Η προπαγάνδα αυτή, δηλαδή στον βωμό της ΕλληνοΤουρκικής φιλίας οι συμφωνίες ουσιαστικά πάντα να ευνοούν την Τουρκία, είναι πολύ παλιά. Ξεκινάει με την δημιουργία της Εβραικής Κομμουνιστικής Αριστεράς (δείτε λεπτομέρειες δείτε τι έγραφε ο Ριζοσπάστης του 1929 (ολόκληρο το άρθρο επί του θέματος ΕΔΩ)
.
αναλόγως το 2001 επί Σημίτη (και Γιωργάκη Υπ. Εξωτερικών) ψηφίστηκε ο Νόμος 2929, μια συμφωνία μεταξύ Ελλάδος και Τουρκίας για την “φιλία”
κάντε κλικ ΕΔΩ για να δείτε ολόκληρο το ΦΕΚ
ο οποίος μεταξύ πολλών άλλων λέει:
.
Δείτε τι λέει ο Πρέσβης της Ελλάδος στον ΟΗΕ επί του θέματος
ο πρέσβης στο προηγούμενο βίντεο είπε ότι αν βάλουμε στην ΕΕ την Τουρκία είναι η καταδίκη μας, δείτε το παρακάτω βίντεο που οι πολιτική ηγεσία προσπαθεί να βάλει την Τουρκία στην ΕΕ και μάλιστα με την πιο αδιανόητη λογική, δηλαδή να μην πάει ο βοσκός στα Ίμια για να μην δημιουργήσει πρόβλημα και αναγκαστούν οι Τούρκοι να προβούν σε ακρότητες (μέσα στον Ελλαδικό χώρο μιλάμε τώρα…) και χάσουν την ευκαιρία στο να μπουν στην ΕΕ… Δηλαδή αύριο μας λένε δεν πατάμε στην Θράκη και μεις δεν πρέπει να πάμε για να μην τους κάνουμε κακό και δεν μπούνε στην ΕΕ…και επειδή εμείς δεν πρέπει να είμαστε κακοί και φασίστες θα κάνουμε ότι θέλουν οι καλοί Τούρκοι…
.
Δείτε τις υποχωρήσεις της Ελλάδος στον βωμό της ΕλληνοΤουρκικής “φιλίας” όπως μας ενημερώνει ο πρέσβης ε.τ. Ελ. Καραγιάννης
Δείτε τους εθνοπατέρες που κρατάνε την προπαγάνδα σαν σημαία για να ξεπουλήσουν την Ελλάδα:
Δείτε τον Τούρκο φωτορεπόρτερ που κατέβασε την σημαία από τα Ίμια το 1996 να μπαiνοβγαίνει στην Ελλάδα ως VIP με τιμητική visa και ενώ εμείς σύμφωνα με την κομμουνιστική προπαγάνδα του 1920+ πρέπει να υποχωρούμε για την “φιλία” για να μην γίνουμε κακοί φασίστες, την ίδια στιγμή οι φίλοι μας:
και επειδή οι καλοί φίλοι πρέπει να αποδεικνύουν έμπρακτα την φιλία:
πάρτε μερικές εικόνες του απλού Κυριακάτικου συνωστισμού της Σμύρνης:
.
.
.
.
.