Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

ΔΕΚΑ ΣΟΒΑΡΟΙ ΛΟΓΟΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΗΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ

Παρακάτω σας αναφέρω δέκα σοβαρούς λόγους για να αγαπήσετε τους τούρκους, αυτόν τον αδικημένο λαό, που έχει τραβήξει τα μύρια και τα όσα από τους....
βαρβάρους Έλληνες, που στα βάθη της ιστορίας, οι βάρβαροι Έλληνες με πολέμους και σφαγές σταμάτησαν έναν από τους τελειότερους πολιτισμούς στην υφήλιο, τον τουρκικό και ανεπανάληπτο πνευματικό πολιτισμό.

1. Αγαπήστε τους τούρκους διότι, σε μια κρίσιμη στιγμή για τον τουρισμό της χώρας μας, προωθούν με άμεσο τρόπο δεκάδες χιλιάδες πολιτισμένων ανθρώπων, από όλες τις πολιτισμένες χώρες του κόσμου στην χώρα μας, δια μέσω τον συνόρων τους από Έβρο και Αιγαίο, πληρώνοντας τους μάλιστα και τα έξοδα μεταφοράς, για να έχει η Ελλάδα μας τουρισμό καθ΄ όλη την διάρκεια του χρόνου, εάν αυτό δεν είναι φιλία τότε τι είναι.

2. Αγαπήστε τους τούρκους διότι, διδάσκουν ακόμα στα σχολεία τους ότι, η Ελλάδα ανήκει σε αυτούς και οι Έλληνες είναι οι αιμοχαρείς άνθρωποι που κατέχουν τα δικά τους εδάφη, δηλαδή αυτά που είχαν στις σκηνές της ερήμου όπου ζούσαν, αλλά τους μαθαίνουν και την μεγαλοψυχία της ανοχής του ιδιοκτήτου απέναντι στους κατακτητές Έλληνες, λέγοντας τους να έχουν υπομονή με τους ενοικιαστές.

3. Αγαπήστε τους τούρκους διότι, προμηθεύουν όπλα και χρήματα στους αλβανούς, τους σκοπιανούς και τους μουσουλμάνους της Θράκης, για να βοηθήσουν την χώρα μας σε περίπτωση που μας επιτεθεί αναίτια η Αιθιοπία.

4. Αγαπήστε τους τούρκους διότι, ξεκλήρισαν με γενοκτονίες όλο τον Ελληνικό και όχι μόνο πληθυσμό, με μόνο γνώμονα την ισορροπία φύσης και ανθρώπου και για να δώσουν την ευκαιρία στους εναπομείναντες Έλληνες να ξαναρχίσουν να φιλοσοφούν, για την ύπαρξη και μη του ανθρώπινου είδους επάνω στην γη.

5. Αγαπήστε τους τούρκους διότι, με στρατιωτική εισβολή ήθελαν να κατακτήσουν την Κύπρο ούτος η άλλως, αλλά πήραν την μισή Κύπρο που δεν έχει πετρέλαια και άφησαν με περίσσια αγάπη, την άλλη μισή στους κυπρίους που έχει.

6. Αγαπήστε τους τούρκους διότι, ολημερίς πετάνε επάνω από την Ελλάδα με τα μαχητικά τους και οργώνουν τις Ελληνικές θάλασσες με τα πολεμικά τους πλοία, αγνοώντας τις καιρικές συνθήκες και τα έξοδα των καύσιμων, μόνο και μόνο για να έχουν οι δικοί μας στρατιωτικοί πιλότοι και ναυτικοί συντροφιά και απασχόληση, εάν αυτό δεν είναι συναδελφική αλληλεγγύη τότε τι είναι.

7. Αγαπήστε τους τούρκους διότι, κάνουν τα πάντα για να μπορεί ο αχάριστος Έλληνας να απαγγέλει από το δημοτικό κιόλας στίχους από το κοράνι, έτσι ώστε, όταν και πάλι θα γίνουμε ένα να μπορούμε να πιάσουμε τις καλές τουρκικές, ακαδημαϊκές και θρησκευτικές θέσεις.

8. Αγαπήστε τους τούρκους διότι, δίνουν ιπποτροφίες σε Έλληνες σπουδαστές για να φοιτήσουν στην Τουρκία, για να γνωρίσουν από κοντά τον μοναδικό τουρκικό πολιτισμό, που ανακάλυψε τα γράμματα, την σκέψη, την φιλοσοφία και τις επιστήμες, καθώς και τεράστια ποσά σε πολιτιστικές ταινίες υψηλού επιπέδου, οι οποίες παίζονται στην Ελληνική ιδιωτική τηλεόραση, για να μπορέσουν κάποια στιγμή οι ατάλαντοι ηθοποιοί μας να μάθουν από αυτές τις ταινίες και να παίξουν όταν ωριμάσουν καλλιτεχνικά, στον ανεπανάληπτο τουρκικό, παγκοσμίου φήμης κινηματογράφο.

9. Αγαπήστε τους τούρκους διότι, με τρομερά πολεμικά έξοδα ακόμα και τώρα σκοτώνουν μαζικά γυναικόπαιδα στα κουρδικά εδάφη, για να μπορέσουν να μοιραστούν καλύτερα όσοι απομείνουν τα λιγοστά καλλιεργήσιμα χωράφια και να ξεπεράσουν μια για πάντα την κρίση που μαστίζει άλλες χώρες και περιοχές.

10. Αγαπήστε τους τούρκους διότι, είναι το μοναδικό έθνος στο κόσμο που έχει λύση το μεγάλο πρόβλημα του γάμου και της υπογεννητικότητας, επιτρέποντας την οικογενειακή σύζευξη και μεταξύ συγγενών και ας τους κατηγορούν οι κάθε λογής δυτικοευρωπαίοι για οπισθοδρόμηση.

Εάν αυτοί οι δέκα λόγοι, δεν αρκούν για να αγαπήσετε αυτό το αξιολάτρευτο έθνος και αυτόν τον αγαθό και φιλήσυχο λαό, τότε δυστυχώς, είστε ρατσιστές.

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters