Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

Αντάρτες για το Ελλάς Βέγκας στο ΠΑΣΟΚ...

Γράφει ο Μικρός Ήρωας

Επιτέλους οι βουλευτές του κυβερνόντος κόμματος τόλμησαν να εκφράσουν τις διαφωνίες τους για τους χειρισμούς του πανίσχυρου επιτελείου του Υπουργείου Οικονομικών. Γράφεται ότι «Οι βουλευτές με τις αιχμηρές τοποθετήσεις τους θέλησαν να στείλουν στην κυβέρνηση το μήνυμα «ανοχή τέλος» μετά και τις τελευταίες εξελίξεις: Την αναθεώρηση του ελλείμματος από τη Eurostat και την προοπτική να επιβληθούν επιπλέον μέτρα ύψους 1,2 δισ. ευρώ, δηλαδή ... 
συνολικά 3 δισ. ευρώ εντός του 2011, σε συνδυασμό με τη υποβάθμιση από τη Standard & Poors και την υστέρηση στα έσοδα.»
Οι βουλευτές έκρουσαν και τον κώδωνα του κινδύνου ότι το νομοσχέδιο για τα τυχερά παιχνίδια μπορεί να μην περάσει από τη Βουλή. «Δεν θα μετατρέψουμε όλη την Ελλάδα σε καζίνο».
Πρώτον μπράβο και δεύτερον καιρός ήταν. Ο λόγος που πάμε να ψηφίσουμε και πληρώνουμε βουλευτές είναι για να έχουν άποψη και παίρνουν θέση ακόμα και αν οι ισχυροί του κόμματος θέλουν να επιβάλουν μια κατάσταση. Όσο καταφέρνουν οι μηχανισμοί των κόμματων να επιβάλουν στους βουλευτές «κομματική πειθαρχεία» τόσο αποδυναμώνεται η σημασία της λέξης ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ σε κάθε πολίτη. Και δυστυχώς τα τελευταία χρόνια η λέξη και η έννοια αυτή υποβαθμίζεται από αυτούς που θα έπρεπε να πρώτοι να την υπηρετούν.
Έψαξα να βρω ποιοι είναι αυτοί που διαφώνησαν και για τα νέα μέτρα και για το νομοσχέδιο για τον τζόγο αλλά το μόνο που κατάφερα ήταν να βρω κάποια ονόματα και μετά τα ήρθα συνέχιζαν λέγοντας «και άλλοι».
Σίγουρα πολλοί φοβούνται να δουν τα ονόματα τους να εμφανίζονται στις εφημερίδες ως διαφωνούντες στην επίσημη κυβερνητική γραμμή. Κακώς. Θα έπρεπε αντί να φοβούνται τις αντιδράσεις του κόμματος να επιζητούν την προβολή των θέσεων τους και την υποστήριξη των πολιτών. Μπράβο λοιπόν στους Σπηλιώπουλο, Κρεμαστινό, Παπουτσή, Ρεντάρη, Ζωίδη και Παπανδρέου και ας μάθουμε ποιοι είναι και οι «άλλοι». Μπορεί να είναι πιο πολλοί οι «αντάρτες» απ' όσους θέλουν τα ΜΜΕ να παρουσιάσουν.
Από τη "Σίβυλλα" , μοντάζ Γρέκι
http://greki-gr.blogspot.com/2011/04/blog-post_4237.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters