Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011

Δύο σύμβουλοι (Δημοτικού Συμβουλίου στην Αγγλία) δήλωσαν, ότι δεν θα υπογράψουν το βιβλίο του μνημείου, που είναι αφιερωμένο στα θύματα του “Ολοκαυτώματος”.

Ο Kassem Al-Khatib, ένας παλαιστίνιος και ο Gavin Webb, δεν θα προσθέσουν τις υπογραφές τους, στο βιβλίο του συμβουλίου της πόλης Stoke-on-Trent, για διαφορετικούς λόγους.
Το βιβλίο άνοιξε πριν από ένα χρόνο και αποτελεί μέρος των εκδηλώσεων στην πόλη, για τον εορτασμό της Ημέρα Μνήμης του “Ολοκαυτώματος”.
Ο κ. Al-Khatib είπε, ότι εάν ένα παλαιστινιακό μνημείο γενοκτονίας, στηθεί γύρω από το ξενοδοχείο, θα υπέγραφε ευχαρίστως το βιβλίο.
“Όταν ένα μνημείο, μνημείο γενοκτονίας, ένα παλαιστινιακό μνημείο γενοκτονίας, ανεγερθεί δίπλα στο εβραϊκό μνημείο, θα είμαι ευτυχής να το γιορτάσουμε”, δήλωσε στο BBC News ο σύμβουλος εργασίας για το Hartshill και το Penkhull.

Κατ ‘αρχήν ο κ. Gavin Webb, εκπρόσωπος των Φιλελευθέρων στη πόλη Stoke-on-Trent, είπε ότι αρνήθηκε να υπογράψει το βιβλίο, λόγω της “βρωμερής δυσωδίας της υποκρισίας”, στο σύνολο της κυβέρνησης για την εξωτερική πολιτική των Βρετανών.
«Χειρονομίες σαν αυτήν δεν σημαίνουν τίποτα και υπάρχει μόνο ένα μίγμα υποκρισίας που βρωμάει, σε όλα τα επίπεδα της εξωτερικής μας πολιτικής», είπε.
“Έτσι, για λόγους αρχής, αποφάσισα να μην υπογράψω αυτό το παλιόχαρτο”.
Σύμβουλοι και πολίτες, συγκεντρώθηκαν στο πολιτιστικό κέντρο, την Τετάρτη για μια τελετή, αφιερωμένη στα θύματα.
Άλλες εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στην πόλη περιλαμβάνουν τη φύτευση 100 δένδρων ως πράξη μνήμης.
Ένας εκπρόσωπος του Συμβουλίου δήλωσε ότι ελπίζει ο καθένας θα υπογράψουν το βιβλίο: “Είναι κρίμα που αυτό που έγινε, είναι ένα θλιβερό περιστατικό, που επισκιάζει τη σημερινή προσπάθεια για μια πολύ καλή ανάμνηση”.

Πηγή: http://www.bbc.co.uk/news/uk-england-stoke-staffordshire-12290915
Μετάφραση: Μπαρμπανίκος Αρβανίτης


http://tsoutsouneros.wordpress.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters