Ή μήπως πρέπει να αρχίσουμε να αναρωτιόμαστε εάν υπάρχει (και σε τι ύψος) νόμιμη προμήθεια στους υπογράφοντες τα υπέρογκα δάνεια που δίνονται από την τρόικα και το ΔΝΤ;

Από τη μια μεριά τα «θηρία», οι αγορές και οι κερδοσκόποι, και από την άλλη η Ευρωπαϊκή Ένωση με επικεφαλής τη Γερμανία.

Τα αδηφάγα «θηρία» θέλουν να γίνει τώρα «ελεγχόμενη χρεοκοπία»-αναδιάρθρωση με κούρεμα, για να πληρωθούν τα CDS, τα στοιχήματα που έχουν ποντάρει στην πτώχευση της Ελλάδας και τα υπολογίζουν σε πάρα πολλά!

Η Μέρκελ και άλλες χώρες της ΕΕ είναι υπέρ της επιμήκυνσης χωρίς κανένα «κούρεμα», γιατί αυτό θα σήμαινε ότι τα κράτη που έχουν συμμετάσχει στον Μηχανισμό Στήριξης και τη χορήγηση των 110 δισ. ευρώ στην Ελλάδα θα είχαν απώλειες. Όπως επίσης απώλειες θα είχαν και οι τράπεζες, γι’ αυτό είναι αντίθετες και σε κάθε σκέψη για αναδιάρθρωση, αντίθετα είναι υπέρ της επιμήκυνσης.

Σε αυτό τον πόλεμο πρώτος στόχος είναι το ευρώ και δεύτερος η Ελλάδα. Και ο νομισματικός πόλεμος γίνεται προκειμένου να μην χάσει τα "κεκτημένα" του στην παγκόσμια αγορά το δολάριο.

Η χώρα μας χρησιμοποιήθηκε από την Αμερική για να χτυπηθεί το ευρώ και ν’ ανασάνει το δολάριο. Και αυτήν την αποστολή την εξετέλεσε στην εντέλεια ο Γιώργος Παπανδρέου, μόνο που αυτό το πληρώνει πολύ ακριβά η Ελλάδα και ο ελληνικός λαός, με πρώτες τις αδύναμες κοινωνικές τάξεις, που καταδικάστηκαν σε συντάξεις και μισθούς πείνας.

Αναγνώστης

 
http://logioshermes.blogspot.com/2011/04/blog-post_5724.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters