Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

Ούτε ευρώ στα ταμεία του κράτους από την Ε.Ε. τον Ιανουάριο !!!


(Μόνο στο Antinews) O Δ. Γεωργακόπουλος είναι ανθρωπος του Γεράσιμου Αρσένη (τον είχει στηρίξει και στις εσωκομματικές εκλογές) και προφανώς συχνότατος συνομιλητής της Λ. Κατσέλη.
Το ρεπορτάζ κάνει λόγο για πολιτικό που δούλευε και κατέθετε απόψεις.
Μερικές από αυτές, όπως η ενοποίηση του ΦΠΑ, ως μέτρο για την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής, δεν έγιναν αποδεκτές.
Αφορμή ήταν η έλλειψη εσόδων. Το τα-μείον είναι άδειο και κάποιος πρέπει να πληρώσει τη νύφη.
Ο Δ. Γεωργακόπουλος ήταν ο εύκολος στόχος. Μια ενδεχόμενη “απόλυση” του εξωκοινοβουλευτικού Γ. Παπακωνσταντίνου θα σηματοδοτούσε αυτό-απόρριψη της ίδιας της οικονομικής πολιτικής της κυβέρνησης. Και προφανώς της μνημονιακής επιλογής.
Έτσι “εφευρέθηκε” ο Γεωργακόπουλος.
Οι κακές γλώσσες λένε πως ήταν και ένα μήνυμα προς την κ. Λούκα Κατσέλη, μετά και την τελευταία της συνέντευξη στον Ελέυθερο Τύπο που εν ολίγοις ζητούσε “επαναδιαπραγμάτευση των όρων του Μνημονίου”.
Αυτό όμως που ξέρουμε και δεν χωράει καμίας αμφισβήτησης είναι πως τα έσοδα από τη Ευρωπαϊκή Ένωση σε όλο τον Ιανουάριο ήταν…0!
Ούτε ευρώ δεν κατέληξε στη χώρα μας από τα κονδύλια της Ε.Ε..από τους πόρους, μεταξύ των οποίων και το ΦΠΑ των προϊόντων που πληρώνουν οι Έλληνες πολίτες. (για να μην έχουμε αυταπάτες πως η Ε.Ε. έχει κάποιο θησαυροφυλάκιο που βγάζει αθρόα χρήματα)
Και αν κάποιος από την αξιωματική αντιπολίτευση ενδιαφέρεται …ή άλλo κόμμα του κοινοβουλίου…ας κάνει μία σχετική ερώτηση προς τον κ. Σαχινίδη.
Ούτε ένα ευρώ.!!!
Να δούμε όμως τώρα τι θα κάνει η κυβέρνηση, χωρίς… “βαρβάρους”.
Βανζέτι

http://www.antinews.gr/2011/03/10/90182/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters