Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

Wikileaks: Ομολογία - σοκ για μυστική διπλωματία από την Πολονωεβραία (?) στενή σύμβουλο του Γ. Παπανδρέου Κα Πωλίνα Λάμψα ΚΑΙ με Μ.Κ.Ο. Φυσικά!!


Έχουμε αναφερθεί πολλές φορές στην μυστική διπλωματία που ακολουθεί η ελληνική κυβέρνηση ως τακτική πίσω από τις πόρτες των κλειστών διαπραγματεύσεων, όπως συνέβη και στην περίπτωση της πρόσφατης επίσκεψης Παπανδρέου στο Ερζερούμ της Τουρκίας για να συναντηθεί με τον πρόεδρο της Ταγίπ Ερντογάν.







Σε σημερινό δημοσίευμα της η εφημερίδα «Καθημερινή» αναφέρεται σε τηλεγράφημα της αμερικανικής πρεσβείας που φέρνει στο φως τα Wikileaks, με εκμυστηρεύσεις και εκτιμήσεις της άτυπης συμβούλου του πρωθυπουργού Πωλίνας Λάμψα . Το τηλεγράφημα φέρνει την υπογραφή του πρώην Αμερικάνου πρέσβη στην Αθήνα Ντάνιελ Σπέκχαρντ και στάλθηκε στις 20 Δεκεμβρίου του 2009, ενώ αναφέρεται σε συνομιλίες που είχε η κ. Λάμψα με δύο πολιτικούς συμβούλους της Αμερικάνικης Πρεσβείας στις 3 Δεκεμβρίου του 2009.
Ο Κ. Σπέκχαρντ αναφέρει σχετικά στο τηλεγράφημα του «Η Λάμψα σημείωσε πως και Άλεξ Ρόντος λειτουργεί σαν άτυπος σύμβουλος του πρωθυπουργού μακριά από το προσκήνιο και έχει αναλάβει ειδικούς ρόλους και αποστολές για λογαριασμό του κ. Παπανδρέου» και συνεχίζει μεταφέροντας τις απόψεις της κ. Λάμψα για μυστική διπλωματία «Αν και άτυπη σύμβουλος η ίδια παραδέχθηκε ότι υπάρχουν περιθώρια για σύγχυση και αλληλοεπικάλυψη στις επικοινωνίες, εκφράζοντας ανησυχία για το γεγονός ότι υπάρχει πάρα πολλή μυστική διπλωματία σε εξέλιξη μέσα στην κυβέρνηση και πως πολλοί άνθρωποι σε υπηρεσιακό επίπεδο στο υπουργείο εξωτερικών δεν λαμβάνουν πληροφορίες για ευαίσθητα θέματα. Σύμφωνα με τα λόγια της υπάρχει ένα ρίσκο όταν δεν γνωρίζει η κυβέρνηση από πού παίρνει πληροφορίες».
Στο τηλεγράφημα η Πωλίνα Λάμψα αναφέρεται ως άτυπη σύμβουλος του πρωθυπουργού, επικεφαλής ενός μικρού ανεξάρτητου γραφείου, το οποίο μεγαλώνει και είναι ξεχωριστό από το ΠΑΣΟΚ και από το ΥΠΕΞ. Μάλιστα αναφέρει ότι η κ. Λάμψα θέλησε να παραμείνει σε αυτή την θέση μετά τις εκλογές γιατί επιθυμούσε να έρχεται σε άμεση επαφή με τον πρωθυπουργό και όχι να αναφέρεται σε υπουργό ως υφυπουργός.

ΚΛΙΚ:Η Πωλίνα Λάμψα ελέγχεται για οικονομικές ατασθαλίες με ΜΚΟ

*ΠΩΛΙΝΑ ΛΑΜΨΑ
Είναι Μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑ.ΣΟ.Κ. και Υπεύθυνη Διεθνών Σχέσεων του Κινήματος. Μέλος του Δ.Σ. του Κάθε Μέρα Πολίτης και του Ινστιτούτου Επιμόρφωσης του ΠΑ.ΣΟ.Κ.
Μιλάει Αγγλικά, Γαλλικά.
Ήταν υποψήφια βουλευτής στην Α' Αθήνας στις τελευταίες εκλογές καθώς και υποψήφια Ευρωβουλευτής.
Από το 2000 ως το 2003 ήταν σύμβουλος για διεθνή θέματα του Υπουργού Μακεδονίας - Θράκης. Από το 1997 ως το 2000 ήταν σύμβουλος του υφυπουργού παρά τω πρωθυπουργώ. Την περίοδο 1995 - 1997 εργάστηκε ως εμπειρογνώμονας σε διεθνή προγράμματα σχετικά με την πρόβλεψη των τάσεων στη Νοτιοανατολική Ευρώπη. Το 1994 - 1995 ήταν υπεύθυνη για τη διοργάνωση διεθνών εκπαιδευτικών δράσεων στο Εθνικό Ίδρυμα Νεότητας. Από το 1992 ως το 1995 ήταν εμπειρογνώμονας σε θέματα επικοινωνίας και θετικών δράσεων για τη γενική διεύθυνση απασχόλησης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Είναι από το 1991 συνεργάτης του Γ. Παπανδρέου σε θέματα κοινωνίας των πολιτών και διαχείρισης κρίσεων. Τέλος, κατά τη διάρκεια των σπουδών της δούλεψε ως δημοσιογράφος και συνεργάστηκε με ελληνικά και γαλλικά έντυπα ευρείας κυκλοφορίας.
Είναι ενεργό μέλος ελληνικών και διεθνών μη κυβερνητικών οργανώσεων. Έχει εργαστεί για την ενεργοποίηση της κοινωνίας των πολιτών καθώς και την προώθηση της ειρηνικής επίλυσης διαφορών στα Βαλκάνια, την Κύπρο, την Τουρκία, τη Βόρειο Αφρική και τη Μέση Ανατολή. Έχει τιμηθεί με το βραβείο Ιπεκτσί.
Σπούδασε και έκανε μεταπτυχιακές σπουδές Φιλοσοφίας και Πολιτικών Επιστημών στο Πανεπιστήμιο της Σορβόννης στο Παρίσι. Το 1999 παρακολούθησε πρόγραμμα ειδίκευσης σε θέματα πολιτικής και στρατιωτικής συνεργασίας στο Πανεπιστήμιο Χάρβαρντ των ΗΠΑ.
Διαβάστε τα δημοσιεύματα περί μυστικής διπλωματίας

Η μυστική διπλωματία του Γιώργου Παπανδρέου και το Ερζερούμ

Τα επικοινωνιακά τρικ που καλύπτουν την «μυστική διπλωματία»

Τα απόρρητα τηλεγραφήματα της Wikileaks που αποκαλύπτουν πράγματα για την Ελλάδα

http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2011/03/wikileaks_1481.html 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters