Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

«Ανώνυμες» απειλές κατά Γ. Παπανδρέου στο διαδίκτυο. Καλά ποιός ασχολείται ακόμα μαζί του. ΚΑΜΕΝΟ χαρτί είναι.

Σκληρή επίθεση στον Γ. Παπανδρέου, τόσο με την ιδιότητά του ως προέδρου της Σοσιαλιστικής Διεθνούς όσο και με αυτή του πρωθυπουργού, εξαπολύεται μέσω κειμένου που δημοσιοποιείται στο διαδίκτυο και την πατρότητα του οποίου εμφανίζεται να διεκδικεί η ομάδα Anonymous («Ανώνυμοι»

Οι συντάκτες του κειμένου ασκούν κριτική στον Γ. Παπανδρέου, καθώς η Σοσιαλιστική Διεθνής (που οι ίδιοι χαρακτηρίζουν ως "(εθνικο)Σοσιαλιστική Διεθνή") είχε ως μέλη της τον Μπεν Αλί της Τυνησίας, τον Χόσνι Μουμπάρακ της Αιγύπτου, ενώ στις τάξεις της παραμένει ο Βενιαμίν Νετανιάχου. Οπως σημειώνουν χαρακτηριστικά "ο Μπεν Αλί ήταν ένας μισότρελος δικτάτορας που γι’αυτόν η ανθρώπινη ζωή δεν είχε καμία απολύτως αξία. Το ξέρατε όλοι εσείς οι “εντιμότατοι” κύριοι της (εθνικο)Σοσιαλιστικής Διεθνούς. Αλλά για λόγους που όλοι γνωρίζουμε, και πιο καλά απ’όλους εσείς που είστε πρόεδρος της (εθνικο)Σοσιαλιστικής Διεθνούς, κάνατε τα στραβά μάτια".
Κριτική ασκούν και για την πολιτική της ελληνικής κυβέρνησης, κάνοντας κατ' επανάληψη αναφορές στην αστυνομική βία και χαρακτηρίζοντας το ΛΑΟΣ ως κόμμα που συγκυβερνά στην Ελλάδα.
Απευθυνόμενοι στον Γ. Παπανδρέου οι συντάκτες της επιστολής προειδοποιούν πως "θα μάθει όλη η υφήλιος για όλα τα σκάνδαλα που συγκαλύψατε και για το πώς μεθοδεύσατε το ξεπούλημα του λαού σας στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο"...
Η ομάδα των "Ανωνύμων" έγινε ευρύτερα γνωστή με τις επιθέσεις που πραγματοποίησε προς τους διαδικτυακούς κόμβους της PayPal, της Visa και της MasterCard, σε ένδειξη συμπαράστασης προς το Wikileaks στις αρχές του περασμένου Δεκεμβρίου.
Το πλήρες κείμενο της επιστολής δημοσιεύεται εδώ.
http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2011/02/blog-post_3577.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters