Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

Το πανάκριβο μαχητικό Eurofighter ανίκανο να πολεμήσει

«Ντρέπομαι για τη στάση της χώρας μου.» Ως «ένα ιστορικό λάθος» χαρακτήρισε ο εν αποστρατεία Γερμανός στρατηγός Naumann, πρώην επικεφαλής της Στρατιωτικής Επιτροπής του ΝΑΤΟ, την απόφαση της κυβέρνησης της Γερμανίας να δηλώσει αποχή από την σχετική ψηφοφορία του ΣΑ των ΗΕ την προηγούμενη βδμάδα. «Η Γερμανία αποφάσισε, με το πρώτο τεστ ως μη μόνιμο μέλος του Συμβουλίου Ασφαλείας εναντίον των Ηνωμένων Πολιτειών, των ευρωπαίων συμμάχων της και του Αραβικού Συνδέσμου, και συντάχθηκε μαζί με τη Ρωσία, την Κίνα, την Ινδία και την Βραζιλία».

Ο ίδιος συνεχίζει σε άρθρο του στη γερμανική εφημερίδα SZ ότι «το στρατιωτικό θέμα είναι ένα δευτερεύον ζήτημα, ως μέλος του Συμβουλίου Ασφαλείας μπορεί να συμφωνήσει, χωρίς να συμμετέχει στην εφαρμογή του.»

Ως συνήθως, κατόπιν τα ΗΕ στρέφονται στα μέλη με το αίτημα της συμμετοχής. Η Γερμανία θα μπορούσε να πει, βασιζόμενη στις στρατιωτικές ικανότητές της, ότι δεν μπορεί να συνεισφέρει τίποτα. «Εκτός από τα ECR-Tornado, η Γερμανία δεν έχει τίποτα να προσφέρει σε αυτά που χρειαζόταν: τα ηλικιωμένα Tornado της Γερμανικής Πολεμικής Αεροπορίας προσφέρουν λιγότερα από το σύγχρονο F-16 των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, και οι δύο Πτέρυγες με τα μαχητικά Eurofighter διαθέτουν μόνο μικρής εμβέλειας πυραύλους.»


fox2magazine
http://greeknation.blogspot.com/2011/03/eurofighter.html 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters