Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

ΕΛΕΟΣ ! ! !

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΑΡΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΝΑ SITE...
(Κάηκε ζωντανός επειδή δεν άντεχε την ανεργία και τα οικονομικά προβλήματα. Ο λόγος για έναν 54χρονο εργολάβο από τα Χανιά, ο οποίος προχθές τη νύχτα βρέθηκε απανθρακωμένος μέσα στο αυτοκίνητο του, στην περιοχή «Φώκες».
Μόνο στο νομό Ηρακλείου το περασμένο έτος καταγράφηκαν 15 αυτοκτονίες λόγω οικονομικών προβλημάτων με....
αυτόχειρες άνδρες, ηλικίας από 35 έως 66 ετών, οικογενειάρχες με παιδιά.
Επιχειρηματίες, αγρότες, ελεύθεροι επαγγελματίες προέβησαν στην απονενοημένη πράξη μέσα στην απελπισία τους. Είναι ενδεικτικό ότι ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Ηρακλείου έχει δώσει εντολή για τη διενέργεια δύο προκαταρκτικών ερευνών με αφορμή την αυτοκτονία δύο επιχειρηματιών που είχαν χρέη σε τράπεζες. )
Οι εισαγγελικές έρευνες διατάχθηκαν μετά από καταγγελίες των συγγενών των θυμάτων για πρόσωπα και καταστάσεις που ώθησαν τους ανθρώπους τους στην αυτοχειρία.
ΘΑ ΚΥΝΗΓΗΣΟΥΝ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΕΝΩ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΓΓΙΞΟΥΝ.
ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΣΑΝ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ;

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 
http://ksipnistere.blogspot.com/2011/03/blog-post_6386.html 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters