Δευτέρα 7 Μαρτίου 2011

Ο παραμυθένιος κόσμος του Παπανδρεϊστάν


Είναι γνωστό πως στο μέγαρο της Υπατίας υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που διαμαρτύρονται επειδή μπήκαν λαθραία στη χώρα, αλλά η κυβέρνηση αρνείται να τους δώσει μαζικά την ιθαγένεια…! Είναι επίσης γνωστό πως γύρω από την συγκεκριμένη υπόθεση έχει στηθεί ένα «γαϊτανάκι ενημέρωσης» που σκοπό έχει να πραγματοποιήσει οτιδήποτε άλλο πλην της αντικειμενικής πληροφόρησης των Ελλήνων πολιτών.
Μέσα στο όλο πνεύμα και ιδιαίτερα μετά την τηλεοπτικώς αποδιδόμενη μεταφορά των απεργών πείνας στα νοσοκομεία, η κατάσταση άρχισε να «θερμαίνεται» μετά τις δηλώσεις Βενιζέλου (πως εάν υπάρξει νεκρός λαθρομετανάστης, τότε θα υπάρξει εξέγερση των λαθρομεταναστών), αλλά και της γνωστής Αλ Σαλέχ (πως θα καεί η Αθήνα εάν πεθάνει κάποιος από τους ενοίκους της Υπατίας), κάποιοι έχουν αρχίσει να χτίζουν μέσα σε ένα κλίμα τρόμου, την δικαίωση των εκβιαστών της χώρας και την άνευ όρων επιβολή της ιθαγενοποίησης οιουδήποτε λαθρομετανάστη ξεκινάει απεργία πείνας.
Όμορφο κράτος, Πασοκικά χτισμένο, προσφάτως δε και λαθρομεταναστευτικώς εγκαθιδρυμένο… Ένα κράτος(;) που παίζει παιχνίδια επικοινωνίας απέναντι στα αποχαυνωμένα ζώα (τα ζώα είμαστε εμείς οι πολίτες) που παρακολουθούν τις εξελίξεις της Υπατίας στα διαλείμματα των τουρκικών σήριαλ ή μεταξύ πορνοταινιών της Τζούλιας και άλλων «κορασίδων».
Χώρος παιγνίων οικονομικών, πολιτικών, γεωπολιτικών και δη κοινωνικών, που σκοπό έχουν να αποπροσανατολίσουν τους άμεσα ενδιαφερόμενους από την μοναδική αλήθεια. Από την σκληρή αλήθεια της θυματοποίσής τους από μία παρέα ανίκανων, ενίοτε πολυπολιτισμικών, λαμογιών και υπηρετούντων τη Νέα Τάξη… Όπως και να το κάνουμε, τόσο εμείς οι Έλληνες πολίτες, όσο και οι λαθρομετανάστες της Υπατίας, είμαστε τα προς ανάλωση παράγωγα των τζακιών της σημερινής πολιτικής που πρόθυμα έστρεξε στην ισοπέδωση όλων προκειμένου να διασωθούν οι γλοιώδεις «εξουσιαστές» και φερέφωνα δυνάμεων που επιθυμούν να μεταλλάξουν την παγκόσμια τάξη, σε μία νέα, δική τους, Νέα Τάξη.
Μέσα στο σκηνικό του παραλόγου, παραμύθια και παραμυθάδες εμφανίζονται, έρχονται και παρέρχονται, σε μία διαδικασία που καμία σχέση δεν έχει με τον πολυπολιτισμό, τον ανθρωπισμό ή τα έθνη.
Προσφάτως, μας σερβιρίστηκε ένα δημοκρατικό παραμύθι. Ας το απολαύσουμε όλοι μαζί:

Ύστατη έκκληση» προς τους μετανάστες του Μεγάρου Υπατία να σταματήσουν την απεργία πείνας και να επιτρέψουν τη νοσηλεία τους απευθύνει η κυβέρνηση, αποκλείοντας, παράλληλα, το ενδεχόμενο νομιμοποίησής τους, αλλά παράλληλα ανησυχώντας για τα αποτελέσματα που μπορεί να έχει ο θάνατος κάποιου ή κάποιων από αυτούς. Είναι γεγονός ότι κυβερνητικά στελέχη ανησύχησαν ιδιαίτερα από την σημερινή εξέλιξη στο λιμάνι της Σούδας.
Οι πληροφορίες που υπάρχουν για εξέγερση σε περίπτωση θανάτου ή θανάτων λαθρομεταναστών είναι πολύ συγκεκριμένες και δεν επιδέχονται αμφισβήτησης. Έχουν γίνει συγκεκριμένες επαφές με εκπροσώπους τους στην Ελλάδα, αλλά φαίνεται ότι υπάρχει παράλληλο, μη ανιχνεύσιμο, κέντρο που κατευθύνει την όλη προσπάθεια.
Στις περιοχές του κέντρου που εμφανίζονται μεγάλες συγκεντρώσεις λαθρομεταναστών έχουν αυξηθεί τα μέτρα ασφαλείας με περιπολίες αστυνομικών.
Κύκλοι του υπουργείου Εσωτερικών, κάλεσαν το μεσημέρι τους μετανάστες να μεταβούν όλοι στα νοσοκομεία, διαφυλάσσοντας την υγεία τους, και να δεχθούν την πρόταση της κυβέρνησης, στην οποία «δεν είναι δυνατόν να περιλαμβάνεται η νομιμοποίηση».
Όπως τόνιζαν οι ίδιοι κύκλοι, τα τραγικά γεγονότα της Σούδας, «έρχονται να επιβεβαιώσουν με τον πιο δραματικό τρόπο την επιβεβλημένη και σταθερή θέση της κυβέρνησης ότι είναι επικίνδυνη και αδιέξοδη κάθε συζήτηση για νομιμοποίηση μεταναστών».
Παράλληλα, οι κύκλοι του υπουργείου Εσωτερικών άφησαν αιχμές προς όσους υποστηρίζουν τη συνέχιση της απεργίας, σχολιάζοντας ότι «η ενθάρρυνση της αδιαλλαξίας είναι όχι μόνο ανεύθυνη, αλλά ολέθρια και εγκληματική».


Το ίδιο παραμύθι, σε άλλη εκδοχή…, για να ικανοποιηθούν όλες οι πλευρές, αλλά κυρίως, για να δημιουργηθούν συγκρουσιακές καταστάσεις την κατάλληλη στιγμή. Στην ερώτηση, και ποιόν οφελεί μία σύγκρουση Ελλήνων πολιτών και λαθρομεταναστών, η απάντηση είναι απλή. Το σύστημα, το πολιτικό σύστημα οφελείται, επειδή θα «εξαναγκαστεί» να αυξήσει την αστυνόμευση, επειδή θα αναγκαστεί να κάνει πίσω στα αιτήματα, για να σταματήσει η αιματοχυσία, επειδή γενικότερα, «ο λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρεται»… Έτσι, σύμφωνα με αυτό το δεύτερο παραμύθι:

Οι ιατροί Διδάκτωρ Παθολογίας Αναστάσιος Σπαντιδέας,η Βασιλική Παπαλιμναίου Επιμελήτρια της Παθολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ελπίς,ο Άρης Μουσιώνης Διοικητής της 1ης Υγειονομικής Περιφέρειας και ο Θεόδωρος Γιάνναρος Διοικητής του Νοσοκομείου Ελπίς δήλωσαν στην εφημερίδα Realnews τα εξής:
«Τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων που υπεβλήθησαν οι ετοιμοθάνατοι απεργοί πείνας δείχνουν σε όλες τις παραμέτρους τιμές εντός των φυσιολογικών ορίων...» (Διδάκτωρ Παθολογίας κος Αναστάσιος Σπαντιδέας)
«Η κατάσταση της υγείας των μεταναστών είναι πολύ καλή. Είναι σίγουρο ότι τα συγκεκριμένα άτομα που εξετάσθησαν δεν έχουν παραμείνει ασίτιστα...» (Επιμελήτρια της Παθολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ελπίς κα Βασιλικη Παπαλιμναίου)
«Έχουμε καταγγελίες ότι σε κάποια νοσοκομεία ... σε συγκεκριμένη περίπτωση,ο μετανάστης ζήτησε τροφη και σε κάποια άλλη χυμό... οι «αλληλέγγυοι» συνοδοί παρενέβησαν και δεν επέτρεψαν στο προσωπικό να τα δωσει...»
«Κάποιοι μετανάστες ζήτησαν να πιούν τσάι με ζάχαρη (το αγαπημένο ρόφημα των μουσουλμάνων),όμως οι συνοδοί «αλληλέγγυοι» δεν το επέτρεψαν. Μάλιστα σε άλλη περίπτωση ο αλληλέγγυος συνοδός έβγαλε τον δίσκο που άφησε ο τραπεζοκόμος έξω από το δωμάτιο…» (Διοικητής του Νοσοκομείου Ελπίς κος Θεόδωρος Γιάνναρος)
«Τα άτομα αυτά είναι μόνιμα δίπλα στους μετανάστες,παρακολουθόντας μήπως τυχόν τους δώσουμε φαγητό... Αυτό είναι πρωτοφανής παραβίαση των ανθρωπίνων και ατομικών δικαιωμάτων...» (Επιμελήτρια της Παθολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ελπίς κα Βασιλική Παπαλιμναίου)


Βλέπετε, το "σύστημα" ρίχνει όσο πιό πολύ "ομίχλη" μπορεί. Κάνει τα αδύνατα - δυνατά, για να μας τα "δώσει όλα"... Τι μένει σε εμάς να κάνουμε μετά από αυτές τις… «εξελίξεις»;
Θα μείνουμε θεατές σε ένα έργο που βιάζει την λογική μας, την προσωπικότητά μας, τα δικαιώματά μας ή θα παρέμβουμε και θα απολύσουμε σκηνοθέτες, ηθοποιούς, κομπάρσους και… τεχνικό προσωπικό;
Θα μπορέσουμε να διακρίνουμε την αλήθεια ή θα αφεθούμε στα χέρια των «διαμορφωτών της κοινής γνώμης», για να στέρξουμε για μία ακόμη φορά στον εξανδραποδισμό μας και… πιθανότατα στην μετατροπή μας σε άβουλους σκλάβους;
Εις αναμονή των εξελίξεων (στους εγκεφάλους όλων μας)…
Κωνσταντίνος

http://kostasxan.blogspot.com/2011/03/blog-post_899.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters