Δευτέρα 7 Μαρτίου 2011

«Πονηροί οι… Βλάχοι»


Του Θανάση Νικολαΐδη
ΔΕΝ «φεύγουν» τα διόδια-δεν τα σταματάμε ως θέμα και διαμαρτυρία. Εναντίον τίνος; Δύσκολο. Με βάση την κατάργησή τους; Ακατόρθωτο. Να τα πάρουμε απ’ την αρχή. Απ’ τους «Ολυμπιακούς» με τους «Καλατράβες» και τις σημιτικές σπατάλες. Υπήρχε(;) χρήμα και δεν το λογάριαζαν. Υπήρξε «δόξα» και έσπευσαν να την εισπράξουν. Το ΠΑΣΟΚ της προετοιμασίας (των Ολυμπιακών) και η Ν.Δ. του «Αθήναζε» και της… τελετής. Κι αν κάποιος «αντιφρονών» μας απέτρεπε απ’ την ιδέα, τον… καρπαζώναμε. Για να εισπράξουμε παγκόσμιο χειροκρότημα και να μας ξεζουμίσουν με άχρηστα C4I και μίζες χωρίς να μας δώσουν λογαριασμό. Για να «κληρονομήσουμε» ως φορολογούμενοι και τα Ολυμπιακά Ακίνητα που «σκουριάζουν».
ΜΕ τη Ν.Δ. στο τιμόνι και με τον κ. Σουφλιά στο ΥΠΕΧΩΔΕ, η «πλειοψηφία» που τους ψήφισε ένιωσε δικαιωμένη και αισιόδοξη. Για έργα και «έργα» που ξεκίνησαν και για άλλα που θα τέλειωναν.  Για δρόμους που «πάσχουμε», Τράπεζες που θα μας δάνειζαν και για εργολάβους που δεν κρατιόταν απ’ τη χαρά τους.
ΑΠ’ την άλλη ο «βλάχος ο πονηρός» κι ας μας συγχωρήσει ο κ. Σουφλιάς. Πριν «την κάνει», μας... προετοίμασε. Έστρωσε το κλίμα, έριξε τις υπογραφές του και τα ΔΙΟΔΙΑ ήταν γεγονός! Τριάντα εξ (36) τον αριθμό, στημένα σαν ληστές, και με το… ελεύθερο να τ’ αυγατίσουν και σε παράπλευρους δρόμους. Για να νιώσει παγιδευμένος, προδομένος και ταπεινωμένος ο εποχούμενος. Με τον κ. Σουφλιά έκτοτε εξαφανισμένο (ένα φευγαλέο άρθρο του στο ΒΗΜΑ δεν μας λέει τίποτα), τη Ν.Δ. τιμητή και επιτιθέμενη, και το σημερινό ΠΑΣΟΚ αλαφιασμένο (κόντρα στο «δεν πληρώνω»), αλλά όχι και αθώο του… αίματος.
ΑΔΙΕΞΟΔΟ. Με τους πολιτικούς μας που ρίξαν’ τις υπογραφές να «πετάγονται» στην Αθήνα αεροπορικώς. Κι αν στις μετακινήσεις τους (κομβόι με τζάμπα αυτοκίνητα, φρουρούς και παρατρεχάμενους) πληρώσουν διόδια, τα παίρνουν πίσω. Και, βέβαια, κανένας τους δεν βγαίνει να «μιλήσει» για Τράπεζες και εργολάβους, έργα και συμβάσεις με (36) διόδια.
ΜΑΣ… θαύμασαν οι ξένοι για τους «Ολυμπιακούς», μας θαυμάζουν και για τα διόδια. Και μας λυπούνται. Και μας αποφεύγουν! Δεν είναι βλάξ ο μέσος ευρωπαίος (που όλα τα μετράει και τα υπολογίζει) για να επιλέξει την Ελλάδα για διακοπές. Κι αν «βλάχοι πονηροί» (δεν εννοούμε τον κ. Σουφλιά) βάλθηκαν να τον αρμέξουν (αντί βινιέτας) με τα αλλεπάλληλα διόδια της ντροπής και να του σπάσουν τα νεύρα, υπάρχει γι αυτόν άλλη λύση και τη λένε Τουρκία, Ισπανία…
 
http://ideopigi.blogspot.com/2011/03/blog-post_743.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters